Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

ben 225 kullanmaktayım ve ben memnunum

Scudo
@Yeşil Mavi

Öncelikle
ne için kullanacaksınız? nerede kullanacaksınız? ne sıklıkla kullanabilirsiniz? yaşınız, bacak boyunuz, kilonuz nedir? en fazla ne kadar bütçe ayırdınız?

@MBG_bUrhAn

Merhaba.

Açıkçası bende bilmiyorum. Normalde Antalya'da yaşıyorum ama 1-2 yıllığına istanbul'da ikamet edeceğim. İş konusunda daha net değilim, işyerim evime 3 km veya 35 km olacak. 35 km olan işe başlarsam bisikletle işe gidip gelemem. Ama 3+3 olursa gidip gelebilirim. Onun haricinde kısa turlar yapmayı planlıyorum haftada bir.

Yaşım 26, boyum 1.85, kilom 95. Biraz kiloluyum ve spor yapma amaçlı da kullanmak istiyorum.

Bütçem aksesuarlar dahil 1500 lira. Eğer bisiklet hoşuma giderse ilerleyen zamanlarda üst seviye bisikletler alabilirim. Motosiklete göre çok daha ucuz oluyor. Ama dediğim gibi, önce bu iş bana göre mi onu denemem gerekli.

Istanbul'da bisiklet kullanmak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum ama denemek istiyorum.

Carraro Sportive 227'imi satıyorum. Satma sebebim tamamen mecburiyetten. Üniversite masrafları için.Fiyat 1.700. Azda olsa pazarlık payı vardır.Kadro boyu 50cmdir.Garantisi devam etmekte.Kargo gönderimi yapabilirim.05312008197 numaram her saat ulaşabilirsiniz. Yer izmir.

Dosyalar

• 20180901_115630.jpg
    20180901_115630.jpg
    224,3 KB · Okunma: 58
  • 20180901_115625.jpg
    20180901_115625.jpg
    219,8 KB · Okunma: 58
  • 20180901_115634.jpg
    20180901_115634.jpg
    219,5 KB · Okunma: 52
  • 20180901_115901.jpg
    20180901_115901.jpg
    108,7 KB · Okunma: 53
  • 20180901_115705.jpg
    20180901_115705.jpg
    186,2 KB · Okunma: 53
  • Beğen
Tepkiler: KADQ35
@Yeşil Mavi

merhaba. nisan 2016'dan bu yana 2016 model carraro sportive 220 kullanıyorum. boy 1.89, kilo 103. bel fıtığı olduğu için, bilgisayarı heybelerden birine atıyor ve kışın da dahil bisikletimle ulaşımımı sağlıyorum. öncesinden markanın kalitesi konusunda pek bir fikrim yoktu, ancak kendi kullanımıma dayanarak -özellikle sportive 220 için- söyleyebilirim ki tam bir fiyat performans ürünüdür. önceden bir tecrüben yoksa senin için makul fiyata iyi bir deneyim olacaktır. ben sonradan bir çok parçasını değiştirdim, vites aktarıcılar oldukça ekonomik segment modeller ama 2 senedir kullanmama karşın bir yamuklarını görmedim, hâlâ da götürüyorlar.

bisiklet üstünde gördüğün kelebek gidon, gidon yükseltici, ikili ayak, çamurluklar, arka bagaj, çantalar ve türevi tüm aksesuarlar sonradan geldi. sana öncelikli önerim, önce kask, ardından da mevsimden ötürü çamurluk taktırman olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: galen
@egetun

Uzun uzun cevabınız için teşekkür ederim. Kask takma alışkanlığım yıllardır motosiklet kullandığım için var.

Model güzel ama ön amortisörü ve kitlenmiyor olması beni düşündürüyor. Acaba kron rf100 mü alsam diyorum bu sebeple. Ya da bütçeyi arttırıp sportive'in kitlenen amortisörlü modellerinden. Amortisörün çok bir etkisi var mi?

@Yeşil Mavi hocam kaymak asfaltta surecekseniz carraro sportive 324 size uygun olur bende de sportive 321 var

@Yeşil Mavi şunu da soylwyeyim bisikleti almak için qcele edin, hatta hemen alin carraro nun fiyat listesi guncelleniyor ve %30_40_50 zam gelecek dolar, euro kurundan dolayi

@Desert Fox

Hocam 324 bu iş için ayırdığım bütçemi aşıyor. O fiyatlara çıkarsam sedona alırım sanırım. Benim takıldıgım tek nokta amortisör. Istanbul yolları kötü, amortisör şart gibi. Ama ağırlık ve performans kaybı olacağı için muallaktayim.

En erken 40 gün sonra alabilirim çünkü şu an doğu bölgesinde dağ başında bir yerde askerim :)

@Yeşil Mavi dediğim gibi hocam en az %30 zam gelecek yani bütçenize dair hiçbir bisiklet kalmayacak yol kötüyse amörtisörlü alın zaten ilk başta performanslı süremeyeceksiniz bari konfordan feragat etmeyin ne yazıkki 1500 e carraro da pek seçenek yok başka markalara bakmanızı öneririm

@Yeşil Mavi
ihtiyacınıza göre size en makulu tur bisikleti
asfaltta yol bisikletinden yavaş ama dağ bisikletinden hızlı ve rahat, malzemeler taşıyabileceğiniz zorlu dağ tırmanışları hariç diğer tırmanışları rahatlıkla yapabileceğiniz bir bisiklet türüdür.
Marka olarak carraro ve bianchi öneririm çeşit fazlalığı var size uygun ürünü seçebilirsiniz. kadro boyu olarak çok büyük almamanızı ilerde satacağınızda sadece uzun boylu müşteri arayacağınızı bilin. zırhlı lastik, kask, eldiven, ön-arka ışık ve çamurluk tercih ediniz.
bütçeniz olarak 220 alabilirsiniz ama ileride çok kullanmaya başladığınızda biraz daha iyi ürün almanızı tavsiye ederim.
bisikletinizin bakımını ve temizliğini ihmal etmeyin.
hayırlı tezkereler

@Desert Fox

Uyarılarınız için teşekkür ederim.

@MBG_bUrhAn

Ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım bu fiyat aralığında olan marka ve modeller birbirlerinden çokta üstün olmayacaklardır. En iyisi döndüğüm zaman çoğu markanın satıldığı bir yere gidip, hoşuma gideni almak olacak.

Beni tek düşündüren şey, motosikletten sonra tatminsizlik yaşarsam kaldırıp bir köşeye koyarım kullanmadan. Bari en az zararla atlatayım diyorum. Ama beklediğim gibi olur ve hoşuma giderse daha üst modellere yönelebilirim.

@Yeşil Mavi hocam şöyle söyleyeyim bir süre bisiklet kullanmayıp araba kullandım sonra bisiklete geri döndüm bir tatminsizlik oldu,araba ile 100-110 giderken bisikletle 20 km saat hızla gitmek bana sanki çok yavaş gidiyormus gibi geliyordu :) tabi motorsikletten bisiklete geçerken bi alışma süreci,bi tuhaf hissetme durumu olacaktır.Bence isterseniz ikinci ele de yönelebilirsiniz zaten bisikleti kullanıp kulanmayacağınızı da bilmiyorsunuz sıfır alıp satmak isterseniz zarar edeceksiniz

@Desert Fox

Hocam onu da düşündüm ama kazıklanma ihtimalim çok fazla. Bisikletten hiç anlamıyorum, yani maşa nerede deseniz gösteremem :) ama denenebilir de.

@Yeşil Mavi bence de 0 al
tavsiyem dernek turlarına katılman sana bisiklet tutkunu sağlayacaktır. eğer dernek uymuyorsa 1 arkadaşın olsa bile gezmen tur atman sana büyük zevk verecektir.

İyi günler
Sportive 230 serisi için bayide kadro boyunu kontrol ettim. En küçük boy 45 cm. Var. Boyum 171 bacak boyum 74 cm. Bu kadro boyu bana uygun gelmedi hissettim. Benim ölçülerimde bu modeli kullanan arkadaşlar var mı acaba.

@Santaruins
Aslinda o boy size uyum saglar, ne rahatsiz etti?

Kadronun üzerinde ayakta durduğumda hiç boşluk kalmıyor. Sürüş anında durmak gerektiğinde (kırmızı ışık gibi) sorun olabilir diye düşündüm.

@SantaruinsKirmizi isikta saga yada sola hafif bisikleti egip duruyorsunuz aslinda. Üstünde biner pozisyonda durdugunuzda bir problem oldu mu?

Üstünde dururken sıkıntı yok. Sadece duruş anında bisikletten inişte sıkIntı yaşadım.

Carraro sportive 225 kullanıyorum. 28" 700 35 lastikle. Kilometre saatini ayarlayamadım. lastiğin üzerindeki değere göre 2290, yarıçaptan ölçersem 2230, sibobu sıfır alarak 1 tur ölçersem 2150 mm çıkıyor. Kullananlar varsa hangi değeri giriyorlar?

Geri