Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Carraro Sportive 227 almayı düşünüyorken sahibinden'de bir ilan gördüm.

Bisiklet konusunda uzman değilim bakınca şipşak anlayamıyorum, bana temiz göründü. Bilenlere bir sormak istedim.

(link)

Sizce bu bisiklet nasıl ? Almaya karar verirsem ekspertize baktırmalı mıyım ?

Arkadaşlar sportive 225 için fiyatı çok yüksek olmayan, ağırlığı ve görüntüsü orta segment jant seti önerebilir misiniz lütfen? Bisiklet dünyasında biraz yabancıyım marka bilgim pek yok, bu nedenle yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar sportive 225 için fiyatı çok yüksek olmayan, ağırlığı ve görüntüsü orta segment jant seti önerebilir misiniz lütfen? Bisiklet dünyasında biraz yabancıyım marka bilgim pek yok, bu nedenle yardıma ihtiyacım var
Hocam disk fren olduğu için çok fazla seçeneğiniz yok. Şu anda piyasada en uygun shimano rx010 lar var. Ama en fazla 700*32 lastik takabilirsiniz o jantlara. Eğer biraz daha bütçeyi artırabilirim derseniz sattığım Rx31 leri önerebilirim. Hem rx010 lara göre daha hafif, hem daha akicidirlar. 700*38 ebada kadar lastik takılabiliyor ayrıca.
Daha düşük bütçede pek jant seti yok. Noname jant setleri bulabilirsiniz belki, sahibinden e bir bakın. Ama bisikletin üzerindekilerden daha akıcı olmayacaktır muhtemelen.

Son düzenleme:
Carraro Sportive 227 almayı düşünüyorken sahibinden'de bir ilan gördüm.

Bisiklet konusunda uzman değilim bakınca şipşak anlayamıyorum, bana temiz göründü. Bilenlere bir sormak istedim.

(link)

Sizce bu bisiklet nasıl ? Almaya karar verirsem ekspertize baktırmalı mıyım ?
2019 ' da alınmış ama 2018 model. 2018lerde kablolar kadro dışından, 2019-2020lerde kadro içinden geçiyor. Tekerleri de Cst diye hatirliyorum çok memnun kalmiyor kullananlar. Üstüne 200-300 daha koyup yeni model almanizi tavsiye ederim tekerler ve kadro farklı.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34 ve OnurDuman
@Nurullaah18 Çok güzel yapmış yapan kişi. Ben de Polisport Georgia çamurluk aldım. Henüz gelmedi, gelince bir şekilde ayarlamaya çalışacağım, umarım becerebilirim.

2019 ' da alınmış ama 2018 model. 2018lerde kablolar kadro dışından, 2019-2020lerde kadro içinden geçiyor. Tekerleri de Cst diye hatirliyorum çok memnun kalmiyor kullananlar. Üstüne 200-300 daha koyup yeni model almanizi tavsiye ederim tekerler ve kadro farklı.
Yorumunuz için teşekkürler, sıfırı 900 ₺ daha pahalı. 3100 ₺ civarlarında. Zaten 0 almak istiyordum fakat 2200 ₺ cazip gelmedi değil. Şu virüs olayları geçtikten sonra ( bayramdan sonra ) satın alacağım. Sıfır almayı düşünüyorum şimdilik.

Yorumunuz için teşekkürler, sıfırı 900 ₺ daha pahalı. 3100 ₺ civarlarında. Zaten 0 almak istiyordum fakat 2200 ₺ cazip gelmedi değil. Şu virüs olayları geçtikten sonra ( bayramdan sonra ) satın alacağım. Sıfır almayı düşünüyorum şimdilik.
Ben 2500 tl ye aldım. İlk sahibi bisiklet sürerken tansiyonu düşüyormuş sadece 10km sürebilmiş koymuş kenara. peşin alacaksanız pazarlıkla 2800e falan alabilirsiniz. ya da benim gibi hazırda bekleyin bu tarz birşey denk gelirse 0 ayarında öyle alın

• Beğen
Tepkiler: can muştu
Arkadaşlar sizlere bir sorum var.Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şehir/tur bisikleti olarak gündelik yaşamda,işe,çarşıya gitmek,gezinti amaçlı kullanabileceğim. Aynı zamanda da arada sırada çadırımı uyku tulumumu yükleyip 2-3 günlük turlar yapabileceğim bir bisiklet alacağım. Hızdan ziyade konfor önemli benim için. Carraro 330 modelini beğendim lakin iki farklı modeli var
1.)(link)
2.)(link)
İkisinin de fiyatı aynı lakin kadro ve gidon geometrileri biraz farklı gibi. Bu farklılığın etki edeceği şey nedir ?
Acaba benim kullanım amacıma hangisi daha uygun olur?

Arkadaşlar sizlere bir sorum var.Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şehir/tur bisikleti olarak gündelik yaşamda,işe,çarşıya gitmek,gezinti amaçlı kullanabileceğim. Aynı zamanda da arada sırada çadırımı uyku tulumumu yükleyip 2-3 günlük turlar yapabileceğim bir bisiklet alacağım. Hızdan ziyade konfor önemli benim için. Carraro 330 modelini beğendim lakin iki farklı modeli var
1.)(link)
2.)(link)
İkisinin de fiyatı aynı lakin kadro ve gidon geometrileri biraz farklı gibi. Bu farklılığın etki edeceği şey nedir ?
Yukarıdaki geçen senenin,asagidaki bu senenin kadrosu. Aralarındaki fark bu.

Arkadaşlar bugün Hayat Bisikletten sportive 321 aldım. Kurulum aşamasında frenleri alivio set ile değiştirdim. Arka aktarıcıyıda altus ile değiştirdim. Bugün hava yağmurluydu ama fren performansı iyidi sıkıntı yaşamadım. Bisiklet çok içime sindi rengini de çok beğendim. boyum 1.80 bacak içi 82 cm ve 52 kadro bana rahat oldu.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-05-04 at 14.05.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-04 at 14.05.41.jpeg
    358,6 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: alper2508
Arkadaşlar bugün Hayat Bisikletten sportive 321 aldım. Kurulum aşamasında frenleri alivio set ile değiştirdim. Arka aktarıcıyıda altus ile değiştirdim. Bugün hava yağmurluydu ama fren performansı iyidi sıkıntı yaşamadım. Bisiklet çok içime sindi rengini de çok beğendim. boyum 1.80 bacak içi 82 cm ve 52 kadro bana rahat oldu.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Tuzla hayat bisiklet mi?

@sametmrc Teşekkür ederim. Kızıltopraktan aldım hocam.

Çamurluklar takıldı :)

Dosyalar

• 20200505_013821.jpg
    20200505_013821.jpg
    1,1 MB · Okunma: 62
  • 20200505_142450.jpg
    20200505_142450.jpg
    1,1 MB · Okunma: 70
  • 20200505_142504.jpg
    20200505_142504.jpg
    1,2 MB · Okunma: 66
@okidoki link atamıyorum. procycle pc-415 diye geçiyor.

1.)(link)
2.)(link)
Selam, ben 1 inci şıktaki 330 modelini kullaniyorum, çok memnunum, bu bisikletle Yunanistanı gezen arkadaşım vardı, tavsiye ederim.. Bence aralarindaki tek fark ön maşa da bagaj delikleri yok benim modelde, yeni çikan kadroda var..

Selam, ben 1 inci şıktaki 330 modelini kullaniyorum, çok memnunum, bu bisikletle Yunanistanı gezen arkadaşım vardı, tavsiye ederim.. Bence aralarindaki tek fark ön maşa da bagaj delikleri yok benim modelde, yeni çikan kadroda var..
Ben de 1. Şıktakini almayı düşünüyorum. Sanki öbürünün gidonu vs daha yatık gibi. 1.şıktaki daha konforlu bir sürüş sunuyor gibi. Brooks selem var. Arka bagaj ve çamurluk takıp güzel bir tur şehir/tur bisikleti olur diye düşünüyorum. Hatta kadro olarak Ktm’nin bu modeline çok benziyor ama şu sıralar graveller,yol serili(tiagra vs.) fitness bisikletleri çok moda. Herkes onlara yöneliyor. Haliyle benim de aklım karıştı biraz. Fiyat,kalite,kullanılan serinin deore olması vs. Çok çok uygun kılıyor bu bisikleti benim için ama işte şüphelerim var. Acaba diyorum yol serisi kullanan flatbar gidonlu bir bisiklet mi alsam. İki arada kaldım yani. Sen memnun musun?Nedir deneyimlerin? Şöyle olsa daha iyi olurdu,şu tarafı hoşuma gitmedi dediğin bir yanı var mı?
(link)

Ben de 1. Şıktakini almayı düşünüyorum. Sanki öbürünün gidonu vs daha yatık gibi. 1.şıktaki daha konforlu bir sürüş sunuyor gibi. Brooks selem var. Arka bagaj ve çamurluk takıp güzel bir tur şehir/tur bisikleti olur diye düşünüyorum. Hatta kadro olarak Ktm’nin bu modeline çok benziyor ama şu sıralar graveller,yol serili(tiagra vs.) fitness bisikletleri çok moda. Herkes onlara yöneliyor. Haliyle benim de aklım karıştı biraz. Fiyat,kalite,kullanılan serinin deore olması vs. Çok çok uygun kılıyor bu bisikleti benim için ama işte şüphelerim var. Acaba diyorum yol serisi kullanan flatbar gidonlu bir bisiklet mi alsam. İki arada kaldım yani. Sen memnun musun?Nedir deneyimlerin? Şöyle olsa daha iyi olurdu,şu tarafı hoşuma gitmedi dediğin bir yanı var mı?
(link)
Hocam ben kasım 2019 da aldım, benim için vites aralığı , aktarıcı kalitesi ve estetik olarak beğenmem çok önemli idi, Lontano çok iyiymiş ama fiyatı çok, bu bisikletten dediğin gibi çok güzel bir tur bisikleti ve şehir içi kullanımı çıkar, şehir içi çok kullandım ama tura 330 la çıkamadan korona çıktı. İbera tur bagaj demiride aldım ben o da mat siyah ve turuncu ufak desenleri olduğundan çok yakıştı.
Daha iyi olsa dediğim bu modelde şunlar,göbekler daha iddalı olabilirdi( tur için ) , ve ön maşada bagaj deliği olabilirdi. Birde ön gidon boğazını açılı bir aparatla değiştirecegım, daha dik oturmak için. Ama tekrar söylüyorum, vites oranları, geometrisi ve genel olarak bence çok iyi bisiklet 330..

Carraro SPORTIVE 328 ağırlığı nedir acaba? 14 kg civarı mı?

(link)

Geri