çok değil birkaç sayfa öncesine bile gitseniz sorduğunuz soruyla ilgili detaylı paylaşımlar bulabilirsiniz, çok öncelere gitmeden en azından son 10 sayfaya şöyle bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Sizin sorduğunuz soruları mutlaka daha önceden birileri sormuştur emin olun. Şayet aradığınız yanıtı geçmiş sayfalarda bulamazsanız sabaha kadar dilediğiniz kadar soruyu elimden geldiği kadarıyla yanıtlamaya hazırım, saygılar.
@gunduzalperen doğrudur yeni yılla birlikte zam geldi, ancak gözünüzden kaçmış olabilir diyerekten 3-4 sayfa önce yani 258.-259. sayfalarda bile bu amortisör meselesini tartışmışız bilginize.
@gunduzalperen@ÖmerMurat İnsan kullanmadan bilemiyor pek ihtiyacı olup olmayacağını süreceği zeminlerde, o yüzden okumakla tatmin olamıyoruz. Senin senaryo düz maşaya uygun, uzun süreli stabilize ve üzeri koşullarda sürmeyeceksen elzem değil amortisör.
Bir de şehir bisikletlerini pek atlamalı zıplamalı kullanmamaya özen göstermek lazım aslında kullanım ömrünü uzatmak açısından. Dağ bisikleti bile olsa kısa vadede görünmese de jantlara yorgunluk verir atraksiyonlar, birike birike ömrü kısalıyor.
@Zfr rica ederim, garanti belgesi değil, faturanın resmini istiyorlar, bende basit bir şey göndereceklerini tahmin ediyorum, yine de resmini çeker koyarım.
@Corazon685 hocam bende başvuru yaptım sonra siteye tekrar döndüm hediyemi gönder dedim kayıt numarası istedi ben o sayfayı kapatiim geri nasıl bulabilirim ?
@Corazon685 Henüz fazla kullanamadım, belki ilerde koruması yüksek bir lastiğe geçmeyi düşünüyorum. Şimdilik yaklaşık 100 km kullandım, henüz patlamadı. hamuru tutuşu güzel
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12998537_10154153360537235_8563013722348436928_n.jpg?oh=160784c41f9a943d167290daa9036f78&oe=577B47EA
böyle araziye girdim, kayma yapmadı hiç
@Emin ak kayıt numarasını mail adresinize göndermiş olmaları gerek, hediye gönderimi tıkladıktan sonra kayıt numarasını giriyorsunuz, daha sonra faturanızın resmini yüklüyorsunuz, hediye talebiniz kabul edilmiştir şeklinde son bir mail gelecek.
Selamlar.
Arkadaşlar Slm, bugün veya yarın Carraro Sportive 224 veya Mosso Legarda 1624 V modellerinden birini alacağım. Başlığın çok büyük bölümünü okudum. Çok faydalı bilgiler paylaşılmış. Benim vereceğim kararda çok etkili oldu, herkese teşekkürler. CS 224'e daha yakınım şimdilik. Benim sormak istediğim asıl konu kadro boyu ile ilgili. Bu modeli kullanan arkadaşlar hangi kadro boyları mevcut? Sitesinde göremedim, boyum 170cm sizce hangi kadro boyunu almalıyım? Bisiklete binmeden bacaklarımızın arasında durduğunda kadro üst borusuna 3-4 parmaklık mesafe kuralı mı uygulanmalı?
@Emin ak Cevap için teşekkürler. Bir küçük kadro da varsa ikisini deneyip bakacağım, yoksa 46 alacağım. Daha önce 46 kadro üst model bir Carraro denediğimde kadro üst borusu sıfır olmuş hatta biraz baskı oluşturmuştu. Endişem bunun kullanım sırasında sorun olup olmayacağı.