Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Zafer YILMAZ

Merhaba Zafer bey. Ben erdoğanlar ankaradan 1200 tl nakite aldım orada en son 1 tane 51 vardı kaldı mı bilmiyorum. buradan 1 tane de 51 cm 225 alacaktım kardeşim için denedim. bana rahat olur diye düşünmeme rağmen bacak boyum kısa (75) olduğu için bana olmadı 46 aldık. Bu 51i açmadan iade edip 46 almak istiyorum. isterseniz görüşelim.

Scudo
1300 liraya bisiklet satıp hala cst lastik takıyor carraro..

bir yıl 225 kullanan biri olarak sedona 320 geçtim 2 kg daha hafif kafadan

burada bayisi ve servisi olduğu için carraro sportive alacam gibi gözüküyor. 225 le 227 arasında ki fark vitesmi? 27 vites olması 300 lira edecek bi avantajmı?

@sadeddin güngör

kadroları, jantları lastikleri ve frenleri aynı, krank takımı, ruble, vites değiştiricileri 1-2 seviye üstün ve amortisör gidondan kilitlemeli ve sertlik ayarlı. aradaki fark bunlar...

@sadeddin güngör

Kompotentleri karşılaştırın aradaki fiyat farkı büyük ihtimal 300₺ye gelecektir diye tahmin ediyorum bir de 225 alırsanız ileride güncelleştirecekisiniz ve kilitli amörsitör düz yolda güç kaybını azaltır

carraronun sitesinde servisi olarak gösterilen yeri aradım, adam markayı ilk defa duyduğunu söyledi. ilginç. bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekürler. 227'yi hepsiburada'dan aldım.

şimdiden hayırlı olsun. benim 227 de geldi fakat açmadım 225 kullanıyorum. bugün iade edeceğim. dağ bisikletine göre daha hızlıymış. yorulmadan 20 km yaptım hemen.

@Özkan B.

Merhaba Özkan Bey
51 kadro bulamayınca dün 2.El temiz bir Sedona 345 görmüştüm onu aldim. Teşekkürler.

@Zafer YILMAZ

Merhaba Zafer Bey
benim de tercihlerim arasında sedona 325/345 vardı ama burada bayisi olmadığı için göremedim 225 aldım. Hayırlı olsun

https://i.hizliresim.com/1j1ovj.jpg

https://i.hizliresim.com/Ldk6Ao.jpg

https://i.hizliresim.com/rYWDMm.jpg

aldığım 51 kadro 227yi yarın iade edeceğim. yarına kadar almak isteyenler irtibat kurabilir.

Arkadaşlar daha önce konuşulmuştu sanırım ama yaptığım kaza sonucu ön jantım yamuldu yenisini nasıl tedarik edebilirim? Kazanın diğer sonucu; yara bere içinde eller kollar dizler, dağılmış bir surat, çatlak elmacık kemiği, komple dikişli üst dudak, zedelenmiş boyun ve damakla beraber yerinden ayrılan ön dişler. Ancak şimdilik iyi haber ileriye dönük kalıcı bi rahatsızlığımın olmayışı.

@Fikret ERMEK

geçmiş olsun. kalıcı bişey olmamasına sevindim. orjinal jant istiyorsanız sanırım carraro bayilerine yedek parça olarak getirtebilirsiniz. kadro dışında diğer parçaları yedek parça olarak satıyorlar diye biliyorum. carraronun manisa telefonunu da arayabilirsiniz.

Merhabalar... 2 Gün önce bende sportive kullanıcısı oldum. Yol bisikletimden söktüğüm aksesuarlarımı üzerine ilave ettim. İyi Forumlar..
Facebook Adresimdir. Vereceğiniz bilgi olursa faydalanırım. Acemi veya yeni kullanıcı değilimdir ama ilk Tur bisikletim.
(link)

(link)

Murat bey bisiklet size ufak mı geldi ? hani akıl vermek gibi olmasın zaten tecrübeli birisiniz belli oluyor fakat sele çok aşırı yukarıda şahsen o şekil kullanmanızı tafsiye etmem boru sınırda gibi duruyor bu şekil kadronun sele borusuyla bağlantı kısma zarar görebilir.

arkadaşlar malum kış geldi sayılır benim 227 ye güzel bi çamurluk tavsiyesinde bulunabilirmisiniz :)

arkadaşlar 1300 tl var. Carraro sportive 225 alınır mı ? yani kullananlar memnun mu bir şikayetleri var mı ? artan parayı sele elcik gibi harcasam mantıklımı

@Demirhan Y.

Ben bisikleti 1000 TL ye aldım kilitli maşa ve arka attırıcısı deore değil. 1.350 lira gibi bir rakam istiyorlar kilitli maşa ve arka attırıcı deore olursa benimkisi manul kilitli ve full altus donanıma sahip 300 lira fazla vermenize gerek yok 300 tl gibi bir rakama daha neler neler alınır.

@Oğuz han T

Yok Bisikleti yıkamak icin söküp bakıyordum sagına soluna o esnada cektim fotografı gayet iyi oldu artık kıvamında yakında fotograflarını yükleyeceğim

@emrah sökmenberk

40 liralık cok mütavazi fiyatlı bir camurluk takabilirsiniz ben taktım şahsen fotograflayıp paylasacagım

Geri