Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@the_dr

O fiyata sakın alma 225 i 1000 liraya aldım 2016 lar fiyasaya düşmemişken.
@Seyyah özkan

Bende de 225 var ağrı yapıyor ama çok büyükte bir sorun değil açıkcası

Scudo
selamlar sele konusunda @Seyyah özkan arkadaşımıza ben de katılıyorum,ilk başlarda epeyce rahatsız etti hatta rahat bi sele ile değiştirmeyi düşünürken artık bu duruma gerek olmadığını,zamanla malum bölgenin sele ye uyum sağladığını görünce vazgeçtim.(sportive 225 kullanıcısıyım)
halen daha 2015 model bulunur mu bilmiyorum fakat model yılı bana göre hiç fark etmiyor(fiyatı dışında)
ben 225 imi 1050 tl ye aldım 2 ay önce..şimdi o paraya 224 veriyorlar..özetle eski model iyidir.

• Beğen
Tepkiler: SEYYAH OZİ
@VollMonD

şu an bulundugum yerde tek bayi var o da internetten alınan ürünleri kurmuyor. hakkında bir sürü şikayet açılmasına rağmen.

model olarak fark var mı lastikler haricinde bilgin var mı ?

@the_dr hocam 224 ve 225 arasında diyorsan sanırım hidrolik disk var tek olarak gerisi aynı yıl olarak soruyorsan pek değişiklik yoktur renk haricinde ama dediğim gibi sakın o fiyata alma 225 alacaksan bile maksimum 1000 tl ver daha fazla verilmez

@VollMonD

v fren istiyorum ben o yüzden 224 e yöneldim , adamlar tek satıcı olmanın avantajını kullanıyor . internetten 2016 model 224 bulsam alacağım ama bu sefer nereye kurdurabilirim sıkıntısı olacak.

keşke 1000 tl ye 225 bulabilsek ! 2014 224 ü vur kır 1080 dediler en son :D dürüst esnaf varsa bize de adres verin.

@semihus

2. el değilse fiyat çok iyi 225 için daha iyisi olamaz

@the_dr
V freni ne için istiyorsun hocam açıcası hd çok iyi mükemel.

@ecsahan

Alma hocam o fiyata 150 daha ekledinmi 227 bile alırsın a acele etme illa carraro alacan diye bir kaide yoksa başka markalarada yönel

Uzun bir aradan sonra buralarda olduğumu bildirmek istedim.
Özel mesajlara geçte olsa cevap vermeye çalışıyorum. :harika:

Merhaba, 2015 model 227 ile 2016 arasında kaydadeğer bir fark var mı?

Teşekkürler :)

@kblglmz 227 de gidondan kilitleniyor 225 de maşadan, 227 de arka attırıcı farklı daha iyi 227 27 vites bunlar yeterince fark yaratacak durumlar bana göre

• Beğen
Tepkiler: avkebele
@VollMonD

@ÖmerMurat

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. 2015 model 227 almaya karar verdim.

İyi forumlar

Sportive 227'nin lastikleri hakkında genelde kullanıcıların mennun olmadığını gördüm. Aldıktan sonra şayet ben de değiştirmeyi düşünürsem önerdiğiniz bir lastik modeli var mı? Siz ne kullanıyorsunuz?

@kblglmz
Michelin Protek ten memnun olmama sebebini merak ediyorum! Ben memnunum, sebebi ise patlamadı bu güne kadar,akıcı, tutuşu yeterli, havası geç iniyor. 70 psi basıyorum (max psi 87), 2 hafta sonra 65 civarına düşüyor. Değiştirirsem ne değişir, ne fayda sağlarım hiç bir fikrim yok [emoji15]

• Beğen
Tepkiler: Baturay T.
Geri