@Ventolin
İstanbul kızıltoprak'daki ileri bisikletten aldım. hepsi toplasan taş çatlasa 20-30 lira eder. Bir de, bisiklet teşhir ürünüydü sanırım. Onlar söylemedi ama selenin birçok kez ayarlanmasından kaynaklı sele borusunda çizikler ve lastikte tozlar vardı. Tek kalmıştı, tam aradığım donanım ve fiyatı verdiler. ben de çok uzatmadım açıkcası .)
@Furkan Kılınç
gayet memnunum. aslında bu biraz bisikleti ne için kullanacağınıza bağlı. ben şehirlerarası tur bisikletine dönüştürebileceğim, aynı zamanda şehir içinde ortalama bir performansı olan bir bisiklet arıyordum. bisiklet yolu veya asfalt gibi yerler dışında kullanmak istiyorsanız, amortisörlü bi model daha mantıklı olacaktır. kadrolar neredeyse aynı...
sabit maşa olduğundan düz yoldaki performansı gayet iyi. bozuk yolda ise ilk başlarda biraz sıkıntı olmuştu, şimdi gayet alıştım.(bi kaç haftaya kelebek gidon takıcam, o zaman pek bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum.) carraro nun kullandığı amortisörlü maşa hakkında pek iyi yorumlar okumadım. zaten bütçe kısıtlı iken bi de maşaya yatırım yapmak istemedim.
seleyi direk değiştirmek lazım, hatta bütçeyi bisiklet+sele olarak ayarlamak lazım.kullandığım süre arttıkca tam bi eziyet olmaya başladı.brooks sipariş ettim, onu bekliyorum
tam ağırlığını bilmiyorum ama bir aydır haftada 3-5 gün kullanıyorum, 4. kattan sırtımda indirip, dönüşte 4 katı sırtımda çıkarıyorum eve. belki bi fikir verebilir. v fren ve sabit maşa olduğundan gayet hafif diyebilirim.