Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Emin ak alışmadığım icin garip hissettim. Ama görüntüsü fena değil istanbul kadikoy cevresindeysen gosterede bilirim.

Dosyalar

• 20160718_135528.jpg
    1,1 MB · Okunma: 28
  • 20160718_135542.jpg
    1,1 MB · Okunma: 29
  • 20160718_135608.jpg
    20160718_135608.jpg
    132,5 KB · Okunma: 55
  • Beğen
Tepkiler: Emin ak
Scudo
Merhaba arkadaşlar bende carraro sportive 225 modelini aldim ileri bisiklete ilk kurulumunu yaptirdim biraz sürdüm Gidon oynuyordu gittim. Siktilar biraz yol yaptim dik yokuşa geldim ondeki dişleri 2den bire gecerken tam bir reaksiyon vermiyor gecerken zorlandi.birde arka fren on frene göre daha y fazla sikma payi var bu da normal mi?

Dosyalar

• 20160718_183814.jpg
    20160718_183814.jpg
    172,3 KB · Okunma: 48
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Ya bare bu hafta birakin su bisiklet mevzusunu hicbirinizin mi gundemden haberi yok bu ne arkadaslar kendinize bi ceki duzen verin.ulkenin durumu ne kotu her an bir patlama daha yasanabilir siz hala bu bisikletle kafayi usutuyosunuz emin olun ben de bu en az sizin kadar bisikleti seviyorum ancak vatanimi daha cok

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@@AKTÜRK ALİ@ burasi bisiklet formu siyaset yapılacak bir platform değil. Herkes herşeyi yazmakta ve yapmakta özgür bu forma yazanlarin büyük bir kısmı bu siyasi olaylara duyarsız değil konusaluacay yer burasi olmadığı için konusmuyorlar

Mosso legarda 1624
Carraro sportive 327-224
Whistle guipago 1602
Sedona 300
Kron tx 500-250
Salcano city wind 40
Ghost square cross 2

Arkadaşlar yeni bisiklet alıcam baya araştırdım ve kafam karışık bunların arasında seçim yapmam gerekiyor sizin öneriniz ne olur ? Bunlardan başka öneriniz varsa alabilirim hertürlü görüşe açığım.

@jenqdodo katılıyorum bizde vatanımızı seviyoruz ancak dediği gibi burası bu tür konuların konuşulacağı bir forum değil

@erdem06 merhaba erdem kardeşim diğer arkadaslar gibi çok bilgili değilim.Bana göre bu bisikletler yaklasik olarak olarak birbirinin muadili ürünler sadece ayni klasmanin farkli firma ürünleri diyebiliriz. Öncelikle olan senin bütçen nedir? Bütçeni çok fazla zorlamaya gerek yok hem yanina kask eldiven fener suluk kilit gibi aksesuarlarıda almalısın. Bisikletin en onemli yerlerinden biri kadrosu çünkü bütün vücudu kadro tasiyor bu fiyat bandında ki ürünlerin kadroları sağlam olur.bisikletin senin istegin ve bütçen üzerinde şekillenecek. v fren mi isterin disk frenmi? 24 vites mi olsun 21 mi? Senin oturdugun yerde servisi var mi? Sen isteklerini belirle diğer herşey kendin elemeye başlarsın yanlış birşey soylediysem lutfen beni duzeltin bende yeni birşey ogrenirim.

Arkadaşlar merhaba! Ben bu jantlardaki stickerları cıkarmak istiyorum acaba çıkar mı çıkınca nasıl olur deneyen var mıdıf acaba?image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Peacess Merhaba, bir ara ben de böyle bir şey düşünmüştüm, forumda bununla ilgili bir konu vardı ve en mantıklı/işlevsel yöntemin saç kurutma makinesi olduğuyla ilgili bir şeyler okumuştum sanırım, bir de izopropil alkolden ve oldukça etkili olduğundan bahsediliyor, araştırmadıysanız foruma bir göz atmanızı tavsiye ederim. Hatta bugünün mesajları içinde bile vardı galiba, selamlar.

@Peacess
Belki herhangi bir çıkartıcı solüsyona bile gerek kalmaz, bende sportive 227 var ve arka janttaki sticker kendiliğinden açılmaya başladı.

@Peacess
Merhaba,

Bu stickerler bisikletin tasarım bütünlüğünde önemli bir unsur gibi göze çarpıyor. Umarım pişman olmazsınız!

Kolay gelsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Peacess
beyler sincan emre bisiklete uğradım bugün sportive 224 için 1050 lira diyor 9 taksit yaparım diyor. piyasaya göre pahalı değil midir?
daha doğrusu daha uygun olması gerekmez mi. internette de aynı fiyat neden senden alayım ki şimdi.

edit: hele şöyle bi fiyat varken. (link)

@Scherwin
Bence de öyle çirkin bir görüntüleri yok. Sadece yakından bakınca etiket gibi görünüyor, ama uzaktan güzel ve kadro ile logoya uyumlu kesilip yapıştırılmışlar.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@ctnky ben bisikletciden carraro sportive 225 modelini aldim. Memnunum. Ama bisikletleti sirtlandim servise götürdüm servis yakın ise veya tasiyabilirsen alinabilir.

@ctnky
Bu sitedeki saticinin elinde sadece 46 cm kadro boyu kalmış anlaşılan. Senin boyuna ve iç bacak uzunluğuna uygunsa alabilirsin. Yoksa biraz daha araştırmalısın bana kalıesa. Bu arada ben de nisan sonunda carraro sportive 227 aldım emre bisiklet'ten. İyi ve ilgili bir satıcı ama esnaflığı da sıkı. Pazarlığı zor.

@jenqdodo hocam ben genel olarak pazarlık yapmayı sevmiyorum. bizim terzi dükkanımız var yenikent'te mesela. empati yapıyorum ister istemez. kazık atmadığı sürece çok sorun etmem ama internetteki fiyat farkına aksesuar alırım diyordum.

benim boy ya 179 ya 180, her seferinde farklı çıkıyor nedense :) iç bacak boyu da bacagın arasına aldım oklavayı, kapı kenarına geçtim çok baskı yapmayacak şekilde ölçtüm 70 çıktı. bu arada söylemeden geçemeyeceğim, kilom 150. (sıkıntı olmaz umarım) yani kilo verdikçe iç bacak boyu uzar sanıyorum.

@ctnky
Sevgili dostum, ben senin tam tersi bir metabolizmaya sahibim sanırım. Çok yedigim halde 65 kiloyu hayatım boyu gecemedim ve hatta bisiklette yaktıklarımı yerine koymakta zorlanıyorum. Tam bir sıskayım ama şunu diyebilirim; kiloyu hicbir zaman hayatın büyük dertlerinden sayma.

Kadro boyu meselesine gelince, 46 cm'lik kadronun nasıl bir şey oldugunu bir bisikletçide mutlaka dene bana kalırsa. Orası bir carraro bayisi olmasa bile rica edebilirsin, rica edilebilecek biri değilse de sanki orada satılan markayı almayı düşünüyormuşsun gibi davranabilir, sana uygun kadro boyunun ne olduğunu anladıktan sonra da düşünücem diyerek ordan ayrilabilirsin. Ankara'daki Carraro bayilerinin listesi Accel Bisiklet'in web sayfasında mevcut. Yiba Çarşısı dışındakileri öneririm daha çok. Bu arada, İç bacak uzunluğunu kendin değil de bir başkasının ölçmesi daha sağlıklı. Bir de 46 cm'lik kadronun biraz küçük olabileceğini düşünüyorum. Boyum 1,83 iç bacak uzunluğumsa 83 cm (yani uzun bacaklı değil de, daha çok uzun gövdeli bir kemik yapım var) ve 54 cm kadro kullanıyorum. Kimilerine göre benim ölçülerim için 51 cm uygun ama ben 54 cm ile rahatım. Kadro boyu, kendi anatomimizle bisikletin o geometrik yapısının uygunluğu açısından temel parametrelerden. Şehir bisikletinin bize uygun olanını üzerinde saatler geçireceğimizi dikkate alarak seçmeliyiz sanırım.

@Cemil Dada ilginiz için teşekkürler hocam. emre bisiklete gün içerisinde tekrar uğrarım olmadı. ellerinde çok fazla stok yoktu hatta her modelden birer adet vardı gibi. fakat carraro dışında salcano, ghost, kron da gözüme çarptı. merak ettiğim tüm bisikletlerin kadro boyu aynı mıdır. yani başka bi modelde denedigim 46 cm kadro ölçüsü carraro için de geçerli olacak mı.

@Anonim tesekkur ederim forumda boyle bir basligin oldugunu dusunmedim. Ama bi ayrintilo arama yapicam tesekkur ederim cevabiniz icin.

@Scherwin haklisin tasarim butunlugune katkisi var ama bana cok abartili gelmeye basladi. Jant setinj degistirmeyi dusunuyorum kotu olursa da cokta onemsemeyecegim. Ama cevabiniz icin tesekkur ederim sagolun.

@ctnky bütün markalarda ayni bazi markalar inc sistemine göre yazar forumda uygun kadro boyu seçmek ile ilgili bir başlık var onu okursan daha detayli bilgiye sahip olursun.o hesaba göre benim kadro boyum 18" cikmisti. Gittim baktim 18" bana küçük gibi geldi internetten 19" siparis verdim. istedigim modelde 18" kalmamasinda ufakta olsa sebebi vardir. :) 2 gündür kullaniyorum. Dün istanbul kızıltopraktan istinyeye gittim geldim hic bir sıkıntı yasamadim. Hatta keyifle sürdüm. Vücutta ağrı sızıda yoktu.

Geri