Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@GokhanKaraaslan

izmirde parkur bisiklete sordun mu? güzelyalı sahilden giderken halil rıfat paşa girişinde köşede, sormadıysan bi de onlara sor

Scudo
@türkay yılmaz
İzmir de sormadıgım yer kalmadı hepsine gittim Gidemediğim yerleri telefonla arayıp sordum stoklarımızda yok diyorlar

@Ali Ç.

Biz aynı anda 3 tane bisiklet aldık Kadıköy şubesinden. 3 bisiklet almamıza rağmen ne güzel bir indirim ne de kayda değer bir eşantiyon verdiler. Suluk kafesini bile satın aldık düşün..

Toplam 4 tane mağazaları var. Hepsi öyle mi bilmiyorum ama Kadıköy şubesinde her gün ciddi bir yoğunluk oluyor. Bisiklet alırken adamlardaki ilgi alaka takdire şayan. Ama sonra bakım için gidiyorsun yüzüne bakmıyorlar. Sonuçta esnaf zihniyeti var önceliği sana değil her zaman yeni müşterilere veriyorlar. Ben neyse ki orada çalışan genç arkadaşla muhabbeti kurdum da o yardımcı oluyor her seferinde..

Bana kalırsa daha küçük hacimli bir bayiden satın almak gerek bisikleti. Çünkü müşteri az olunca daha kıymetli oluyor. Daha ucuza, daha güzel hediyelerle birlikte alman da mümkün tabi.

Bir de bize bu mağazadan bakım için 2 ay sonrasına gün verilmişti fakat satış sonrası işlemler müdürüyle yaptığım yazışmada bu sürenin 2 ay değil 20 gün olduğunu öğrendim. Yani vites ya da frenlerde bir problem varsa 2 ayı beklemeden mutlaka gidin, boşuna üzmeyin bisikleti..

@mehmet bülent baloğlu

Dükkandan almak istiyorum

Herkese selamlar arkadaşlar, çok faydalı bir bölüm olmuş öncelikle başlatan arkadaşı ve devam ettiren herkesi tebrikederim. Bu da benim güzellik C:\Users\user\Desktop\Yeni klasör (2)\26072014627.jpg

Alalı 2-3 hafta oluyor bisikletten çok anladığım söylenemez almaya karar verdiğim zamanda beri araştırıyorum genelde işe giderken kullanıyorum gidiş geliş 9km civarında çok değil ama iyiki değil kondisyon falan kalmamış yıllardır oturmaktan:) bisikletimden memnunum herhangi bi sorun yaratmadı şimdiye kadar sele ve elcik sorununu saymazsak tabi, şimdi aksesuarları tamamlamaya çalışıyorum. formu inceleyebildiğim kadar dış lastiğide değiştirmem gerekicek. Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim dediğim gibi yeniyim daha bir de sizce ilk bakımı ne zaman yaptırmalıyım?

Burayada yaziyim dedim

Burası beşiktaş ıhlamurdere cd.si yani istanbulun en işlek yerlerinden biri.Belediye kendiyle övünüyor fakat 1980 yılından kalma demode amatörce mazgal hala kullanılıyor.Hızlı geçsem belkide büyük bir travma yaşnacaktı.Allah tan ileriden farkettim ve durdum sonra eve gelene kadar gözüm hep yerdeydi ve en az böyle 10 kere yolu ortadan kesen bu mazgalları gördüm.

Belediyeyede yazacağım bunları tabi.Kimsenin hayatımızla oynamaya hakkı yok.Biz bisiklet yolu,park yeri beklerken nelerle karşılaşıyoruz.

Arkadaşlar sizde böyle durumları paylaşınki nerde ne var bilelim belediyeleri uyaralım...

http://img.tapatalk.com/d/14/07/27/gyqejare.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/27/8ytypy8e.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/07/27/6y9eze8a.jpg

Benzer durumu söğütlüçeşme civarında süratli giderken yaşadım. Tekerleğim şansa girdiği gibi çıktı, takla da atabilirdim. 1 hafta bilek ağrısı ve vites fren kolları arasına sıkışan parmaklarımın acısı ve morluğuyla atlattım sadece.

Merhaba arkadaşlar bugün bisikletin arkasından bi ses gelmeye başladı ilk etapta sesin yerini bulamadım daha sonra arka fren diskinden geldiğini anladım sürüş sırasında gelmiyor ses bu arada bisikleti sağa sola hareket ettirdiğimde çıkıyor daha önce bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Sportive 225 kullanıcısıyım.Haftada 1 ya da 2 biniyorum,fakat vites geçişlerim sıkıntılı kendim ayarlayabilirmiyim,yoksa servisemi götürmeliyim..

Benim bisiklette aynı şekilde ses çıkıyor gidonu sağa sola çevirdiğimde çıt çıt ediyor yarın servise götüreceğim bakalım sorun neymiş. Arka tekeri çevirip denediniz mi sesin oradan geldiğine eminmisiniz ?

Sesin geldiği yeri bulmak için baya uğraştım. Metalik bi uğultu gibi çok yüksek değil hafif bi uğultu olarak duyuluyor arka diske ses gelirken dokunduğumda titreşimi de hissettiğim için balatayla ilgili olabilir diye düşündüm sürtünme varsa ileride daha büyük sorun çıkarır dediler. bende en kısa zamanda servise götürmeyi düşünüyorum bakalım ne çıkıcak?

Geri