Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Anonim bende o konuda baktim okudum hatta site isimlerinden karisiklik olmuş yazılanları okudum. genel yorum iyiydi zaten o yorumlari girmesem burada yazma geregi duymam Bu saticinin gittigidiyor.com ve n11 hesaplarındaki yorumlarda iyiydi.kotu oldugunu düşünsem biraz daha fazla verir baska yerden alirim. Belki birinin ekliyecek birseyi vardir diye yazdim. Benim en baştaki sikintim kadro boyu artık bu sürüncemede kalmadan sıkıldım. Biran önce alayım istiyorum bir yanlışlık yaptiysam kusura bakmayın.

Scudo
@jenqdodo Estağfirullah, kusurluk bir durum yok, sadece hevesiniz çok belli oluyor, birilerinden gelecek yanıtı bekleyerek vakit kaybetmek yerine yorumlara bakın ve bisikletinize kavuşun bir an önce istedim :harika:

@Anonim yaklasik olarak 3 aydan beri bisiklet alma sevdası başladı önce mtb idi sonra kafami hybrid bisiklete cevirdiler carraro 224 alicaktim o lastikler beni kaldirir mi diye kafa yormaya basladim surekli lastik patlamasin istiyorum (not 105 kiloyum) 2015 modelinde michelin protek modeli oldugunu gördüm 2016 cst birileri cstde lastik cok patliyor dedi lastik bakmaya basladim. schwalbe continental touring plus vb sonra bir tanidigim hidrolik disk fren daha iyi olur surekli almiyorsun 1 kere yuke gir sonra rahat edersin dedi suanda calismadigimdan kendimi zorlayarak. 2.el 225 bakmaya basladim onada 1100 civari fiyat cekiyorlar sonra bu siteyi gördüm hem taksitli hemde sifir aklima yatti bu siteyi arastirmaya basladim artik biran önce birsey alayim derdine düştüm iyi kotu alayim çünkü forum forum yorum okumaktan sıkıldım

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
@jenqdodo Bu ilk aşama genelde herkes için bu kadar sancılı oluyor. Aslında az çok kriterler belli; öncelik bütçeniz, sonrasında da bisikleti ne amaçla kullanacağınız. Diğer her şey kafa karıştıran, yorucu detaylar. Seçenekleri belirli sayıda azalttıktan sonra gözünüzü karartıp almak gerekiyor diye düşünüyorum. En güzel bisiklet sahip olduğunuz bisiklet :harika:, net olan şey bu. Aldıktan sonra şu ana kadar düşündüğünüz hiç bir şeyi düşünmeyeceksiniz çünkü, o zaman başka dertler başlayacak :)

Çinden kask eldiven ve telefon tutacağı aldim 1 aydan beri elimde bunlar mevcut bisiklete karar veremedim

Kadro boyu ve ileri bisikletin servis olayinda sen git internetten al sonra ben seni yolarim mantığı hoşuma gitmedi bunlari olustursam 5 dk icinde alacagim o kadar takatim kalmadi. yetkili servisi ise bakimlarinida yapmak zorunda degil mi

@jenqdodo 6 aylık rutin bakım zaten her servis için ücretli, ama kurulum ve ilk bakım için ücret alamazlar bu kesin, yapmak zorundalar, gerekirse Accell Bisikleti ararsınız, servisi uyarıyorlar.

@Anonim evimin karsindaki ileri bisiklete gidecegime pendikte baktigim yere giderim en azindan daha ilgililerdi. Bak bu sorunda kafamda gitti şimdi kadro problemi halladeyim siparis geçiyorum

Ileri bisikletteki o baktigim bisikletin kadro boyunu söyleseydi ona gore alırdım sadece l beden dedi

Öncelikle burada sorularıma sikilmadan cevap veren bütün arkadaşlara cani gönülden teşekkür ederim. Carraro sportive 225 aldim. En kisa sürede bisikletin fotolarını sizinle paylaşacağım.

Dosyalar

• SmartSelectImage_2016-07-15-17-21-59.png
    SmartSelectImage_2016-07-15-17-21-59.png
    18,2 KB · Okunma: 34
@Nurullaah18
Moon markasının kaskları magazalarda da web satışlarında da o fiyatlara bulunabiliyor. Diğerlerine göre fena değil, ben kullanıyorum.

@GhostRider512
Ben gidondan kilitlenebilir maşalı 227 modelini kullanıyorum. Diyebilirim ki şehir bisikletlerindeki maşa çok yetersiz bir işlevselliğe sahip. 1,5 - 2 kg kadar fazladan ağırlık yapıyor ve sürekli yaya kaldırımı inip cıkmıyorsan gerekli değil. Bugün olsa amortisörsüz bir bisiklet alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
merhabalar iyi forumlar carraro 225 almayı dusunuyorum mantıklı bir bisikletmi hicbir tecrubem yok yardımcı olursanız sevinirim

sewhir içi evden işe işten eve

@@AKTÜRK ALİ@ 49 bacağına göre ufak, üst bedene göre iyi sayılır. Ama uzayacaksın. 51 al, seleyi en öne çek, gayet iyi kullanırsın.

Arkadaslar Ben de 230 alarak aranıza katıldım ama Carraro'nun sitesine girdiğimde tshirt hediyesi göremiyorum. Nerden başvurmam gerek?

@erselonidoma google dan aratarak bulmustum almasan da olur diyebilcegin tisort normal bildigin tisortlerden bile ince

Bana bisikletin faturasını veren olmadı.Sadece fiş ve Garanti belgesini verdiler.Bisikletin faturası nasıl bişey?

@Khayyam
Hocam ben bir sürü şey denedim. Singer dikiş makinası yağının yerini tutmuyor. Vites sisteminde aksama yaşamıyorum. Diğer yağlardan bence daha iyi performanslı ve de çok ucuz.

@jenqdodo dostum benimde a 'dan z 'ye kadar hepsi tamam ama kask'a karar veremedim , sence kaskın'ın duruşu ilk bakışı nasıl ?

Geri