Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

VALL@Musa_06-18 valla ben durmuyom kilitlerken giderken eğilip maşadan çeviriyom kilitleniyor,yada açıyom bazen giderken.zararı var mı acaba bilenler cevap verirse sevinirim.

Scudo
@directedby
Düşmediğin sürece sorun olmaz bence :) Dikkatli ol yeter kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: directedby
Arkadaşlar Merhaba. Carraro sportive 224 ile City sport 40 arasında kaldım. Carraroyu farklı kılan artı özellikler var mıdır nelerdir ?

İç bacak boyum 83. Boyum 1.81 Kilom 82
Hangi ölçüde bisiklet almalıyım.
Bir de 224 modelinin 2016 rengi nedir _?

Arkadaşlar carraro force 330 için 1000 tl ye anlaştık.bu p.tesi 3 kisi alacaz.onerir misiniz yoksa sportive serisinde 1100-1200 dolaylarında bi model mi onerirsiniz?( indirimli hali ile yine 1.000 tl olmak kaydıyla)

@Serhat ÖZER özellikleri aynı gibi ama carraro daha bi kaliteli görünüyor bana:)kendimde de 224 olduğundan diyebilirim.sağlam duruşu var.aynı volkswagen gibi:)

Boyum 1.66 sportive 225 almayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı ?

@kadirkartal elinizden çıkarmayı dusunurseniz talip olabilirim :)

Carroro 224'e arka aktarıcıyı değiştirmeyi düşünüyorum.Tavsiyesi olan varmı.

Km saati olarak sigma bc 8.12 sipariş ettim sizce nasıl ?

Tekrardan merhaba arkadaşlar daha önce sportive 224 için bisikletçi önerisi için yazmıştım. Ama dükkana gidince dayanamadım 225 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

@Civelengo
İyi günlerde kullanın

@Civelengo

Merhabalar,
bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler. Bisikletinizle ilgili detayları (model yılı, nereden ve ne kadara aldığınız gibi bilgileri vs.) paylaşırsanız karar verme aşamasında olan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz, selamlar.

@Emin ak

Merhaba,

aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz, selamlar.

Sigma BC 8.12 Kullanıcı Yorumları

@Kazım kuru55

Merhaba,

arka aktarıcıyı değiştirmek istemenizin nedeni tam olarak nedir merak ettim? Zira amaç performansı artırmaksa aktarıcı değişimi tek başına yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum, selamlar.

@ÖmerMurat Vites geçişleri sıkıntılı biraz.Acaba Aceramı alivio mu almalıyım.Aralarında çok fark varmı?

@ÖmerMurat Asıl değiştirme sebebim aktarıcı arkasında bulunan elle ayar vidası yalama olmuş.Tamirci değişmesi gerektiğini söyledi.Birde alivio aktarıcı 8 li sisteme uyarmı.

Geri