Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@brky1905
Bisiklet Logosu boya ile mi işli?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Nurullaah18
Sedonanın modelleri fena değil ben kullanıyorum sanırım 65 e almıştım

(link) Linkteki seleyi almayı düşünüyorum.Fikri olan varmı???

image.jpeg Muhtemelen kaldırım çıkarken arka jantı yamultmuşum Nasıl düzeltilir bi fikri olan varmı? Veya bisikleti aldığım yere götürsem yardımcı olurlarmı sizce?

Geçmiş olsun, düzelir inşaallah, iç-dış lastik zedelenmemiştir umarım, uzun mesafe çıkıyorsanız dikkat

Arkadaşlar 2 hafta içerisinde Sportive model bisiklet almak düşüncesindeyim.
(link)
(link)
Bu iki model arasında kaldım açıkcası, çok bir fiyat farkı var mı ? bir kaç parça değişiyor iki model arasında, bu değişen parçalar verilen fiyat farkına değer mi ?
Birde 225 modelin amortisörleri kilitlenebilir mi ? Cumartesi günü Kadıköy'de turlayacağım bu iki modele bakmak için, ucuza ve güvenilir olduğunu düşündüğünüz mekan varsa Kadıköy'de yazarmısınız ? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben kızıltoprakta oturuyorum. Ileri bisiklet evimin karsinda ama davranışları hoşuma gitmedi. Pendige gittigimde tren istasyonun orada bir yer vardi orada daha ilgili gibi geldi. Ben baya bir bakindim ikinci elede baktim internetten almaya karar verdim. Kadro boyunu kafamda otutursam sipariş vereceğim.

@GhostRider512

• Beğen
Tepkiler: GhostRider512
Yeşil bisiklet ve Kaçkar Bisiklet Hakkında bilgi sahibi arkadaşlar varmi ? Oralarda 225 veya 324 model bulmam mümkün sanırım. Yol ile Şehir Bisikleti arasında sıkıştım kaldım, gidip yol bisikleti görürsem fikrim değişebilir ;) Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Gunaydin arkadaslar birazdan internetten carraro sportive 225 sipariş vereceğim boyum179 kadro boyu olarak hangisini almam uygun olur 46 49 51

51 kadro bisikleti olan bir arkadaşın var ise yada bir mağazada deneme şansın var ise dene bacak boyun da önemli çünki.

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
Zincir için yağ önerir misiniz? Decathlondan olursa çok memnun olurum. Bir de bisikleti nasıl yıkamalıyım?

@Khayyam (link) kullanabilirsin.Zinciri iyice temizle sonra her baklaya bi damla uygula yararını fark edersin

• Beğen
Tepkiler: Khayyam
@jenqdodo Boyumuz aşşa yukarı aynı carraro 225 51 kadroda seleden öne indiğimde orta kısım çarpıyordu 49unu denediğimde çok daha ideal olduğunu gördüm.Yinede denemeni tavsiye ederim bacak boyu önemli sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
@Scherwin arkadasimin ozel mesajda dediği gibi ileri bisiklete gittim carraro sportive 225 bakmak istiyorum dedi iceri girdim bisiklete baktim gösterdiği bisiklet kadro bacak aramada sifir geliyordu kadro boyunu sordum bu large dedi medium var falan dedi tam kadro boyunu söylemek istemedi sonra peki fiyat ne dedim 1467 tl pesin alirsan 1300 tl dedi taksitli alirsan 1400 9 ay taksit yaparim dedi bende bir internet sitesisinde 1200 tl dedim yok olamaz eski maldir ellerinde yoktur dedi bende var olduğunu söyledim sonra bana ilk kurulum 35 tl vericegimi söyledi bende icinden fişi cikinca siz montaj yapmiyormusunuz dedim bana ya cikmazsa dedi bende sordum yolladığıni soylediler dedim bu sefer her periyodik bakima geldiginde senden 35 tl aliriza getirdi ya internetten alirsan ben seni her turlu yolacagim kin yapacağım der gibi bir tavırla konuştu bu beni rahatsiz etti dedigi gibi olsa dahi ben bunlardan bir çöp bile almam.
Gelelim diger duruma
(link) sitesinde ayni ürün 1200 tl ve bu sitede peşin fiyatına 6 taksit. Bu siteden alisveris yapan oldu mu bu durum beni cildirtti artik alayim da kurtulayim moduna geldim lutfen bana yardimci olun

@Avranx benimde teğet geçiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@jenqdodo Merhaba, bu konu başlığı dahil forumda bahsettiğiniz siteden alışveriş yapan onlarca arkadaş var. Forumdaki arama çubuğuna sadece "bisikletciden.com" yazarsanız 10'larca yorum bulabiliyorsunuz. Bu konu başlığında da geçmiş sayfalarda bahsettiğiniz siteden bisiklet almış olan arkadaşlar mevcut, gerekirse o arkadaşlara da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz çünkü hala bir çoğu aktif forum kullanıcısı, çok eski kullanıcılar değil yani. Arama çubuğunda yapacağınız aramadan sonra karşınıza çıkan sonuçlara bakarsanız ilk izlenim gayet olumlu görünüyor, yalnız beklememeniz adına forumu kurcalamanızı tavsiye ederim çünkü siz sorduktan sonra ben baktım ve karşıma bir sürü alışveriş yapmış forum kullanıcısı çıktı, bilginize.

Not: Bahsettiğiniz satıcının kendisi de forum kullanıcısıymış bilginiz olsun. Sorulara, eleştirilere yanıt verdiğini görebiliyorum konu başlıklarında.

Geri