Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@daywalker23
Toplam aksesuar dahil neye mal oldu acaba mahsuru yoksa öğrenebilir miyiz

Fizik tedavi merkezi / nükleer tıp kliniği/ Ogün kim dersen anında bulursun :)

2000 tl yi geçti adamım...

Merhaba arkadaşlar.Bu hafta kısmetse bende aranıza katılmak istiyorum.Pek fazla bir bilgim yok bisiklet konusunda o yüzden almadan önce bir şey sormak istedim.sportive 225 almak için araştırma yapıyordum ve karar kıldım gibi.izmir bornovada yaşıyorum.tam alayım derken birisi 225 ile 224 arasında sadece frenlerinde fark var. disk fren o kadarda iyi değil dedi.224 alıp aradaki fiyat farkınıda ekipmanlar için ayırmamı söyledi.bilen olarak siz ne dersiniz? 225 yerine 224 alsam olur mu?

@quashpack
Bencede disk fren iyi degil diyen bos konusuyor.Bende almadan once kararsiz kalmistim yok soyle yok boyle denildi gittim 225 disk frenli aldim.Dis frenin verdigi konforu ve guveni v frende bulamazsin.Tek parmaginla dokunman yetiyor durdurmaya.Otme vs olmuyor, Yagmur camurda ayri bir guven veriyor.Hangi cagda yasiyoruz artik millet uzaya cikiyor biz v mi yoksa disk frenmi onu tartisiyoruz teknolojinin nimetlerinden faydalanmak gerek.Sen kimseyi dinleme imkanin varsa hd al banada zamaninda denildi ama iyiki gidip hd almisim cok memnunum…

Kimsenin disk fren kötü falan dediği yok, bana göre de sen boşuna hamallık yapıyorsun zira aynı görevi sessiz ve dediğin gibi tık diye yapan v fren var. Ben bozulduğunda evimde tamir edebilirim freni, hiçbir şey bilmeyen adam da yapar ama sen bi dene bakalım, sonra kalkıp burada konu açmayasın diskler tekere sürtüyor falan diye?

Arkadaşlar, Grunge 420D olan MTB' mi satıp Sportive 225 ya da 227 almaya karar verdim. Henüz bayiye gidecek fırsatım olmadı. İnternette de pek göremedim. 225 ve 227' de renk seçenekleri mevcut mu? yoksa sadece Carraro' nun internet sitesinde gördüğümüz renklerde mi satılıyor?

@tolgaizgur Her modelin yanlış hatırlamıyorsam 2 renk modeli var. Carraro 225'in katalogundaki rengin yanında Mat Gri/Mat Siyah rengi var ( bana göre 225'in en güzel rengi ). 227'in katalog rengi dışında bir de Mat Siyah/Mat Mavi olması lazım.

@Ahmet Teke
merabalar.ben bu cihazı uygun şekilde taktığımı düşünüyorum ama bi türlü hızı algılamadı.açıkçası ne yapcağımı bilmiyorum.eksik nerde acaba yardımcı olursan sevinirim :)

Dosyalar

• 20150823_194534.jpg
    20150823_194534.jpg
    81,3 KB · Okunma: 22
  • 20150823_194552.jpg
    20150823_194552.jpg
    69,9 KB · Okunma: 19
  • 20150823_194644.jpg
    20150823_194644.jpg
    116,5 KB · Okunma: 20
@tolgaizgur
http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/25/815bc632025f268d615745bb510a05af.jpg

Benim almis oldugum 225 mat gri-siyah guzel bir renk ve en cok tutulan rengide bu…

@mustafa_sayar01 @turker.karatepe çok teşekkür ederim. Gerçekten mat gri / siyah çok hoş duruyor. Şimdi sıra gidondan kilit + deore gerekli mi? gereksiz mi? kararında... Kullandığım maşadan kilitli ön amotisör çok kullanışlı değil, seyir esnasında özellikle grupla ilerlerken kilidi durarak açıp kapamak büyük sıkıntı. Bazen şehir bisikletinde amortisöre ne gerek var dediğim de oluyor, olmazsa ağırlık atarım diye düşünüyorum ama sürüşü de konforlu hale getirdiği kesin. Sanırım 200 - 250 TL fark verip sadece gidondan kilit için 227' de karar kılacağım...

@ocean_83 Sigma kullanmadım ama katedilen mesafeyi doğru gösterdiğinden emin misiniz? Jant ölçüsünü doğru girdiyseniz ve manyetik olarak tekerin dönüşünü algılıyorsa hızı algılamaması ilginç geldi bana. Aldığınız yere danışmakta fayda var. Elbette aynı cihazı kullanan arkadaşlar varsa, onların bildiği başka bir ayar vs. olabilir...

@tolgaizgur deore konusunda bir yorum yapamayacağım elbette kalite farkı vardır fakat maşadan kitlemede bir sorun yaşamıyorum. Zaten bahsettiğiniz gibi şehir bisikleti ve sürekli maşası kilitli olarak kullanıyorum. Taşlı bir yola gireceğim zaman ya da yolun durumu beni rahatsız ettiği zaman biraz yavaşlayıp fazla eğilmeden maşadaki kilidi kolayca açabiliyorum.
Kitlemek istediğimde ise aynı şekilde hareket halinde kilitlenebilir fakat kilitleme sırasında üzerinde yük bırakmamak için durup üzerine ağırlık vermeden kilitliyorum. Bu iki durum için de gidondan kilide ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Fakat kullanım rahatlığı kişiye göre değişeceği için sizin fikriniz daha önemlidir.

cevaplarınız için teşekkürler. hepsiburadadan almaya karar verdim ancak aşağıdaki linkteki üründe boy seçeneği yok.mesaj atıp sorduğumda da hepsiburada müşteri hizmetleri tam olarak bir şey söyleyemiyorlar. başka sitelerden bakcam artık . 183 boy için kaç cm olanını seçeyim?

(link)

@quashpack Kadro boyundan eminde değilseniz kesinlikle almayın. Kadro boyu için iç bacak boyunuz kendi boyunuzdan daha önemli. Forumda arama yaparak detaylı bilgileri ulaşabilirsiniz. Bisikleti satın alma noktasına da geldiyseniz civarınızdaki bayileri araştırmanızı öneririm. Hem göndermiş olduğunuz siteden daha ucuza alabilirsiniz hem de kadro boyundan emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ogguz
@turker.karatepe hepsiburadada 200tllik çekim vardı o yüzden ordan baktım. birkaç siteden daha baktıklarımda da boy olarak bir seçenek çıkmadı sitelerde.bayiide 1200tl dedi indirim yapmadı.başka bayiileri gezcem herhalde artık.

Geri