Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

2.inci el aldığım ve bana küçük gelen sportive 225 (46 cm)satıp dünkü gittigidiyor kampanyasından sportive 225 (54 cm)aldım 100 maxipuanıda düşersek bisiklet fiyatı 955 tl kargoya verildi bugün gelir herhalde..

Scudo
@sadcav Hayırlı olsun iyi fiyat hocam. Boyunuz kaçtı?

Arkadaşlar Kron xc250den geçiş yaptım 224e. Henüz uzun bir tur yapma imkanım olmadı. Daha dik ve rahat sürüş için aldım 224ü. Eski mtbmi aratır mı? Stabilize köy yollarında performansı nasıl olur ? İlerde birde mtb almak gerekir mi ne dersiniz? 224ü kısa süre bir kere sürdüm mtbye göre yoldaki girinti çıkıntıları daha çok hissettirdi bana.

@1dost
boy 1.86 iç bacak uzunluğu 85 cm.teşekkürler..

Bisiklet almanın arefesinde yim diye konu açmıştım çok şükür geldi sipariş ve aranıza katılmaktan çok memnunum sadece dükkandan eve geldim. Çocuk gibi sevinç sardı valla :) IMG_20150424_185457.jpgIMG_20150424_185506.jpg

Arkadaşlar merhaba. Uzunca bir araştırmanın sonucunda carraro sportive 224 almaya karar verdim. Tipini rengini de beğendim. İçime de sindi. Ama aklıma takılan tek bişey kaldı. Bazı yorumlar duydum ve okudum bununla ilgili. Bu bisikletin biraz ağır olduğu yönünde. Bu bisiklet muadillerine göre ağır mı? Genelde sedona 300s ve salcanonun cs40 modeliyle karşılaştırılıyormuş sanırım. Herşey tamam da hantal bir bisiklet almak istemiyorum.

@r.ezk
Mesela önceki sayfalarda böyle bir yorum gördüm canım sıkıldı şimdi.

224'e kavuştum ve ilk turumu attım.4. katta oturuyorum,merdivenler rahat,omzuma alıp çıkıyorum sorun olmuyor..Bisiklet gayet akıcı,sele rahat.İnşallah Mayıs ayında turlara başlayacağım.224'ü tavsiye ederim. :)

benimde sportive 225 biskletim geldi fakat kargoda ambalajı iyi derecede hasar görmüş inşallah bisiklette hasar yoktur.

Dosyalar

• IMG_20150425_011618.jpg
    IMG_20150425_011618.jpg
    39,3 KB · Okunma: 50
@UgurSC
Uğur bey merhaba. Öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz. Birşey sormak istiyorum telefon tutucu gördüm gidonda. nereden ve kaça aldınız? Tel modeline göre değişiklik gösteriyor mu?

@Kağan Emiroğlu (link) bu linkten 6 dolara aldım zam yapmış 15 günde (dün elime ulaştı)geldi her boyutu var fiyat ve kalite iyi inceleyiniz..

Merhaba kaan bey telefon tutucu değil gidon çantası o, ön kısmı şeffaf harita telefon isteğe göre konulabilir ama ne kadar kullanışlı onun için şu an bişey diyemem. Zaten yoğun çalışmaktan dışarı daha çıkamadık dolaşmaya.

Ayrıca ağırlık konusunda da şunu belirteyim cs40 falan hiç yoklamadım Bisikletimi de tartmadım ama bu fiyat aralığında 13-15 kilo arasında geliyor bisikletler. Bana göre ağırlığı sürüşü ve yolda akışı gayet tatmin edici.
( bisiklet mağazasından eve kadar sürdüm şimdilik sadece)

Merhabalar bende yeni katılıyorum 10 senelik aranın ardından yine bir bisiklet kullanıcısı oldum. Mutluyum. Buda benim canavar :) Bugün topeak marka aldığım çamurlukları yeni taktım. Umarım beğenirsiniz.20150425_142331.jpg

@Tank08 bu model 2012 diye biliyorum siz yeni aldım demişsiniz elde kalmış bir ürün müydü acaba baya eski modeli :)

Arkadaşlar şu ağırlık konusunda içimi rahatlatın ya :) yarın gidip almak istiyorum artık. Oyuncak alacak çocuk gibiyim bir haftadır.

@Tank08 çamurluklarınızın duruşu çok hoşuma gitti. Bu ürünü nereden kaça alabiliriz? Hafif de bişeye benziyor sanki söküm takımı da kolay gibi

@@rif hocam ağırlık konusunda eski bianchi ares fs kullanıcısı olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim. :D

Uzun zamandır fotoğraf paylaşımı yapmıyordum.2 hafta önceki memleket ziyaretimden kareler...

Dosyalar

• fav1.jpg
    fav1.jpg
    227,1 KB · Okunma: 80
  • fav.jpg
    fav.jpg
    208,7 KB · Okunma: 79
  • fav3.jpg
    fav3.jpg
    108 KB · Okunma: 233
Biz de 10 kadar Carraro almaya karar verdik kiralama yapmak için. Lüks bir kahve dükkanına, biraz eli yüzü düzgün, piyasadaki kiralik bisikletlerden daha kaliteli modeller üzerinde karar kıldık.

İlk etapta 2 tane Sportive 224 ve 1 tane Sportive 225 siparişimiz teslim edildi. Yakında 2 tane Nexus göbekten vitesli Country Lady ve Man modeli, 2 tane Juliette modeli, 2 tane de Carraro Tandem gelecek.

Sportive 224 ve 225 modelini 20km civari denedim. Gerçekten çok konforlu ve seri bisikletler. Michelin protek lastikler ise güven veriyor. Yolda akışı ise çok iyi. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

şehir bisikletlerinde türk üretimi olanlarda carraro, bianchi, kron vs. ağırlık çok değişmiyor sanırım, en az 14-15 civarı hepsi. carraro sportive 227 var bende, hidrolik disk fren, amortisör derken kadroya u kilidi falan da bağlayınca tank gibi oluyor, ağırlıktan kısmak isteniyorsa v fren, amortisörsüz modellere bakılmalı ya da belki cannondale, trek, scott vb yabancı markaların modellerine bakılmalı, belki daha hafif kadroları vardır.

Geri