@Ali Mustafa Forumda yardımlaşma elbette var ama 4 ayrı bisiklet hakkında hangisinin ne özellikleri var kıyaslar mısınız dendiginde ben kendi adıma markaların kendi sitelerindeki model bilgileri incelenmeden buraya mı soruluyor, benim yerime başkası inceleyip bana cevap versin mi deniyor diye düşünüyorum.
Farkları bilip akılda tutup, takır takır cevap yazmak öyle kolay değil ne yazık ki.
@erdem06
Erdoğanlar Bisiklet sanırım Carraro 2016 modellerini hala satıyor, ben evime yakin olmasina ragmen uygun kadro boyu olmadigi icin Sincan'a kadar giderek Emre Bisiklet'ten aldım 227 modelini. Yiba çarşısındaki magazaları önermiyorum. Accell bisikletin web sitesinde şehir şehir tüm bayiler ve iletişim bilgileri mevcut ayrıca. Şimdiden hayırlı olsun.
@Emin ak
Ben de 227'm için birkaç hafta önce tranz-x (bazı sitelerde vona olarak geciyor) disk fren uyumlu arka bagaj ve konnix 55 litre heybe aldım. İkisini de beğendim, bagajın taşıma kapasitesi 25 kg olarak belirtiliyor ama beiraz daha fazlasını da taşıyabilir gibi duruyor. Heybe su geçirmez degil ama fiyatı doga bisiklet'te 90 lira civariydı bence cok uygun. Yağmura karşı çok çirkin olmayan ve acı acı kokmayan bir çöp poşeti işe yarar. Bagajsa atak bisiklet adlı istanbul menşeili bir toptancida kargo dahil 69 lira. N11, gittigidiyor gibi sitelerde atakbisikletin magaza sayfasi ve tüm ürünleri var. Bence güvenilir ve ilgili bir satıcı.
@berkangor
Renk kadınsı olduğu icin çok satılmıyor muhtemelen Türkiye'de. İki hafta önce de yine indirimdeydi ama 10 lira daha pahaliydi, ben de renkleri (yahu arkadaş gerçekten millet alay eder diye korktugumdan yoksa 29 liraya alinmayacak gibi degildi) daha erkeksi olan gri-antresit olandan iki tane aldım ön bagaj için tanesi 49,95'ten.