Merhaba, Carraro Sportive 227 kullanıyorum. Yapımında kullanılan donanımın başarılı olduğunu söyleyebilirim. Selesini zorunluluktan değiştirdim (orjinali sportif bir Selle Royal idi, Jelli dev bir Selle Royal ile değiştirdim). Alışırsın dediler, alışmaya vaktim yoktu
bir de keyiften Click'R pedal taktım.
Bisikletin Shimano ayna kol ile başlayan güç aktarma serüveni, 3x9 luk Shimano Deore arka değiştiricili sistem ile, ki bunun içinde her türlü yokuşun hakkından gelen nine vitesi de mevcut
, gene Shimano göbekler üzerinden Michelin 28" lastikler ile yola aktarma ile son buluyor...Fiyatı kadar bütçeye çıkmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim... Ama amortisörlü olduğu, gidondan kilitli oluşu ve/veya hidrolik disk freni (Shimano) olduğu için daha sade modellere yönelmek bazı avantajları kaçırmak anlamına gelebilir
gerek hidrolik disk freni olsun gerekse amortisörü vs.. Her biri yurt dışı satış sitelerinde kullanıcı yorum ve puanlarından 4-5 yıldız almış parçalar/ürünler.
Kadro boyu konusunda ise: mağazadan aldım. Her türlü kadro boyu var idi (Kızıltoprak / İleri Bisiklet). Boyum 185 cm. Bacak iç ölçüm ise yaklaşık 85 cm. 51 kadro bana tam oldu. Bir alt kadro (48 galiba) boyuna bir üstten (54) daha yakın olduğumu söyleyebilirim. Özetle: bu modellerde kadroları geniş kesim
düşünebiliriz! Selamlar...