Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Fazla soru sorduk müdavimleri sıktık sanirim. Kimse bişey yazmaz oldu. Ben bir fotoğraf yükleyeyim ve tekrar yardım edip bilgi verenlere teşekkür edeyim. Konyaaltı plajı sn itibariyle...14441116069791812884251.jpg

Scudo
Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi pedallamalar dilerim.
Bisikletimi değiştireceğim. Carraro Sportive 227 alacağım. Hızlıal.com'dan almayı düşünüyorum. Kadro boyu ile ilgili sıkıntım var. 181 cm boyum var. İç bacak boyu 81 cm. 51 cm ve 54 cm kadrolar var. Sizce hangisi olur?

@55HBD
Ben 330 kullanıyorum bozuk yola gelmez 330 düzgün yol bisikleti zaten lastikleri falan da pürüzsüz birde on masa düz baya sıkıntı olur ama teknik açıdan değil ses olur ve de rahatsız eder görüntü olarak ise 330 a rakip tanımam bu grup içerisinde (biraz abarttim sanırım )

@anamasliyim Estağfirullah, olur mu öyle şey hocam. Çok yoğunum, 2 haftadır bisikletimden uzağım, binemiyorum. Herhangi bir soru varsa her zaman sorabilirsin hocam, elimden geldiğince yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Merhaba arkadaşlar aradım ama net bilgi bulamadım Carraro sportive 227 lastik basıncı tam olarak ne olmalıdır? el pompası tavsiyeniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: umutcankurt
@volkanxx
Sağlam bir pompa önerisi bana da lazım açıkcası. Bende de 224 var. Onun için 50 psi demişti aldığım yer. Ne kadar doğru bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: volkanxx
@Emre Akçay

Arkadaşım ben yeni aldım. boyum 181 olup bacak boyum 80cm. deneyerek aldım.
ilk önce 51 kadronun bana olacağını söyledi satıcı eleman.
deneyince 51 in çok yüksek olduğunğu farkettim.
48 kadro 28 jant tam oldu.
ayakta durunca kadro ile aramda 1 cm falan kalıyor.
rahat biniyorum.

benim anladığım yol bisikleti ile şehir bisikleti vs kadro boyu değişiyor. eğer yol bisikleti aslaydım 51 olacaktı bana şehir bisikleti alınca 48 oldu.

üstadlar daha iyi bilir ama şöyle bir denklem doğru mudur bende sorayım

48 kadro 28 jant bana olduysa
51 kadro 26 jant ta olur muydu? bu yaklaşım doğru mu? öğrenmek için soruyorum teşekkür ederim.

@anamasliyim

Çok enterasan. Satan firma da bana 54 kadro tam olur size dedi. Siz hangi modeli aldınız Carraro'nun?

@Emre Akçay carraro 224 aldım. ilk bakışta abi sana 51 olur dedi eleman. 51 e oturunca ayaklarım havada kaldı neredeyse. 48 i denedim cuk diye oldu. ama jant 28 ve bu jant da olayın içinde etken mi bilemiyorum. yukarıda mesajımda düzenleme yaptım bu soruyu sordum tekrar.

ayrıyeten manavgat uysal bisiklet e sahibinden.com üzerinden mesaj attım. 181 boy 80 bacak boyu 51 kadro olur mu diye. yetkili bana olmaz dediydi haklı çıktı. deneyince gördüm.

@anamasliyim

Ben bisiklet üzerinde deneyemedim maalesef bisiklet olmadığından. Yalnız burada okuduğum kadarıyla modeller arasında da fark olduğu söylenmekte. Belki 224 modeli 48 kadro olurken 227 modeli 51 kadro olabilirdi gibi. En iyisi denemek.

benim boy 1.73 bacak boyu 78 cm

@Emre Akçay kesinlikle deneyerek alın. herkes başka bir şey söylüyor çünkü. ben deneyebilmek için bir ay bekledim doğrusu..çünkü mağzada aradığım bisikletler yoktu vs. modelleri bir mağazada bulana kadar gezdim denedim.

@anamasliyim

Evet, internetten almayı düşünüyordum ama mecbur bisiklet gelene kadar bekleyeceğim bende. Yada yolda görürsem 227 önüne atlayıp durduracağım. :)

@Emre Akçay Benim aldığım yer Antalya Konyaaltı Doğa spor mağazası. oradaki eleman boyu benden kısa olduğu halde şehir bisikletini 51 kullanıyorum dedi. benim boyum 181 olduğu halde 48 kullanıyorum. nedenini sorduğumda önemli olan boyunuz değil bacak boyunuz dedi. elemanın boyu 173 falan olduğu halde bacak boyu 83 falanmış. yani insan vücudu mükemmel oranda değil. benim bacaklarım boyuma göre kısayken elemanın ki boyuna göre uzun du. fark bundan oluyormuş.

@anamasliyim haklısınız, en güzeli denemek yinede. Ben 48 alırım küçük gelir bana, şanssızım o konularda.

Geri