Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Golden City hayırlı olsun iyi pedallamalar grup üyesi artıyor deneyimlerinizi paylaşırsınız artık

@Mehmet Metin Levent
İnternet,ten ilk gördüğümde Shimano METREA zaten beni çok cezbetmişti, bisiklet,te güzel görünüyordu ve aerodinamik yapısı yol bisikletine yakın görünüyordu, böyle internet,ten olmaz gidip yakından görmek gerekir diyerek, bisiklet ile Beşyol,dan Beylikdüzü Bisiklet Pro bisiklet mağazasına Ercüment beyin yanına gittim, ve bisikleti görmek istediğimi söyledim, bisikleti gördüm, dizayn-aerodinamik-mühendislik çok güzeldi ancak tüm bunlara rağmen çok soluk ve soğuk görünümlü bir bisiklet, açıkçası satın almak pek içimden gelmedi, şimdi düşünüyorum, satın alırsam nasıl renklendirebilirim diye.

@Mehmet Metin Levent
Yakından gördünüz mü bilmiyorum ancak yakından baktığınızda belki fikriniz değişebilir haberiniz olsun.

@Yilmaz Sanli ben de manifestonun 2000 tl lik modeline hastayım bakalim olmezsek sag cikarsak ellerinde kalirsa gelecek k ilkbahar almayi dusunuyorum ama tek aynakol dusunduruyor iste

• Beğen
Tepkiler: Yilmaz Sanli
@Scund güle güle kullanın

Lastik basınçları konusunda kafam çok karışık lastiğin üzerinde 50-75 yazıyor ama 25 de bile çok sert oluyor patlıcak diye korkuyorum ve benzinlikteki makineler nekadar doğru gösterir

@MBG_bUrhAn
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. bu modellere bi türlü çamurluk bulamıyoruz. diğer arkadaşlarda aynı durumdan şikayetçidir. eski bisikletten demişsiniz. markalı bi modal mi üniversal mi?

@ismailht61
uzun zaman oldu yazamadım. teşekkür ederim cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için. ön çamurlukta ki sorunu çözebildiniz mi? yada değiştirdiniz mi?

@mehmetozgurcansu
Mehmet bey çamurluk aldınız mı?

(link)
bu modeli buldum 227 ye uyarmı bilemedim?
upload_2018-9-7_1-25-25.png

@Scund

makine eski ise yanlış olma ihtimali yüksek

yazın 60-65 basabilirsin; kışın 55-60 olarak kullanabilirsin

@magnetix dilekleriniz için çok teşekkürler özelden ulaştık ama başka arkadaşlarında ihtiyacı olabilir buraya da atalım görsünler

çamurluk.jpg

• Beğen
Tepkiler: KADQ35
Iki bisiklet arasında kaldım carraro 227 bianchi 727den 250 tl daha pahalı ama arka aktarıcı deore, sizce hangisini alayım, birincil amacım turlara cıkmak 30 -50km civarı ve azda olsa sehir içi kullanım? Kullanma imkanım yok netden alacağım 227 renk matmavi, bej turkuaz diyor, renkleri konusında tereddütte kaldım, bianchide gri turuncu diyor, aradaki fark 250 değecek ise carraroyu alacagım yoksa bianchi onun için siz degerli kullanıcıların fikrini almak istiyorum, tesekkürler

@Sumeras ikisi arasında çok büyük fark yok carraro'da tur bisiklet seçeneği fazla önemli olan boyunuza göre uygun kadro almanız.
eğer carraro düşünürsen michelin lastik çok çabuk aşınıyor. cst daha uzun gidiyor. cst olanını önerimdir.

• Beğen
Tepkiler: Sumeras
@Sumeras hocam bianchi 727 alingeriye kalan para ile gidim lastik ve kask alim derim. ikisinden çıkan lastikler de iyi degil. Sirf deore aktarici icin 250 tl vermeye degmez altus isinizi görür

@MBG_bUrhAn hocam michelin lastikler bende var 2500 km oldu hala sıfır gibi kullanima gore de farkeder lastigin erimesi ben freni cok az kullanirim o yizden pek aşınmadi. Ancak. Michelin yagmurlu havalarda kayiyor tecrube ile sabit,

• Beğen
Tepkiler: Sumeras
Arkadaşlar hepinize merhabalar, spor ve ulaşım amaçlı asfaltta kullanacağım bir bisiklet almak istyorum. Evim Ankara Dikmen’de (maalesef) yani yokuşlu bir bölgede. Bütçem dahilinde düşündüğüm modelller şunlar:

Kron rf100
Salcano city fun 70
Kron tx100
Carraro sportive220
Ümit magnetic 2862

Hem yokuş yüzünden hem de hafiflik istediğimden düz maşa ve kaliteli frenler tercihim. Sizlerin düşünceleri ve yorumları nelerdir? Sportive’i diğer modellerle karşılaştırınca +/- yönleri nelerdir?
Saygılarımla

Doğru diyorsunuz altus ile deore arasinda 50 tl fark var ancak resimlerde gordugum 727 gidon daha dik 227 ise daha yatik duruyor ikisindede gidon ayarlanabilir diyor, bianchi lastik chaoyang diyor satici, carraro ise cst, ama sizlerden anladigim iki lastikte ortalama, gidon bianchi'dede oyle yatirabiliyorsam onu alayim ama hala onerilerinize açığım, yarin nadipse alacagim kadro 46 onu netleştirdim, birde ikisininde rengini kestiremedim mat mavi bej tirkuaz rengi ek1 resimdeki mi oluyor acaba? Gri ve turuncuda bu 2. Resimmi acaba,? Sayet evetse renk olarak ikiside hic gormedigim degisik renklermisCARRARO-SPORTIVE-227-28-17922-1.jpg touring-727-28-1.jpg

@Desert Fox üstünde satılanlarda çabuk erime olduğu tamircilerde biliyor ama dışardan alınan farkı vardır bundan dolayı uzun kullanıyorsundur

@MBG_bUrhAn hocam dışarıdan alma değil 321 üstünde geldi millet hor kullanıyordur,fazla fren yapıyordur eriyordur.zaten dişli bir lastik değil 2500 km den fazla yaptım yalanım yok istersen lastiklerin fotosunu da atarım.Daha bisikleti alalı 1 yıl olmadı 11 ay oldu

Herkese merhaba.

Motosikletimi sattım ve şu an askerdeyim. 40 güne bitecek ve dönüşte motosiklet yerine bisiklet almayı planlıyorum. Aklımda sportive 220 var ve bisikletler hakkında hiç bir tecrübem yok. Sizce düşündüğüm model nasıl? Almalı mıyım?

Geri