Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Tlg35

Söyle söyleyeyim, aynı markanın (Carraro), ikisi de aynı amortisörlü iki modeli (230 & 227) arasında pahalı olan daha iyidir :D
Önemli olan: daha iyi olmasını sağlayan parça farklarının neler olduğu ve sizin bu fark için bu parayı verip vermemeye değer bulmanız! ;)

Görebildiğim kadar farklar şöyle (LİNK);

GENEL ÖZELLİKLER
Carraro Sportive 230 : Ön Deore-Arka XT Shadow 3x10, Disk Fren, Gidondan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 1.944 TL)
Carraro Sportive 227 : Ön Altus-Arka Deore 3x9 vites, Disk Fren, Gidondan kilit kontrollü amortisör. Lastik Michelin (Liste fiyatı: 1.458TL)

VİTES KOLU
Carraro Sportive 230 : SHIMANO DEORE SL-M610 3X10
Carraro Sportive 227 : SHIMANO ALTUS SL-M370 3X9

KRANK TAKIMLARI (Dişli sayısı aynı, segmenti farklı)
Carraro Sportive 230 : SHIMANO FCT551 48X36X26
Carraro Sportive 227 : SHIMANO ALTUS FCM371 48x36x26

Yukarıdaki farklar için (veya hiç belirtilmemiş farklara : LİNK'i okuyun derim, belirtilmemiş özellik farklarının da olabileceğine dair bir kaç örnek var) 486TL verirmisiniz?

Bir de standart bir kullanıcı olarak benim aldığım Aksesurları bir inceleyin => AKSESUAR
Siz hangisini eksik veya fazla yaparsınız, bir de bu açıdan total bütçeye bakın.

Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: umutyalcin
Scudo
Yarin 227 ile sportive ailesine katılıyorum allahın izni ile

@meiakanze 0 mı alacaksınız hocam ? bende 225 ve 227 arasındayım param hangisine yeterse onu alacam.

@Scherwin Bilgi için teşekkürler, aksesuarlarada baktım. Aksesuarlardan da hiç biri olmadığı için 230 bütçemi zorlayacak. Mecburen 227 yönelicem gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun yeni bisikletlerimiz kaza bela vermesin Rabbim.

• Beğen
Tepkiler: Tlg35
Yorumlarınız için teşekkürler. 225 için hangi çamurluk tercih edilmelidir kullandıklarınızı yazarsanız sevinirim

@devilmycarlos Polisport diye arattığımda bayağı model çıktı sizinki hangisi acaba ?

Hava yağmurlu olduğu için sadece odada fotoğraf çekebildim ilerleyen günlerde fotoğraflar eklenecek

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    115,4 KB · Okunma: 58
@meiakanze
Benimkinin aynısı. Güle güle binin

Tekrardan selamlar,

Yaklaşık bir aydır 225 i kullanıyorum sanırım 350-400 km falan kullanmışımdır ev ile iş arası 15 km git gel 30km 10 defa gidip geldim extra olarak hafta sonlarıda turladım izmirdeyim malum yağmur vakitleri şu bi kaç ay.

Yağmur yağmasa bile yağmışsa ve asfalt ıslaksa özellikle çok kullanılmış asfaltın parlak kısımlarında fren yaptığınız anda yalpalıyor bisiklet hele yokuş aşağı falan iniyorsanız ciddi problemler yaşatıyor üzerindeki michelin proteklerden kaynaklanıyor sanırım asfaltın her koşulunda kar hariç güvenli sürüş yapabileceğim bi lastik öneriniz varmı ?

Ciddi anlamda bir kaç kaza atlattım oldukça tedirgin oldum diyebilirim.

Geri