Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar tekrardan arkadaşlar,
2 gün önce Carraro Sportive 227 mat siyah-yeşil 49cm (M beden) bisikletimi aldım. Aldığım gibi yetkili serviste ücretsiz kurulumunu yaptırdım. Yaklaşık yarım saatte kurulumunu yapıp bana teslim ettiler. Öncelikle bisikleti gg.com'dan 1370 TL ye 9 taksitli olarak aldım. 50 TL Worldpuan verdi. 1320 TL gibi bir fiyata geldi. Hediye olarak da kilit, zil, pompa, yama seti, suluk ve kafes göndermişler. Çok kaliteli olmadıklarından taktırmadım hediyeleri. Ama güzel bir jest olmuş tabiki. Bisiklet hakkında da öncelikle tasarım çok güzel, gözler üzerinizde. Kullanım gayet rahat. Vites geçişleri başarılı. Hayatımda ilk defa HD fren kullandım alışmak lazım. :) Ayrıca önerebileceğiniz hususlar var ise öğrenmek isterim. Mesela kontrol yaptırmak gerekir mi? Şuna dikkat et diyecebileceğiniz birşey var mı? Teşekkürler.

Scudo
@Emre Akçay Öncelikle hayırlı olsun :) Zincirin alt kısmına denk gelen kadroya "Zincir Kadro Koruyucu" alın. Merdivenlerden inişlerde vb durunlarda zincir kadroya çarparak mahvediyor.5-10₺ arasında bişey pahalı değil

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
@Nurullaah18 Teşekkürler :) Onu aldım evet zincir koruyucu takılı şuan.
Bu arada 2016 model Carraro Sportivelerde 51 kadro 49 olmuş, bunun haricinde 46 ve 54 te var. 181cm boy 81cm iç bacak boyuna 49 kadro tam geliyor bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Carraro sportive 224 kulanan arkadaşlar hangi parçaları değiştirdiler acaba.Ben şimdiye kadar arka aktarıcı sele ve pedalları değiştirdim.Yakında ön aktarıcıyıda değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar sportive 227 konusunda karara vardım 1-2 hafta içerisinde satın almayı düşünüyorum takıldığım tek nokta kadrodaki carraro yazısının sticker olduğu söyleniyor gerçekten öyle mi ?

@brky1905
Evet, bütün Carraro Sportive 'ler belirttiğiniz şekildedir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@brky1905
Şu ana kadar ben bir şikayete rastlamadım!
Markayı direk olarak boya ile uygulayan hangi markalar var merak ediyorum açıkçası.
Benimki mat siyah boya kadro üzerinde kırmızı sticker uygulaması var. Çok ileriki yıllarda bir sorun olursa lazer ile markayı stickere kestirip veya varsa satın alıp uygulayabilirim diye düşünüyorum.

Kolay gelsin..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi akşamlar, 227'lerin gri rengi var mı acaba? çok güzel gri renkli 225'lere rastlıyorum ama 227 göremedim, hep kırmızı ve mavi ayrıntılı var.
aradığım renk bu

https://i.hizliresim.com/0D621V.jpg

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
@erenvaris Merhaba, maalesef CS 227 modelinin sadece mat siyah-mavi ( o da geçen yılın üretimi bu yıl üretiyorlar mı bir fikrim yok), mat siyah-kırmızı, mat siyah-yeşil renkleri var.

@Anonim cevabınız için teşekkürler. kötü olmuş en güzel rengi koymamaları. hazır buradayken, 225'leri maşadan kilitlemek veya açmak için inmemiz gerekiyor mu? yoksa durduktan sonra üzerindeyken yapabilirmiyiz?

@erenvaris ben 224 kullanıyorum.Maşa en üst seviyedeyken yani Maşa'ya baskı uygulamıyorken durduktan sonra inmeden kilitleyebilirsin.Yani ben şahsen öyle kitliyorum :D

@erenvaris Üzerindeyken yapabilirsiniz sıkıntı olmuyor, tabii sürüş kontrolünüze ve hızınıza bağlı. Ancak bu küçük bir ayrıntı çok dert etmeyin yani, dur,kilitle ve kalk en fazla 10-15 saniyenizi alacak bir olay, sizi çok üzmez yani. Ayrıca CS 225'lerin bu rengini ben de seviyorum, şık bence, naif bir hava katıyor bisiklete.

@Anonim
evet çok güzel bir renk. en güzel rengi elemişler resmen. 225 ve 227 arasında kaldım, aslında aralarında vites ve kilitleme sistemi dışında bir fark yok galiba. aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. 225'in rengi de çok güzel ayrıca.

@Nurullaah18
öyle yapılabiliyorsa gidondan kilitleme için 227'ye o kadar fark vermeye gerek yok anlaşılan.

@erenvaris Bu konu başlığı altında eski sayfaları karıştıracak vakit bulursanız iki modelle ilgili detaylı karşılaştırmalar mevcut. Sadece vites sistemi ve maşa farklılığı da değil aradaki farklar, kaldı ki vites sistemindeki farklılık bile tek başına ciddi bir artı zaten. Bende her iki model de var mesela, bilginize :)

@erenvaris 227 27 vitesmiş 225 24 vites.227de arka vites Deore geri kalan Altus sistem 225de Arka vites Altus Ön tourney krank takımı m131 . Ama bilemiyorum 270liraya bu saydıklarım değer gibi duruyor sanki :)

merhabalar cs 327 kullanıcısıyım kimse yanlıs anlamasın ama 1 aydır kasksız geziyorum ve bir gun basıma bır sey gelicek dıye korkuyorum kaskımı bir an once temin etmem lazım ancak kafa olcum 54cm ve ben prowellın kasklarını ıstıyorum lakın s beden kaskı yok bu markanın m beden bana gider mi lutfen yardım edin tesekkur ederim

cok arastırdım ancak bulamadım konu kirliliği de yaratmak istemedim anlayısınız için tesekkur ederim

lütfenn yardım edinnn

:uzgnm::uzgnm::uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: birol
Arkadaşlar ön-arka USB'li aydınlatma tavsiyeniz nedir? Pilli bir aydınlatmam var, çok verimli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
Geri