@Ali Ç.
Biz aynı anda 3 tane bisiklet aldık Kadıköy şubesinden. 3 bisiklet almamıza rağmen ne güzel bir indirim ne de kayda değer bir eşantiyon verdiler. Suluk kafesini bile satın aldık düşün..
Toplam 4 tane mağazaları var. Hepsi öyle mi bilmiyorum ama Kadıköy şubesinde her gün ciddi bir yoğunluk oluyor. Bisiklet alırken adamlardaki ilgi alaka takdire şayan. Ama sonra bakım için gidiyorsun yüzüne bakmıyorlar. Sonuçta esnaf zihniyeti var önceliği sana değil her zaman yeni müşterilere veriyorlar. Ben neyse ki orada çalışan genç arkadaşla muhabbeti kurdum da o yardımcı oluyor her seferinde..
Bana kalırsa daha küçük hacimli bir bayiden satın almak gerek bisikleti. Çünkü müşteri az olunca daha kıymetli oluyor. Daha ucuza, daha güzel hediyelerle birlikte alman da mümkün tabi.
Bir de bize bu mağazadan bakım için 2 ay sonrasına gün verilmişti fakat satış sonrası işlemler müdürüyle yaptığım yazışmada bu sürenin 2 ay değil 20 gün olduğunu öğrendim. Yani vites ya da frenlerde bir problem varsa 2 ayı beklemeden mutlaka gidin, boşuna üzmeyin bisikleti..