Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Yalnız belirteyim, ben de ikinci gün bisikletevindeydim. O fiyatlar açılışa özel indirimli nakit fiyatlarıydı. Ve ellerinde 227 sadece 46 kadro kalmıştı ben oradayken. Ancak başka bir bisiklet almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Gidin konuşun görüşün nasıl samimiler, nasıl sıcaklar anlayacaksınız, özellikle Özgür Bey. Ben 227 51 kadro aradığım için mecburen başka bir yerden aldım.

Numaraları; 0216 445 12 61 Ben Özgür Bey ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. İyi alışverişler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ergün yıldız
Scudo
valla benim boyum 1,75; 46 kadro bana gayet uygun geldi..
bana peşin fiyatına indirim ve taksit yaptı sağolsun yaşar abi..
bence bi arayın konuşun veya gidin uğrayın derim ben..
Yaşar abi tel : 0 535 658 50 37
yalnız indirim hala devam ediyor mu bilmiyorum..
 
  • Beğen
Tepkiler: Ergün yıldız
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım kendime ve eşime aldığım bisikletlerin fotoğrafını yayınlıyorum,gayet uyumlu ve ikisinden de son derece memnunuz...her çifte tavsiye ederiz...
 
(link)

(link)(link)

(link)(link)(link)(link)

bu arada ankarada bu marka alacaksanız yiba çarşısında yüce bisikletten alabilrsiniz ertan yüce cep:0533 377 16 14 ben fazla pazarlık yapmadan ikisini 2100/9 takside aldım ön far ve arka lamba dahil bianchi touring 705 ve carraro 727 için...

diğer aksesuarları tchibodan aldım ,jel sele kılıfını dechatlondan aldım
 
selam.
Antalya da (Dokuma) oturuyorum. Çarşıya insen dönüş sürekli yokuş!! Birde dağ bayır gezeceğimi pek zannetmiyorum. O yüzden bir şehir bisikleti düşünüyorum.
Kullanan arkadaşlar rahatlık konusunda yardımcı olabilir mi?
Birde benim için önemli olan bir konu, boyum 191 cm kilo 91 kg bana uygun olur mu bu bisiklet?
Şimdiden teşekkür ederim.
 
@bekiryilmaz
öncelikle yeni bisikletleriniz hayırlı olsun :) kazasız ve keyifli sürüşler, gezintiler dilerim sizlere. kendiniz için 227 ve eşiniz için lady model almakla çok isabetli bir seçim yapmışsınız. fotolar için de ayrıca teşekkür ederim, konuya renk kattınız:) ben de bisikletimi yüce bisikletten almıştım geçen sene bu zamanlar (10 taksit ile 850 tl ye).bana da, ev tipi, çift uçlu ve hortumlu bir de pompa hediye etmişlerdi, sağ olsunlar. Ankara Yıba dan bisiklet almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem, pazarlık yapsınlar, dükkan sahipleri yardımcı oluyorlar, yalnız servis ve bakım konusunda da pek birşey beklemesinler. decahtlondan aldığınız, bebek taşıma aparatın dan ben de alacağım, ancak benim bebiş kızım henüz 6 aylık :) 1-2 senesi daha var. olmadı 2. elini de alabilirim tabii. zira bu aparatın kullanım ömrü çok değil, mağlum ;) aldığınız diğer aksesuarlar hakkında da söyleyecek birşeylerim var: öncelikle; özellikle dikkat ettim, barendli elciğinizi tam oturtmamışsınız ve sanırım ters takmışsınız( solu sağa, sağı sola). barendli elcik montajı güvenlik açısından önemlidir. bu konu da ısrarla birkaç kez nasıl takılması gerektiği hakkında yazmıştım konuda. bütün konuyu okuma şansınız varsa okumanızı öneririm, yoksa, son sayfadan geriye doğru giderseniz yazdıklarımı görebilirsiniz. zira yakın zamanda yazmıştım. fotolarda kask göremedim, kask almanızı ısrarla tavsiye ederim! hepiniz için :) kırmızı ışık genelde gidona takılmaz zira sürüş sırasında görüşünüzü etkileyebilir. bu tabii tercih meselesi. mini pompanın da sürüş sırasında düsmemesi için exradan cırtcırtlı bant takmanızı öneririm. jel sele kılıfı almakla iyi yapmışsınız, gerçi tchibo da jel li geniş sele de satılıyordu, ama hiç yoktan iyidir, hıı ben kullanmıyorum ayrı( çocukluğumda yıllarca bisiklet kullanmaktan alıştı mağlum yer, hatta kıl dönmesi ameliyatı bile oldum birkaç sene evvel). pedallardaki küçük sarı kedi gözleri birkaç sürüş sonra düşüp kayboluyor. bu sebeple kedigözlerinin pedalın iç kısmında kalan uçlarını bir çakmak vs. yardımıyla ısıtıp sonra da düzleştirirseniz düşemezler. bisikletlerinize ne tarz kilit alırsanız alın, uzun süre bir yerde bırakıp gitmeyin, hırsızlar hertürlü çalıyorlar maalesef :( bebek taşıma aparatını sağlam bir şekilde taktığınıza emin olun lütfen, maazallah... birde zil almalısınız, bence elzem! şimdilik aklıma gelenler bunlar. buarada ben de birkaç gün içinde yıba dan carraro race 032 yol bisikleti almayı düşünüyorum( gerçi 052 mi alsam acaba ikilemi de yaşıyorum ama eşim 032 nin beyaz rengine bayıldı), eşimle beraber gezinmek için elbette. aldığımda fotoları paylaşırım illaki. sorularınız olursa burdan sorabilirsiniz. ben ya da diğer arkadaşlar elimizden geldiğince yanıtlamaya çalışırız. hoşça kalınız :)
 
beyler 14. sayfadaım okumaya devam

ng 650 vardı onu satıp kron tourıng 21 aldım 1 sene kullandım gecen ay calındı apartmandan:evil:


simdi yeni bisiklet bakıyorum arkadaslar

kullanım amacım gunde 3-4 saatlık nerdeyse hepsi asfalt yoldakı sahıl suruslerım olacak

kron 21 de sorunum hızlanmaması ıdı 25 km gecmek ıcın 21 vıtesde kendımı zorluyordum cok zorlayınca ancak 30 km hıza ulasıyordum ( peformansım ıyı sayılır gecen sene 3 bin km yol yaptım 1.5 ayda buna ragmen )

carraro 227 aslınada almak ıstedgm ama 1250 tl cıvarı
carraro 224 ise 800 tl ye alınabılıyor karar veremedım
 
Herkese Merhabalar

erenköy-kadıköy arası her gün işe gidip gelmek için kullanmak üzere 225 modelini almayı planlıyorum. Bozuk asfaltlar, kaldırımlar vs gibi yerlerde sorun olur mu ?

Hybrid bir model olması gerçekten işlevsel mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.


Ayrıca taksitle alabileceğim bir yer önerisi olan varsa çok memnun olurum.

Herkese Merhabalar
erenköy-kadıköy arası her gün işe gidip gelmek için kullanmak üzere 225 modelini almayı planlıyorum. Bozuk asfaltlar, kaldırımlar vs gibi yerlerde sorun olur mu ?
Hybrid bir model olması gerçekten işlevsel mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca taksitle alabileceğim bir yer önerisi olan varsa çok memnun olurum.
 
@Yiğit Günal

225 modelinin amortisörü açılır ve kapanır derecede yapılmış.Bozuk yollarda amortisörü kapatabilirsiniz, sizin tercihinize kalmış.
 
öyleyse uygundur diyorsunuz. Lastiklerin inceliği sadece biraz düşündürücü. Peki satın alabilceğim bir yer için öneri var mı acaba ?
 
@ çağatay atik,
kardeş aynı mesajı, farklı saatlerde, neden 4 kere gönderdin?! yanlışlıkla mı, msjına dikkat çekmek için mi? nedir sebep? 1 kere yazarsın, cevap gelmezse başka mesaj yazarsın arkadaşım. elbette sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince ama forumda da bir adab vardır...
@ Yiğit Günal,
arkadaşım belirttiğin şartlarda 225 sana gayet uygun olur. hıı biraz daha artırabilirsen, 227 bir gömlek üstündür. sonuçta bu modeller f/p olarak önerilen, gayet başarılı, alınabiliritesi yüksek ve oldukça şık (yakışıklı) modellerdir. şahsen tavsiye ediyorum. bütçen 800 tl civarında ise forumda 2. el bölümüne de bakabilirsin.
 
@çağatay atik

OK o zaman sorun yok :) forumda tecrüben yoksa Admin arkadaşlardan yardım isteyebilirsin..
 
191 boy 91 kg için uygun mudur 224 ler??
ona göre yarın bakmaya gidecem.
 
@ozgur calikusu

kilo dan yana sıkıntı olmaz, boyunuz içinde 51 kadro almalısınız ki en büyük boyu budur. zaten yeterince de büyük boy bir bisiklettir. zira, hem sele borusu yeterince uazayabilir hem de gidonu ayarlanabilir özelliktedir.
 
@erphan
Teşekkürler.
Bir gidelim görelim şu aleti. Herkes övdüğüne göre vardır bir espirisi :)
Kadro uygun olursa almayı düşünüyorum.
 
bisikletlerini henüz almamış, karar aşamasında olan ya da yeni almış arkadaşlar için naçizane bir tavsiyem olacak: konu yeterince uzun(120 sayfa) olduğundan hepsini okumak istemeyebilirsiniz, fakat ben yine de okumanızı salık veririm!!! alacağımız bisikletlere az paralar vermiyoruz sonuçta. hepimizin az çok bütçesi belli. bisiklet ile tecrübesi olan var olmayan var. araştırıp, tecrübeleri ve yorumları okuyup, karar vermek en mantıklısı. gerçi 120 sayfa da az değil ama en mantıklısı; fotolarda çok oyalanmadan, sayfaları hızlıca okuyup, ilginizi çeken bir yazı olduğunda, hangi sayfada olduğunu bir yere not edip, konunun hepsini taramanız. ilginizi çeken yazı varsa, yazan arkadaşa özelden msj atıp, (aynı şeyi tekrarlamamak adına) detaylarıyla sorabilirsiniz zaten. ya da olmadı birimizden birimiz yardımcı olmaya çalışırız. hepinize kazasız bol pedallar diliyorum. bisiklet tercihiniz ne olursa olsun, hayırlı olsun diyorum. hoşça kalınız...
 
Geri