Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ALTINBAŞAK


abi ulus yiba çarşısından aldım giderken aklımda 900 tl ye alırsam tamamdır diyodum. Enişteyle gittik kendiside esnaftır çok bi pazarlık yapmadan bisiketçi esnafta kazansın diyerekten bu fiyattan alabildik :)

Birde kadro üstü çanta almayı planlıyorum ama heybeli küçük olanlarla arada kaldım. Direk kadro üstü olanlar biraz gözüme dengesiz gözüktü kadroya tam sabitlenmezmiş gibi geldi. Bu konuda bir öneriniz olabilir mi?

1-) (link) kadro üstü çanta
2-) (link) ya da (link) bu kadro heybe çantalar
hangisini önerirsiniz?
 
Scudo
Ben de yakin zamanda boyle bir şey aldim.bu hafta elime geçmesini bekliyorum.

(link)
 
Merhaba, forumun en işlek kulübü bu sanırım :) Alınacak bisiklet bakıyorum ve Carraro ya ilgimi arttırdınız açıkçası..
 
Sn Yüce Umut ö.
Ben 2. secenekteki heybe cantayi kullaniyorum. Eğer akilli telefon kullanıyor iseniz üst telefon cebini kullanma sansiniz yok.
-Ben yan Sağ cebe telefonumu, sol cebe bisiklet gözlüğü ve eldivenlerimi koyuyorum. Kullanimi fena değil cantanin.
-Yalniz itiraf etmek gerekirse çanta resimlerde normalden daha büyük görünüyor.
-1. Secenekteki cantayi kullanmadigim ve kullanani da görmediğim için yorum yapamayacağım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Yüce Umut Ö.

ben ön tarafa bu modelden düşünüyorum :
(link)

sele altı için de böyle birşey :
(link)
 
@Yüce Umut Ö.
225'te, ilk sıradaki çanta modelinden kullandım (kadro üstü diye tabir edilenlerden). 225 kadrolarının üst boruları standartlara göre daha ince profillendirildiği için eğer almayı düşündüğünüz kadro üstü çantanın gidon tarafından da sabitleme kayışı bulunmuyorsa yalpa yapması kaçınılmaz bir durum. Bu nedenle kadro için çanta alacaksanız, heybe türündekilerden almanızı öneririm.
 
Bizde dün arkadaşımla sportive 225 aldık. Bence uygun da bir fiyata aldık. Bisiklet bana göre çok hafif. Tek sıkıntım yokuş aşağı hız yaptığımda lastiklerin patlama riski. Eski yarış bisikletime kıyasla kuş gibi hafif geldi :) herkese hayırlı sürüşler..http://imageshack.com/a/img845/8962/ll54.jpg
 
Sevgili arkadaşlar tcibo dan 23 nisanda bisiklet bilgisayarı aldım kullanım kitapçığı nda lastik ebadi neyse pc üzerinde onun karşılığı var onu yaziyordu kitapçığı bulamıyorum bir türlü o ayari yapan var ise bizim 225 e göre computer a ne yazmam gerekiyor bilen var ise sevinirim

Saygilarimla
 
Bunları sahibinden sitesinden alacağına aliexpress veya dx.com internet sitesinden alırsan hem daha ucuza hemde kargo ücreti ödemeden alırsın.

@FatihGüngör
 
@Samil Altundal

hayırlı olsun dostum. ölçü olarak 2205 gireceksin. (700x35c lastik için)

@Bülent Oğuz


bence ebayden ya da başka bir siteden almayı düşünün. bakın ben linkteki ürünü kullanıyorum. üstelik renkleri 225 ile çok uyumlu. bazen diyorum acaba 225 için mi yapmışlar :)
üstelik sizin verdiğiniz linkteki ürüne ekstra olarak kulaklık çıkışı var. kullanımda inanılmaz işlevsel oluyor. bisikletin üstündeki resmini de çekip atarım isterseniz

http://www.ebay.com/itm/Bike-Bicycle-Frame-Front-Tube-Bag-Phone-Case-For-Samsung-Galaxy-S3-S4-HTC-iphone-/380709812291?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item58a412b843
 
Selamlar, bende şehir tur bisikleti almak istiyorum ve carraro 225 modeli dikkatimi çekti nerden kaça alınır hangi renkleri mevcut yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
 
Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 aydır carraro sportive 225 almayı düşünüyordum. Bu hafta almaya karar verdim ama bisiklet hiçbir yerde yok gibi.
Çanakkale / Gelibolu'da yaşıyorum. Buradaki bayi fabrika ile görüştü ellerinde kalmamış.
Uygun fiyata alabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
Bir de boyum 1.68. Kaç kadro boyunu almalıyım. Bu model için 46 cm'den daha küçük kadro boyu yok mu acaba? Bu kadro bana büyük gelir mi?
 
@ Samil Altundal,

ben Btwin count 4 ayarını yazarken hazır ayarlardan 2205 i girmeyip teker çapını ölçüp 2114 mm yi girdim. böylesi daha doğru imiş kullanım kılavuzunda yazdığına göre. naçizane...
 
Bisikleti alalı daha 4.binişim.Arka vitesi değiştiren teller kopmuş.Gel de sinir olma...
 
@Erphan bey çok teşekkürler

Ufak bir sorum acemi sorusu ince lastik çok ince lastik ve kalın lastik avantaj ve dezavantajları nelerdir bugün salcano bir modeline bindim kalın lastik daha bir hoş geldi farklilik oldu bumu hoş geldi çözemedim , genel anlamda tahminim kalın lastik arazi için inceler yol için , ama kalın lastik düz yoldada olan tumsek engebeli şartları absorve etmezmi ne dersiniz ?
 
Ayrica bakimlari illa yetkili servisemi yapıyorsunuz ben tanımıyorum servisi hiç gitmedim tanidik ve aldigim yere gidiyorum cokta mennunum garanti dışı kalma gibi bir durum ile karşılaşmam dimi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri