UnchosenOne
Üye
- Tepki
- 33
- İsim
- Kaan
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Net Cues alın hocam.Merhaba,
328C almaya karar verdim fakat alacağım yerde C yok düz 328 var. Shimano Cues'in daha yeni model olduğunu biliyorum ama hangileri daha iyi? Cues mi, sağda yazan modeller mi? Duruma göre başka yerlere bakacağım teşekkürler
315680 dosyayı görüntüle
Shimano'nun ürün sıralaması buyrunuz;Merhaba,
328C almaya karar verdim fakat alacağım yerde C yok düz 328 var. Shimano Cues'in daha yeni model olduğunu biliyorum ama hangileri daha iyi? Cues mi, sağda yazan modeller mi? Duruma göre başka yerlere bakacağım teşekkürler
315680 dosyayı görüntüle
Arkadaslar carraro 225 sportive kullanıcısıyım.üzerindeki sele ile(selle royal shadow) kullanıyorum ancak son yıllarda baya kilo aldım ve bayadır bisikleti sürmüyordum.bu sene bisikleti çıkardım ve sürüşe başladığımda sele canımı çok yakmaya başladı.önereceğiniz konforlu uzun ömürlü kaliteli bir Sele yada sele kılıfı varmı?
Merhaba çamurluk ve arkadaki seleyi nereden aldınız ?Bende sportive 227 ile aranızdayım.
171667 dosyayı görüntüle
Sağlıkla bininMerhaba, İzmir den selamlar,
Eşimle Carraro Sportive 220 ve 222 aldık..
Selam. İlk defa düzgün bir bisiklet alacağım. Carraro Sportive 227 ile Sportive 327 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?...
... Bir de nereden satın almak güvenli acaba? Çünkü kendi sitelerinden bayilerine bakıyorum ama oyuncakçılarda falan çıkıyor ya da dükkan gibi. Bursada yaşıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler. Lütfen yardımcı olun.
Fiyat ile, Diskfren-V fren bakımından kararsız kalmıştım. Düz maşa ile süspansiyonlu maşa fark etmiyor.
Bende Sportive 225 kullanıyorum. Selesi orjinal yani selle royalin shadow modeli. Eski bisikletimde sele almayı düşünüyordum ama bunda gerek duymadım. Sele ayarınızın doğru olduğundan emin olun önce. Yoksa dünyanın en iyi selesini de alsanız rahat edemezsiniz. Tabi ben en fazla 30 km mesafelerde kullanıyorum. Daha uzun mesafelerde daha iyi bir seleye ihtiyaç duyarmıyım bilmiyorum.Merhaba nasıl çözdünuz sorunu acaba ? Bende sele mi degistirsem yoksa kılıf mi alsam karar veremedim.
Merhaba çamurluk ve arkadaki seleyi nereden aldınız ?
Tekrardan selamlar hocam. Sportive 327'de karar kıldım, şişman bisikletten almayı düşünüyorum. Monteli olarak mı geliyor bir bilginiz var mı acaba? Bir de ben 110 kiloyum da, taşır mı sizce? Hocam bir de ben bunu kendim mi monte etmeliyim servisine mi götürmeliyim monte gelmiyorsa?Ben kendi şartlarıma göre V fren tercih ediyorum. Benim için yeterli, ilk satın alma ve servis maliyeti düşük, işçiliği çok kolay, sorunsuz. MTB ya da gravel kullanıyor olsam zaten tek seçeneğim HD fren olurdu. Çok uzun ve dik inişli yerlerde, yağışlı havalarda, su-çamur geçişi olan yerlerde kullanıyor olsam da HD fren tercih ederdim.
Tekrardan selamlar hocam. Sportive 327'de karar kıldım, şişman bisikletten almayı düşünüyorum. Monteli olarak mı geliyor bir bilginiz var mı acaba? Bir de ben 110 kiloyum da, taşır mı sizce?