Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@0burakkara0
ilk bakım ücretsiz oluyor, biraz daha basit sanırım, kurulumdan sonra vida gevşedi mi, fren tutuyor mu, yanlış takılan yer var mı gibi. ben de geçen gün götürdüm, garanti-fatura bile sormadı adam, bıraktım, ertesi gün akşam işten gelince aldım.

Teşekkürler bisikletçilere pek guvenemiyorum açikçası sonuçta para almadığı için pek önemsemeyebilir bende cumartesi bırakıp pazar almayı düşünüyorum ordan da direkt izmite gideceğim bisikletle ( bisikletci bostancida)

Scudo
Herkese merhabalar, bu forumu iyiki bulmuşum, cennet gibi. :)

Biz dört arkadaş birden bisiklet almak istiyoruz. (aralarında en heveslisi benim galiba) Yaklaşık 2 haftadır bisiklet türlerini ve forumları araştırıyorum.
Carraro ile Kron arasında kaldım. Hatta Carraro Sportive 225-227 ile 829, Kron TX ile XC serisi arasında kaldım. Hybrid'te Carraro, MTB'de Kron daha üstün geliyor gibi.

Boyum 1,87, kilom 97, bacak aralığım 84,7.
Şu an için tahmin ettiğim kullanım alanı çoğunlukla dağ bayır çayır, (aslında direk belgrad:))
Ancak yakın zamanda da işe bisikletle gitmek istiyorum.
Bütçelerimiz her bisiklet için 1000 TL civarı.
Çok uzun zamandır spor yapmıyorum. Yaşım 34. Hatta bel fıtığım var. :) Sizce bisiklet kullanmak bana zarar verir mi? Ya da aksine iyi gelir mi?

Yukarıda söylediğim modellerden hangisini ve hangi kadro boyunu önerirsiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar yarın burdaki sağlam bi bisikletçiye gidip 51 cm kadrolu hibrit bisikleti olana binip bi deniyeceğim. ola ki küçük geldiğinde bana muhtemelen yarın gelecek olan yeni bisikletimi hiç açmadan geri iade edebilirim değil mi? siteden almıstım ve hiç açılmadan?

Sirkeci ileri motor'dan aldığım 224'ümle aranızdayım. Bugün ilk turumu attım.Memnun da kaldım alacaklara tavsiye ederim.

Dosyalar

• sagrhx.jpg
    sagrhx.jpg
    105,5 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: mugurgok
@SsercanN
Kala aldınız acaba?

@gokean
@macasxxx
# 430 peşin verdim 450 (3 taksit) kartla aldım toplam 880 e maloldu bana.
# Boyum 175 cm kadro boyu 51

@macasxxx

Mesafeli satışlarda da geçerli olmak üzere ticaret kanununa göre hiç bir sebep belirtmeksizin (kullanmamak kaydıyla) aldığınız ürün her ne olursa olsun 15 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
Aksini söyleyenler sizi kandırmaya çalışanlardır.

Öncelikle herkese merhaba. 225 siparişi vermiş bulunmaktayım boyum 170 bisiklet boyunu 51 olarak seçtim yorumlara bakınca acaba 46 mı sipariş vermeliydim hissine kapıldım sizce iptal edip 46 mı alıyım ? şimdiden teşekkür ederim...

@niyazi akarken
Forumda görmüştüm hesap şu şekilde:
jant iç genişliği * 1.4 = en dar lastik
Jant iç genişliği * 2.2 = en geniş lastik
Yani 622*17 ise ertro; 17*1.4 ve 17*2.2 işlemi ile uygun lastik aralığını buluyorsunuz.

700*35'miş orijinal lastik. yani jant eni ya 17 ya da 19'dur.
bu sayıları 1.4'le çarparsan takabileceğin en dar lastik ebatını bulursun

Arkadaşlar bisiklet seçiminde carraro sportive 227 olarak karar verdim, yalnız kadro boyu konusunda yardımlarınızı isteyeceğim. Boyum 1.87, bacak iç boyum 83 cm. 51 cm yeterli olurmu, yoksa 53 mü almalıyım.

Birde şöyle bir yazı vardı forumda ;

Gezinti/ Tur Bisikleti - Trekking

Boy Kadro Boyu (cm)
155 - 165 47 - 50 cm
165 - 170 50 - 52 cm
170 - 175 52 - 55 cm
175 - 180 55 - 58 cm
180 - 185 58 - 61 cm
185 - 190 61 - 63 cm
190 - 195 63 - 66 cm

Buna bakılırsa 63 cm kadro olmalı , kafam iyice karıştı.

@obezkirpi sıtenın kendısındekı ölcülerde 51 almam gerektıgını gördüm burda ıse 46 yorumlarını gördüm iyice aklım karıstı...

@obezkirpi az önce siteyi aradım ve bana 51 almam gerektiğini diğerinin bayağı kısa olduğunu söyledi :)

@partagas57 kardes ben 225 aldim boy 174 ic bacak bacak boyu 76. Duz ayakta durdugumda ust kadri demiri kasik bolgesine 1. Parmak mesafe kaliyor. Bana 46 kadro biraZ buyuk bile geldi diyebilirim.

@partagas57 bende 51 alacakken burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile 46 aldim. Memnunum. Burda onceki sayfala giderseniz bikac arkadas carraro kadro boylarinin standartlara gore biraz daha buyuk oldugunu yazmislardi. Benimle ayni olculere sahip bir arkadas. 224 ile fotolarini koymustu. Ona guvenip aldim.

• Beğen
Tepkiler: partagas57
@partagas57

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü | Sayfa 95 - BisikletForum

Surda en alt yorumda. Arkadasin resimleride var bakabilirsin. Valla bisiklet cok guzel aldigimdan beri minibuse binmiyorum. Hem param cebimde kaliyor. Hemde o kalabaligi sicaktan bunalmayi cekmiyorum ferah ferah ise gidip geliyorum. Sizinkiside hayirli olsun. Problemsiz sekilde tez zamanda gelir insallah. Nerden ne kadara aldiniz yazarsaniz belki alacak olan arkadaslara fikir olur

@devilmycarlos teşekkürler castellonun dağ bisiklet versiyonu vardı sehır ıcınde 40-50 km yapıordum zaten ama bısıklet cok ama cok agırdı bayagı yoruyordu kardesıme vercem carraro gelınce artık :D
(link) en ucuz burda buldum havale ıle 1.100 lıraya geldi... ;)

@devilmycarlos bide bana yedek lastık bısıklet malzemelerı felan onerırsenız sevınırım ınternetten felan da olabılır.

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
Geri