Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Civelengo
Seri numarasını buraya yazman yeterli :)

@Civelengo
@ÖmerMurat Sana daha iyi cevap verecektir bu konuda. Az beklemelisin.

• Beğen
Tepkiler: Civelengo
@Musa_06-18 @Civelengo

Merhaba, bu kod değil, barkod numaranızı paylaşır mısınız? 214, 215 vs. gibi numaralarla başlayan numaradır kendileri, bu ilk üç hane bisikletinizin üretim bandından çıkış yılını temsil eder; 215=2015, 216=2016 vb., selamlar.

@ÖmerMurat Bende barkod numarasını paylaşmasını isteyecektim ama senin cevaplaman daha uygun olur dedim. Seri numarası bisikletin neresinde yazıyordur bu arada? Merak ettim bak şimdi. Akşam bakayım :)

@detone33 hayirli olsun guzel gunlerde kullaniniz. Camurluklariniz marka ve modelini paylasabilir misiniz?

@Musa_06-18

Forumda daha önce paylaşılmış bir bilgi zaten bu, vereceğiniz yanıttan eminseniz paylaşmanızda bir sakınca yok bence, hem neden olsun ki, sadece arkadaşları yanlış yönlendirmemek adına doğru bilgileri paylaşmaya gayret gösteriyoruz hepsi bu, maddi veya manevi zarara uğratacak yönlendirmeler yapmadıktan sonra burada hepimiz paylaşarak öğreniyoruz zaten, herkes deneyimleriyle kullanıcılara bir şeyler katıyor ve hepimizin birbirinden öğreneceği çok şey var, keyifli pedallamalar :harika:

Not: Seri no orta göbeğin altında yazar :tskler:

@detone33
Hayırlı Olsun bisikletiniz. Güzel günlerde kullanın. Önde bulunan BTWIN çantayı bilerek öyle taktıysanız bilemem ama çanta ters duruyor. Telefon koyma yeri tam tersi şekilde takarsanız daha iyi durur. Önde ayrıca far takma yeri var.

@detone33

Merhabalar, hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız günlerde keyifle kullanırsınız umarım. Bisikletiniz ve aksesuarlarınızla ilgili detayları (nereden, ne kadara, modeli, web sayfası vb.) paylaşırsanız, deneyimlerinizle fikir vermiş olursunuz bizlere, selamlar.

@KırmızıBereli evet dostum performans düşünmüyorum aslında bu işe yeni merak salıyorum sayılır ama yinede gereksiz yere fazla ağırlık taşımak istemem. Bende Carraro 227 de çok emindim gittim sürdüm çok güzel fakat satıcı Meriva Crossway 40 modelini çok soktu aklıma ömür boyu kadro garantisi dedi. Donanım olarak 227 önde fakat hangisini seçeceğim konusunda çok kararsızım.

@Musa_06-18 Teşekkür ederim bende 227 konusunda çok ısrarcıydım fakat Meriva Crossway 40 modelinide çok önerdiler çok kararsızım. Bir yandan bırak amörtisörsüz bir model al başta konforsuz gelir ama ulaştığı hızları görünce sende seveceksin boşuna ağırlık yapma kendine diyenler var .

@İnsomnia
İçine sinen, içinin ısındığı bisikleti al geç. Amortisör olayına karar verdiysen sadece şekline bak diğer iki bisiklet arasında. Biri seni kendine çekecektir.

@directedby
Ben de 224 kullanıyorum kilitlemek için sadece maşaya eğiliyorsun. Durmanı gerektirecek bir şey yok. Gidon kilidi konfor tabii. Bütçe kısıtlı değilse tercih edilebilir. Ama sürüşte sana başka bir artısı yok.

@Kazım kuru55
Sebebi nedir?

@ÖmerMurat 2150930290 bandrol numaram. 2015 yılı sanırım . 2015 olması alırken fiyat açısından bir farklılık gerektirir miydi ? Özellik olarak da farkı var mıdır ?

@Civelengo
2016 yılında 2015 yılına ait arabayı alırken fiyat nasıl fark ediyorsa bunda da etmeliydi. En başta 2015 yılı liste fiyatları ile 2016 yılı liste fiyatları arasında farktan bile fark eder. Umarım uyguna almışsındır.

@tahrefa
Merhabalar; Ürünler beden olarak nasıl acaba? Beden olarak 1 büyük veya 1 küçük tercih yapmamıza gerek var mı?

Merhabalar,

aksesuar/ekipman listesinden bir tanesini daha çıkardık. Gerçi bu sürpriz bir şekilde doğumgünü hediyesi oldu ama şahane oldu, tam da istediğim renk, estetiğine hayranım bu selenin. Müsaadenizle görmemişin Brooks'u olmuş edasıyla bolca fotoğraf paylaşarak, daha iyilerine sahip olmanız dileğiyle selamlar.

69957 dosyayı görüntüle

69959 dosyayı görüntüle

69960 dosyayı görüntüle

69961 dosyayı görüntüle

69962 dosyayı görüntüle

69964 dosyayı görüntüle

69965 dosyayı görüntüle

69966 dosyayı görüntüle

69967 dosyayı görüntüle

Not: Hediye olsa dahi az çok ne kadara ve nereden alındığını tahmin edebiliyorum. Merak edenler için link verelim, şu anda indirimde ve fiyatı 75 Euro civarında, normalde 105-110 Euro aralığında değişiyor fiyatı, bilginize. Ben genelde bike-components'den yapıyorum alışverişlerimi ancak orada şu an 85 Euro civarında, fakat "daha ucuza buldum" linki sayesinde onlarla link paylaşarak genelde istediğim bütün indirimleri alıyorum.

(link)

@ÖmerMurat
Hayırlı Olsun. Harika bir sele. iyi günlerde kullanın.

Geri