Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@devilmycarlos ben takmayı planlıyorum. aliexpress'ten carbon ((link)) alayım diyordum ama vites - fren kolunu 13 cm'lik alana sıkıştırmak çok efektif gelmedi ve açıkçası çok da güvenemedim. Bu sebeple xlc'nin aluminyum gidonunu ((link)) almayı düşündüm.

Denedikten sonra resim paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Scudo
Herkese selamlar
Yıllar sonra tekrar başladığım bu işte olmazsa olmaz alınması gereken (kask haricinde) ve alışveriş yapmış olduğunuz siteler hangileri?
Kask kesinlikle alacağım ama bu konudaki deneyimleriniz nelerdir?

@MasterYoda Hocam iyi akşamlar aleykümselam . . . bisikletim hariç diğer tüm aksesuar ve giyimi decathlon dan aldım. bana kalırsa aldıkları parayı tamamiyle hakediyorlar. ürünleri gerçekten kaliteli ve her bütçeye uygun olduğunu düşünüyorum . kesinlikle kaskın yarattıgı guvenlik düzeyi tartışılmaz . . . tabi kask kadar önemli olan bir şey daha sarı fosforlu yelek özellikle geceleri görünürlüğü çok arttırıyor. iyi pedallamalar aramıza tekrar hoşgeldiniz :))

• Beğen
Tepkiler: MasterYoda
uploadfromtaptalk1451118514743.jpguploadfromtaptalk1451118535342.jpguploadfromtaptalk1451118557375.jpguploadfromtaptalk1451118573211.jpg yeniden merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum artik tekrar aranizdayim bisikletimin son hali schwalbe marathon plus tour lastikler ,gidon çantası , kelebek gidon, telefon tutucu , gibi yeni malzemeler aldım görüş ve onerilerinizi bekliyorum

@Arda Oral Arda hocam hayırlı olsun. Lastikleri değiştirmişsin, nasıl oldu Kojak'lardan sonra? İvmelenmede fark var mı? Biraz anlatır mısın hocam fark eden kısmılarını? Ayrıcane kadara geldi sorması ayıp lastikler? Bir de düz gidondan sonra nasıl oldu, memnun musun hocam?

@Ahmet Teke
Evet hocam öncelikle kelebek gidondan çok memnunum iyiki almışım diyorum farklı tutuş açıları çok fark ediyor sürüşde lastikleri Umut Yalçın ile beraber aldık tanesi 75 liraya geldi yani bana iki lastik kargo beraber 150 liraya geldi kojak lastikleri seviyorum fakat toprak yolda çok dezavantajı olduğu için değiştirdim bu yeni lastikleri de henüz 1 2 kez kullandım o yüzden yorumumu daha sonra yapsam daha iyi olur diye düşünüyorum fakat yol tutuşu hakkında kesinlikle çok iyi

@umutyalcin Merhabalar Hocam,

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/image-jpeg.47649/

Gidona taktığınız çantayı çok beğendim, fonksiyonel, güzel ve modern bir tarz... Yakınlarda tura çıkamasam da insan merakına yeniliyor! Marka ve modeli bilgisi alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Öncelikle Hoş geldiniz. Ben çamurlu olarak şunu aldım : Shimano AIM

Memnunum, hiç bir sıkıntı yok.

Selamlar... (link) Çamurluğunuz bundan galiba, sipariş veriyorum ;) Peki bağlantı durumu sağlam mı?

selamlar arkadaşlar herkese iyi pazzarlar,iyi tatiller...biz çalışmaya devam o_O
sabah işe bisikletimle geldim (sportive 225) gelirken bir sürtme sesi rahatsız etti,baktığımda arka disk rotoru balataya sürtme yapıyor ve ses ordan kaynaklanıyor sanırım bunun yanında arka teker de de ufak bi akort bozukluğu var,bu akort bozukluğu disk e de yansır mı acaba? disk i ayarlamaya çalıştım ama sürtme ve ses den bi türlü kurtulamadım..akort yapmak için de gerekli teçhizat yok şu an...bisiklet yeni olduğundan bu durum normal midir bilemedim..bu konuda bilgi sahibi birinin tecrübelerine ihtiyacim var açıkçası..
teşekkürler saygılar..

@ocean2002

Çamurluk budur :) Bağlantı durumu gayet sağlam, kuşku yok ;) önceki sayfalarda eklemiş olduğum fotoğraflar da montaja yardımcı olacaktır ...

@umutyalcin Benim topcase (sele borusuna takılı arka çanta) de Zixtro, gerçekten çok kaliteli, güzel çantalar yapıyorlar :asik:
@kumuşi

Öyle çok tecrübeli sayılmam ancak yaşadığımız problemler aynı sırayı takip ediyor :D
Disk 'in balatalara sürtme yapması problemi normalde çok kolay çözülür! Youtube'da bayağı bir videoları var inceleyebilirsiniz. 2 Vidayı söküp, hafif sallıyorsunuz ve yerine oturtup, vidaları sırayla azar azar sıkıyorsunuz iş bitiyor. Ancak akort ayarı aşırı bozulmuş ise bu yetmeyebilir! Aşırı bozulmuş bir akort ayarını ise sizin düzeltmenizi önermem. Yeni bir bisikletin ise akort ayarının bozulması gayet normal. Yapılacak ayardan sonra ise çok uzun bir süre problem yaşanmıyormuş...
Geçenlerde yaşadığım bir tecrübeyi sizin ile paylaşayım=> YAPTIĞIM AKORT AYARINA GÜVENEBİLİR MİYİM?

Kolay gelsin...

Aynı çamurluk bendede var sirkecide 30 tl ye taktırmıştım 4 ay önce sitede biraz pahalı eğer yakınsanız oradaki dükkanlara bi sorun derim ;)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
konuyu inceledim @Scherwin ...pratik zekanıza hayran kaldım:harika: sanırım ben akort ayarından vaz geçtim bi süre daha kullanıp baktırıcam artık...
disk le alakalı ben de çok video seyrettim aşağı yukarı aynı şeyler yapılıyor sizin de dediğiniz gibi ..ben de yaptım amma olmadı nedeni de şu olabilir balataların arası yeterince açık değil ön disk e göre gözle kontrol ettiğimde fark ettim arka balataların açıklık mesafesi daha az dolayısı ile vidalar sıkıştırılınca bir tarafa muhakkak sürtme suretiyle ses :acpsnr:..
vakit ayırdığınız için teşekkür ederim...uğraşmaya devam belki çözerim .

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@kambucca2 Ben carraro 221 i yaklaşık dört aydır kullanıyorum toplamda 200 km civarı yol yaptım. Salcano city sport 40 ile arasında kalmış ve 221tercih etmiştim. Bisikletten kesinlikle memnun kalırsın fiyatının hakkını sonuna kadar verir. Seleye hemen jel takviyesi almanı öneririm. Lastikler patlamaya dirençli ve kesinlikle bunun etkisini görüyorum. ama renkteki beyaz kısımlar en ufak kiri gösteriyor. temizlikte dikkat istiyor. Vites geçişleri oldukça seri ve iyi. ama akord ayarı konusunda hassas biraz. sağ vites geçişi için biraz güç istediği zamanlar olur. sonuna kadar itmelisin. Ama dizayn açısından çok hoşuma giden bir model.Bundan iyisi carraro sportive 227 ara modeller anlamsız olur.

Geri