Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Nurullaah18
Hocam bu kilitleri 3 saniyede kırıyorlar. İnternette videoları var, sakın kilitlemeyin bence. U kilitler daha iyi, bir dakika falan alıyor en azından :)

Scudo
Arkadaşlar 1 ay önce aldığım bisikletimi bakıma götüreceğim. Bu yapilacak bakim ücretli mi olacak yoksa ücretsiz?

• Beğen
Tepkiler: tunç şenel
Carroro 224'e arka aktarıcı tavsiyesi olan varmı?

carraro sportive 225'e arka aktarıcı olarak shimano acera uyar mı ?
şu an üzerinde shimano altus var ruble ve vites kolunu değiştirmek istemiyorum.
uyarsa bir artısı olur mu ?

@Furkan Alp 8 li acera takarsan uyar. farkını hissedeceğini sanmıyorum.

Bende 227 almayinplanliyorum boyum 182 arkadaslar bacak ici boyumu olcmedim ama kafam bi milyon oldu 49 51 54 kadro boylari falan? Sanirim51 bana uygun olan denemak lazim tabiki.bide siyah kirmizi rengini alicam ama hic kimsede goremedim

@Koriay
@Koriay 327 de güzel bisiklet kullanan çok öneren çok ona da bi göz gezdir derim

Arkadaşlar 224 mü yoksa 225 mi alıyım yaz dışında şehir içi yazın da tur planlıyorum hangisini önerirsiniz?Bu arada kilolarını birisi yazabilir mi?fiyatını 2side aynı olarak düşünün lütfen

@Barisbu Eğer bisikleti toprak yollarda fazla kullanacaksan 225 al .Disk toprak yollarda ve ıslak zeminde daha kullanışlı oluyor.Ama asfaltdan çıkmıycan diyorsan 250 lira fazladan para vermeye gerek yok 224 al bence. Ben 224ü alırken adam 13,60kg demişti ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

Muhtemelen bu ağırlığa pedallar dahil değildir.Forumda edindiğim bilgiye görede 225 Pedalla beraber 14,5kg mış :)

@Koriay
@Koriay
Çok emin olmamakla beraber: 49 olan kadro 2016 model kadro, 51 olan ise 2015 ve/veya öncesi olabilir. 54 kadroyu boyut olarak unut zaten (çok büyük). 51 olan benim için (185cm - 86/87 bacak) tam sayılabilir. 2015 yılında aldığımda 49 kadro piyasada olsa idi tahminen onu alır mutlu mesut kullanırdım, bana uygun olur diye düşünüyorum. 51 kadro belki çok büyük kaldığı için yeni serilerde 49 üretiyorlar?! Mat siyah+Kırmızı şeritli rengi ben dahil bir çok arkadaş kullanıyor. Çok güzel duruyor... Bu renkte çok aksesuar mevcut [emoji6]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
Sportive 224 de koltuk çok sert geldi sanki bana.Siz nasıl bi çözüm buldunuz?

@Nurullaah18 ne kadar aldın bende düşünüyorum da disk firen istemiyorum çünkü yarın yolda sıkıntı olursa 224 tamir etmesi sanki daha kolay

@svkhkn
hayırlısı olsun bu arada :harika:

@Scherwin merhabalar hocam.Ön aktarıcımı değiştirmek istiyorum sram 3.0 orta aktarıcı 7/8 V uyumlu olurmu???Arka aktarıcım acera bisikletim 224.

Geri