Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Arda Oral
Bizden başka görünmüyor hocam şimdilik :) varsa da bekleriz :)

@Ahmet Teke bence de öyle gibi görünüyor gerçekten şaşırtıcı bu kadar carraro kullanan kişi arasında 330 kullanan 2 kişi çıkması

@çağdaş koşar
kron, sedona gibi birkaç markanın nedense fiyatları dolara endeksli, satış olmadıkça arada kampanya yapıyorlar (mesela doları 2.4 e sabitledik gel vatandaş ilanı veriyorlar) ondan pahalı diye biliyorum, benim bisikletçi de şikayetçiydi bundan

@salcano-izmirli
vardır :)
@Furkan Kılınç
Geçen ay ben de 1100 tl ye aldım. Reflektör, suluk kafesi, zil gibi ufak tefek şeyler de hediye ettiler sağolsunlar.

@muhisu Hangi mağazadan sahip oldunuz bu ürünlere :) Kaldı mı öyle bisikletçiler :)

@muhisu
hocam nasıl memnunmusunuz ? birde ağırlığı ne kadar tam olarak ?

@Ventolin
İstanbul kızıltoprak'daki ileri bisikletten aldım. hepsi toplasan taş çatlasa 20-30 lira eder. Bir de, bisiklet teşhir ürünüydü sanırım. Onlar söylemedi ama selenin birçok kez ayarlanmasından kaynaklı sele borusunda çizikler ve lastikte tozlar vardı. Tek kalmıştı, tam aradığım donanım ve fiyatı verdiler. ben de çok uzatmadım açıkcası .)
@Furkan Kılınç
gayet memnunum. aslında bu biraz bisikleti ne için kullanacağınıza bağlı. ben şehirlerarası tur bisikletine dönüştürebileceğim, aynı zamanda şehir içinde ortalama bir performansı olan bir bisiklet arıyordum. bisiklet yolu veya asfalt gibi yerler dışında kullanmak istiyorsanız, amortisörlü bi model daha mantıklı olacaktır. kadrolar neredeyse aynı...

sabit maşa olduğundan düz yoldaki performansı gayet iyi. bozuk yolda ise ilk başlarda biraz sıkıntı olmuştu, şimdi gayet alıştım.(bi kaç haftaya kelebek gidon takıcam, o zaman pek bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum.) carraro nun kullandığı amortisörlü maşa hakkında pek iyi yorumlar okumadım. zaten bütçe kısıtlı iken bi de maşaya yatırım yapmak istemedim.

seleyi direk değiştirmek lazım, hatta bütçeyi bisiklet+sele olarak ayarlamak lazım.kullandığım süre arttıkca tam bi eziyet olmaya başladı.brooks sipariş ettim, onu bekliyorum

tam ağırlığını bilmiyorum ama bir aydır haftada 3-5 gün kullanıyorum, 4. kattan sırtımda indirip, dönüşte 4 katı sırtımda çıkarıyorum eve. belki bi fikir verebilir. v fren ve sabit maşa olduğundan gayet hafif diyebilirim.

@muhisu
teşekkürler cevaplar için. sele için o kadar kötü düşünmemiştim ya hatta oo iyiymiş seleside selle royalmiş falan demiştim kendi kendime :)

@Furkan Kılınç valla benim bisikletçim de aynısını söylemişti de, tartışmaya girmemiştim. 300 serisinin her ayrıntısını incelemiştim , o yüzden belki gereksiz bi önyargı ile düşünüyor da olabilirim. siz bi deneyin, olmadı bike-components.de den güzel bi sele bakarsınız, brooks şart değil .)

@Furkan Kılınç bike-components.de den aldım. b17 standard bi de bakım kremini shipping dahil 81 euro' ya aldım. şu an zeytinburnu ptt' de .) kargo hariç 75 euro altı ürünlere gümrük vergisi ödemiyorsunuz. 75 euro dan itibaren %19 (sanırım) gümrük vergisi var. sipariş vericeksiniz bunu bilmekte fayda var.

@Metawox ebay dan aldım.

kadro üstü çanta çakma geldi..Cırtları cok uzundu anneme diktirdim.kullanıyorum.

(link)

Diğer çanta orjinal memnunum.

(link)

Dün akşam yemek sonrasi yeni almis oldugum 225 ile kisa bir tur atayim dedim.Alisik degilizya kondisyon eksikligide olunca bacaklarim cok kotu oldu.Sabahta yataktan kalkarken baldirlarim cok kotu agriyordu.Zamanla alisip kondisyonumuzuda yukselttigimiz zamanla da iyi olacak insallah.Ha birde bu disk firenler nasil bir seymis arkadas ya ufak parmak hareketiyle tak oldugu yerde kaliyor.Izlenimimlerim genel olarak iyi iyiki almisim bu bisikleti diyorum…

Geri