Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Ben km saati olarak cube race kullanıyorum.
(link)

Bu model bir süre sonra otomatik kapanıyor. Güzel bir cihaz bence. aksesuarları da var alman isterseniz öneririm. Sigmalarda arka ısık ve sıcaklık göstergesi de vardı ek olarak onlarda gayet iyi.

@Ahmet Teke
@Ahmet Teke
ahmet bey merabalar.bende bu cihazın 12.12 si var.bisikletim carraro 225.cihazın maşaya bağlanan kısmını verilen aparatı ile bağlamak istedim ama maşa baya kalın geliyo aparata göre.internette montaj videolarını izlediğimde ordaki bisikletin maşası daha ince.zar zor maşanın aşağı doğru incelen kısmına montaj sağladım ama bu seferde algılamadı teker döndüğü halde.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

@Barış.T Sanmam benim bisiklette 4 aylık. ilk patlamasını geçen hafta yaşadım arka tekere ufak bir tel girmiş:hihi:

@1dost
merabalar.benim bisiklet 1 haftalık ilk patlama dün oldu :).biraz erken oldu sanırım.netten alabileceğim ve kolay uygulayabileceğim patlak tamir malzemesi öneriniz varmı?

@ocean_83

Merhaba abi,

Maşanın çooook aşağısına bağlamak sıkıntı oluşturabilir belki okumaması bakımından. Benimki maşanın ortasında. Ürün içeriğinden çıkan lastiklerle tutturdum ama nalburdan plastik cırt alıp onlarla sabitleyeceğim. Çünkü bu şekilde bazen oynuyor, okumuyor. Düzeltmek gerekebiliyor. Plastik cırt daha sabit durmasını sağlar diye düşünüyorum. Okumama mevzusuna gelirsek; çektiğim 1. fotoğraftaki gibi algılayıcı janta yakın olmalı. Eğer maşaya dik şekilde dümdüz olursa, okumuyor. Olabildiğince jant tellerine yakın olmalı. Yalnız dikkat et abi, tellere temas etmesin. Ama bir hayli yakın olsun ki aynı zamanda, makine okuyabilsin. Mıknatısı da tam karşısına denk getirmeli. Anlaşılmayan bir nokta olursa ve ya başka bir soru olursa buradayız abi :)

http://s5.postimg.org/tw7d9kkev/image.jpg http://s5.postimg.org/wc96nf2hj/image.jpg http://s5.postimg.org/ouzz87cyf/image.jpg

• Beğen
Tepkiler: ocean_83
@Ahmet Teke çok teşekkür ederim.dediğin gibi plastik cırtlarla tutturabilirim sanırım.resimler açıklayıcı olmuş baya :)

@Ahmet Teke çok soru souyorum kusura bakma ama bisiklet bilgim pek yok o yüzden :).note 4 telefonum var bisiklet sürerken bunu da içine koyabileceğim küçük alet edavat koyabileceğim çanta önerin varmı.netten sipariş vercem.decathlona baktım ama sele ve kadro altı çantalar hep küçük,note 4 sığmaz diye almadım.birde teker patlaması için tamir seti?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teke
@ocean_83

Yok abi lafı bile olmaz, burada birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz zaten :) Konunun amacı bu,

Abi bu tip çantalar ebay/aliexpress/dealextreme gibi sitelerde hem daha çeşitli oluyorlar hem de daha ucuz oluyorlar(dolar 3TL oldu ama yine de ucuza gelir sanırım). O sitelerden almak bence en mantıklı olanı. Yama seti de her yerde bulunur abi. Neredeyse bütün bisikletçilerde vardır, internet üzerinden satılan yerler vardır. Kendinden yapıkanlı yamalar daha kullanışlı oluyormuş, öyle diyorlar. Yamanın dışında iç lastik bulundurmak aslında daha avantajlı. Ben eğer yer varsa ikisinin de taşınması taraftarıyım(yama ne kadar ağırlık yapabilir ki...). Gece vakti patlak yeri bulamadınız diyelim ya da patlak çok büyükse direk iç lastiği değiştirmek daha avantajlı. İç lastikte pahalı bir şey değil sonuçta, tanesi 5-10 TL arasında. Ayrıca iç lastik alırken de dikkat etmeniz gereken 3 nokta var. Birincisi sibopun türü(presta ya da normal kalın uç)(benimki normal kalın uç, sizinki de öyledir muhtemelen). İkincisi, jant çapı. 26 inç mi 28 inç mi. Üçüncüsü ise lastiğin kalınlığı. MTB'ninki, yol bisikletininki farklı kalınlıkta oluyor doğal olarak.

• Beğen
Karadenize tura cikmistik arkadaslarla bisikletide apartmana kilitlemistim. Ev 75 m2 oldugu icin yerimiz yoktu. Bisikleti aldigimda sonuc resimdeki gibi. Masa kilidini sokmusler. Nasil giderebilirim bu sorunu fikri olan var mi?
Sportive 224 modeli

Dosyalar

• 20150821_130049_HDR.jpg
    20150821_130049_HDR.jpg
    96,9 KB · Okunma: 71
İşte yeni makinam hayırlısı ile bugün topladık,yarın tura inşallah:)

Dosyalar

• 20150821_205945.jpg
    20150821_205945.jpg
    106,6 KB · Okunma: 60
  • 20150821_201510_Night.jpg
    20150821_201510_Night.jpg
    188,1 KB · Okunma: 58
  • 20150821_201519_Night.jpg
    20150821_201519_Night.jpg
    170,5 KB · Okunma: 57
Selamlar herkese,

Bir konu danışmak istiyorum. İşe bisikletle gidip geliyorum bildiğiniz gibi. İş yerinde dışarıda bir bisiklet park yerimiz var. Bugün de hava baya yağmurluydu ve bu vitesleri gösteren yerlerden içeri bir kaç damla su girmiş.
Acaba problem olur mu? Başınıza geldimi hiç???

Fiyatı 50-65 tl arası.Ben 49 tl ye doğa bisikletten aldım.Kesinlikle tavsiyemdir,hem bisiklete değişik bir hava katıyor hem de çok kullanışlı,en azından benim için öyle..

selam,
sportive 224 e zil takacam, zilin gidonla temas etceği gövdesi bakalit...gidonla ile bu bakalit arasına gidonun zarar görmemesi için plastik , şamriyel vb bişşey sıkıştırayım mı sizce? kanımca, koymasam da olur bence...çünkü gidonun malzemesi bakalite göre daha sert bir malzeme..çizilmez gibi geliyor

@daywalker23 Kesinlikle. Şuanda gidon üzerine uzanamadığım için rüzgar çok yavaşlatıyor bu tarz bişey çok iyi olacak sürüş açısından.

Bide bunların isimleri ne diye geçiyor internetten araştırıyım.

Geçen hafta arka v fren bacaklarımı shimano acera v fren bacaklarıyla değiştirdim.(gönül isterdiki xt takalım :()

https://i.hizliresim.com/ngJyv5.jpg

yalnız sanki bacakları tam oturtamamışım gibi bir his oluştu.ön frene baktım onlar tam olarak geçmiş fakat benim bacaklarla kadro arasında bariz boşluk var.
sizde de öyle mi, bir bakar mısınız?

https://i.hizliresim.com/kgX049.jpg https://i.hizliresim.com/N4OGaL.jpg

arkadaşlar sportive 225 kullanıcısıyım.daha yeniyim.bisiklet bilgim de pek iyi değil.sadece sürmesini biliyorum.ama baya sarmış durumda :).yaşadığım yer çok yokuşlu ama asfalt yada beton yol.sormak istediğim çok dik yokuşlarda bisikleti ciddi anlamda zorladığım oluyor, acaba zincir sistemine falan zarar gelirmi?
birde iç lastik alcam yedek olarak öneriniz varmı açıkçası boyutlarını falan bilmiyorum
kadro altı küçük alet çantası takarsam kadro altından geçen vites tellerine basıdan dolayı vites geçişinde sorun olurmu?

@Altınbaşak
merabalar.resimdeki öndeki kadro üstündeki çantaya acaba note 4 telefon sığarmı?içi ne kadar?vites tellerini sıkıştırıyormu?kablo çıkışı varmı?ve nerden aldınız acaba :)

@Alican.A hocam bu çantaya note 4 sığarmı?

@ocean_83
ürün bu (link)
5.5" büyüklüğünde olduğu için note 4'ün sığacağını zannetmiyorum.içine eldiven, cüzdan, anahtar vs. koyuyorum, yetiyor.vites tellerinde problem yok. dişi jack çıkışı var.aliexpress'ten aldım :):harika:

• Beğen
Geri