Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@sspl
neden böyle bir kanıya vardınız... :)

Arkadaşlar bi kaç gündür butun carraro baslıkları altına yazdım.carraro force 330 alacaz 3 arkadas dedim.bugun gittik kron xc300 siparişi verdik.Özür diliyorum hepinizden.mesaj yazan arkadaşlar vardı bilgi veren arkadaşlar vardi.Kron aldım ancak.

@kadirkartal içinize sinmemiş gibi geldi ondan söyledim :)

Bisikletimin daha birkaç günü olduğu söyleniyordu. Bugün gelmiş Sürpriz oldu. Ama görmek için akşama kadar beklemem gerekecek :(

Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah.

IMG_8892-2.jpg

Bugun bisikletciye gittigimde carraro.sordum yoktu ayni ayarda daha uygun mosso varmış ve mossonun daglatinda gidondan kitlemeli leride uygun xc 1000 xc 600 dedi heralde sizce dag bisikleti alip sehir tekerimi taktiriyim veya mossonun sehirinimi veya carraronun sportive 327 veya 227 mi sizce bir onerniz varmidir

@Musa_06-18
güzel bisiklet...güle güle kullanın hayırlı olsun :)

224umu seviyorum

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    151,8 KB · Okunma: 43
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160514/08cde0dc523d4894685b30698e763f6a.jpg
Arkadaslar kelebek gidonun montajindan korkupmbu elcikleri aldim fakat şu anki bisikletin orjinal elciklerini çikaramadim.Nasil bir iislem uygulamam gerek acaba ?

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@yahya09

Merhaba,

iğneli bir enjektör ile orjinal elciklerin içine kolonya sıkarak çıkarabilirsiniz. Kolonya uçucu, zarar vermez merak etmeyin, farklı noktalardan kolonya enjekte ederek yavaş yavaş çevirerek çıkarabilirsiniz, selamlar.

@ÖmerMurat
Hocam kelepceleri nekadar sıksam yinede elcikler assagi yukari oynuyor.bisiklete uymadimi acaba ? Sıkayim derken alyanida yalama yaptik iyimi.yada benmi beceremiyorum

Arkadaşlar merhaba, uzun zaman sonra bisiklet almaya karar verdim ve carraro 227 sedona 330 vs sedona 420 modelleri arasında kaldım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve modellerin arasındaki farklılıkları bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum:)

@ÖmerMurat
Niye ki :)

@Musa_06-18 50 değil de 51 kadro var diye biliyorduk, sizin bisikletnizle birlikte 50'yi de görmüş olduk, kadrolar üstüne mesajlarımızla ilgili yani. Sizin bisikletin de fotoğraflarını bekliyoruz, gözler şenlensin.

Yeni Carraro'nun ilk fotoğrafı gelsin artık değil mi :) İlk deneyimim; beklediğime değmiş...

CARRARO SPORTIVE 230

IMG_8900.JPG

Dosyalar

• IMG_8892.JPG
    IMG_8892.JPG
    117,7 KB · Okunma: 30
@yahya09 aydındaymışsınız adaya gelseydiniz ben yapardım montajını korkulacak bi şey değildi :)

• Beğen
Tepkiler: yahya09
Geri