Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Bisikleti alalı 3 hafta olacak daha 3 kere kısa mesafe sürüş yapabildim. Bir yaştan sonra zaman bulmak sıkıntı oluyor. Hafta içi gece sürüşlerine başlayacağım.

@fizyoterapist_66
Kadro çantasını nereden kaça aldınız acaba.

Scudo
merhaba,

carraro sportive 327 almaya karar verdim ancak, aklıma takılan 2 model daha var. 327 ile geotech trip 5 ve cannondale quick 5 i karşılaştırdığınızda, sizin seçiminiz ve nedenleri ne olurdu acaba?

pr_01_4063_max.jpg

pr_02_4890_max.jpg

SPORTIVE_327.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Çakır
@Cengo
1.tercih 327 olurdu. Çünkü lastikler frenler arka değiştirici ve yerli malı olması nedeniyle servis vb. Desteği daha yaygın olduğu için. Ayrıca gerçekten fiyat performans ürünü sportive serisi. Bende 227 var ön amortisör lü disk fren li arka deoreli. Gayet süper akıcı güzel bir bisiklet.

@salcano-izmirli
2. Tercih ise cannondale olurdu. Marka manasında. Ama carraro dan üstün bir model değil.

@Cengo

özelliklerine bakmadım ama cannandole rengi cok güzel.Ayrıca ilerde satma durumu olursa carraroya göre değeri daha az düşer gibi geliyor bana.bu yüzden cannandole alırdım.

@Cengo

bence hepsi giriş seviyesi bisikletler cok büyük fark yok.İçinize hangi kadro rengi güzel geliyorsa onu alın.özelliği yüksek olanı alırsınız ama aklınız diğerinde kalırsa aldıgınız ürüne ısınamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Cengo
@Mustafa_Sayar

İnsanın sürdükçe süresi geliyor değil mi ??? :) Ben 2 gün hafta sonu diğer evimdeydim. Gelir gelmez odaya girdim bi baktım dedim sıkı dur yarın akacaz yollarda :D

@GuNeSh
Valla 3 hafta olmustu alali bisikleti isten gucten vakit bulup anteraman surusude yapamamistim bisikleti bugun guzelce test ettim.Bisikletten cok memnunum popo agrisinada zamanla alisirmiyiz onu bilemiyorum…

Ben de bugün birkaç haftalık kararsızlığımı gidererek Carraro 327 satın alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Araştırma sürecinde forumdan bir dünya bilgi edindim, o açıdan da herkese teşekkürü bir borç bilirim. :)

Yukarıda Cannondale ile kafa karışıklığı yaşayan arkadaşa da tavsiyem Carraro yönünden olacak çünkü aradaki fark 1 kuruş dahi donanıma gitmiyor, aksine markaya gidiyor. Sonuçta amaca hizmet eden bir araç arıyorsak bence karşılığını almak gerek. Bu fiyat seviyelerinde üst markanın giriş modelini düşünmezdim, öyle de yaptım zaten.;)

@Hiko hayirli olsun yeni bisikletiniz. 327 nin sadece carraro nun sitesinde gosterilen gri rengi mi var? Aldiginiz yerde baska renk(ler) mevcut muydu?
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullaninin.

@devilmycarlos tesekkurler. Accel bisiklete gittigimde orda farkli modellere de bakayim derken son dakika surprizi olmazsa, sportive 327 tercih edecegim kesin gibi.

Çok teşekkür ederim. Birkaç dükkan ve birçok internet sitesi gezdim, maalesef gri dışında hiçbir rengine rastlamadım. Gönül isterdi ki cıvıl cıvıl bir rengi olsun ama imkanlar işte. :)

@Hiko Evet haklısınız her yerde gri olanı var. Ben sadece (link), siyah olanına ait bir fotoğraf bulabildim.

209643630a19.jpg

@Metawox
Kadro çantasıni Çinli alibabadan 6$ a almıştım. Eski bisikletim kırmızı olduğu icin kırmızı almıştım.

Arkadaşlar merhaba. 2. el carraro sportive 224 alacagım. benim boyum 1,74 alacağım bisikletin kadrosu 50 cm. sizce büyük yada küçük gelir mi ?

küçük olacağını düşünmüyorum ama büyüklük konusunda biraz aklım karıştı.

yardım ederseniz çok memnun olurum.

@mersault
Deneyerek al , bisikleti bacak arana aldığında . Enaz 2 -3 parmak mesafe olsun.

• Beğen
Tepkiler: mersault
Boyum 1.87 54 kadro aldim 3-4 park kadarda bosluk var.Yalniz benim bacak boyu uzun kimisininde bacacak ustu uzun olur.Onun icin deneyerek almanizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mersault
20150622_114208.jpg 20150621_213240.jpg Carraro sportive 321. Uzun arastirmalarim sonucu Ankara'da Erdoganlar Bisiklet'ten aldim.Gercekten cok iyi ilgilendiler.Dun aldigimda Cankaya'dan natoyolu acikalin tarafina 11 km ; acikalin sihhiye 10 km tekrar acikalin tarafina 10 km ; yaklasik 30 km yol yaptim.Duz masa olmasinda tereddutlerim vardi.Fakat sürüşte gördüm ki gayet rahat.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
Geri