Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Hiko
Evet bende katılıyorum bu konuda size carraro 330 kullanıyorum bende herseyi den memnunum fakat disk fren beni korkutuyor uzun yol için

Scudo
@Arda Oral
Yolda bozulur ise nasıl tamir edeceğim hakkında hiç bir fikrim yok isim biraz da şansa kalıyor

@tolgaizgur jant ölçüsünü doğru girdim.ama teker dönüşünü algılamıyor.oradaki km/h kısmı değişmiyor hiç.decathlondan aldım ürünü.ben ıspartadayım mağaza antalyada açıkçası gidip gelmede sıkıntı.

@ocean_83 jant teline takılı olan manyetiği maşaya bağlı aparata iyice yaklaştırarak sorunu çözebilirsiniz. Hizasına özellikle dikkat edin. Gerekirse jant telindeki manyetiğin açısını maşaya doğru iyice yatırın. İki başlık birbirine sürtmediği sürece sorun çıkmaz. Eğer gene de teker dönüşünü algılamıyorsa %100 cihaz arızalıdır.

• Beğen
Tepkiler: ocean_83
Garanti için 6 ayda ücretli periyodik bakım zorunlumudur ücretleri nedir?

arkadaşlar carraro sportive 225 için iç lastik netten alıcam.boyutunu ne olarak aramalıyım?

@dengetekerci valla açıkçası bisikletten pek anlamıyorum yeniyim :) ama kalın sibop demişlerdi.jant 28'' .carraro sitesinde lastik boyutu olarak 700x35 c 37x622 yazıyor.kafam karıştı :)

@dengetekerci decathlonda buldum bu lastiği ama satışta yok şuan.zaten decathlonda neye baktıysam satışta yok arkadaş ya.alabileceğim başka bir site tavsiye edersmisiniz

Kardesim neden olmasin, arabayla gelirim oradan cikabiliriz ;)

sportive 327 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar olumlu/olumsuz fikirlerini paylaşırsa memnun olurum

@ocean_83 Hocam, dengeterkeci abimin fotoğrafını koyduğu iç lastik Decathlon'da satılıyor, ben de ondan alıyorum. Tanesi 7 TL gibi bir şeydi. Acelesi yoksa, müsait bir zamanda sizin için Decathlon'dan alıp kargolayabilirim istediğiniz adrese. İç lastik seçerken de dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var, anlatayım;

1 - Jant çapı yani lastik çapı. Sizin bisikletiniz de benim bisikletim de 28" jant çapına sahip. Altta fotoğrafı ürün de görüldüğü üzere 28"
2 - Lastik genişliği. Bizim bisikletler 35 mm lastik genişliğine sahip. Kutu üzerinde 35-45 yazıyor, bu demek oluyor ki 35 mm ve 45 mm genişliğindeki lastiklere takılabilir bu iç lastik.
3 - Sibop türü. Yol bisikletlerinin sibobu daha ince ve küçük oluyor(Presta). Bizim bisikletlerde ise normal, en çok kullanılan kalın uçlardan var. İsmi de kutunun üzerinde görüldüğü gibi Schrader.

Geçenlerde ilk defa lastiğim patladı ve sadece videoda izlediklerim sayesinde sorunsuz bir şekilde hallettim. Lastiği değiştirmekten çok sürten diski ayarlamak sıkıntı :) Ayrıca size de lastik değiştirme videosu izlemenizi tavsiye ederim.Yarın öbürgün evden uzak bir noktada lastiğiniz patlarsa kendiniz değiştirebilecek konumda olun. 50 km'den uzun yolculuklarımda 2 tane iç lastik alıyorum yanıma ne olur ne olmaz diye, çok ağır bişey değil zaten. Onun dışında sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/uploadfromtaptalk1440519849312-jpg.32456/

@skapilar 327 kullanıcısıyım, dilerseniz geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz. Detaylı biçimde açıkladığım noktaları var 327'nin.

Arkadaşlar doların yükselişte olmasına rağmen bisiklet fiyatlarında bir düşüş var.Bunun nedeni nedir acaba? Sezon sonu indirimi diye tahmin ediyorum ancak bir sorayım dedim.
Carraro 225 alacağım.Geçen hafta 1180 lira civarı olan fiyatı bugün 1060 lira civarı.

Geri