@ocean_83 Hocam, dengeterkeci abimin fotoğrafını koyduğu iç lastik Decathlon'da satılıyor, ben de ondan alıyorum. Tanesi 7 TL gibi bir şeydi. Acelesi yoksa, müsait bir zamanda sizin için Decathlon'dan alıp kargolayabilirim istediğiniz adrese. İç lastik seçerken de dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var, anlatayım;
1 - Jant çapı yani lastik çapı. Sizin bisikletiniz de benim bisikletim de 28" jant çapına sahip. Altta fotoğrafı ürün de görüldüğü üzere 28"
2 - Lastik genişliği. Bizim bisikletler 35 mm lastik genişliğine sahip. Kutu üzerinde 35-45 yazıyor, bu demek oluyor ki 35 mm ve 45 mm genişliğindeki lastiklere takılabilir bu iç lastik.
3 - Sibop türü. Yol bisikletlerinin sibobu daha ince ve küçük oluyor(Presta). Bizim bisikletlerde ise normal, en çok kullanılan kalın uçlardan var. İsmi de kutunun üzerinde görüldüğü gibi Schrader.
Geçenlerde ilk defa lastiğim patladı ve sadece videoda izlediklerim sayesinde sorunsuz bir şekilde hallettim. Lastiği değiştirmekten çok sürten diski ayarlamak sıkıntı
Ayrıca size de lastik değiştirme videosu izlemenizi tavsiye ederim.Yarın öbürgün evden uzak bir noktada lastiğiniz patlarsa kendiniz değiştirebilecek konumda olun. 50 km'den uzun yolculuklarımda 2 tane iç lastik alıyorum yanıma ne olur ne olmaz diye, çok ağır bişey değil zaten. Onun dışında sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/uploadfromtaptalk1440519849312-jpg.32456/