Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

1450tl n11 de %25 indirim kuponum vardı 1198 tl ye 227 aldım. Sanırım çok iyi fiyata geldi

Scudo
@Gunman
Haziran ayında bende o civarda bi rakama almıştım. 1250 tl ye

herkese iyi forumlar , benim sorum şu olacak bu kadar fazla carraro modeli arasında sıkışıp kalan bizler için aydınlatırsanız sevinirim.
yeni başlayan bir bisikletçi için vites sisteminde shımano tourney altus acera deore gibi modeller ne kadar fark ettirir hissiyat olarak performans olarak yada arıza çıkarma olasılığı olarak .
ayrıca bir üst model vites sistemi için bu kadar fiyat farkı vermeye gerek var mıdır . herkese teşekkürler şimdiden.

(link)

bu bisikleti dusunuyorum arkadaslar

(link) yada bu bısıklet

neden buraya yazdım

1 adet carraro 227 pert ettım
1 adet carraro 227 caldırdım

1.5 sene ıcınde . cok basarılıyım bısıklet harcama konusunda

227 den cok menuındum 29 inç mtb benım memnun edermı bılemdım ama gorunutusu harıka

veya 227 1 tık uste olan bianchi mı almalıyım

bu bıkletlert hakkında bılgısı olan yorum yaparsa sevınırm

Aranıza dün katıldım. Bisiklet konusunda cahilim. Araştırmalara dün başladım. Hatta daha demin yanlis yere soru sordum..

Butcem 1100tl. Carraro Sportivelerden bir tane almak istiyorum. Fakat 224,225,227 veya baska bir model arasindaki farki nasil anlayabilirim. Ya da bana tecrubeli biri yol gosterirse cok memnun olurum. Ankaradayim.

225 için çamurluk alacağım ancak model konusunda kararsız kaldım. Siz neler kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz?

@Valin

@ECZKAAN

Öncelikle hoş geldiniz :)
Bu Konu başlığı altında : Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü #4468 nolu mesaj sizlere teknik detaylar konusunda yardımcı olabilir mi acaba?
Daha iyi donanım demek daha iyi bir bisiklet demek. Hem Mercedes Benz hem de Toyota özlerinde iyi arabalar ;). Ama Mercedes Benz daha iyi bir araba dır :D. Bir donanıma verilen paraya değip, değmeyeceği sizin bütçenize veya bu hobiye ayırdığınız bütçeniz ile doğrudan alakalı bir durumdur.

@ocean2002

Şu modeli öneririm;

Camurluk.Etiket.jpg
Ürün Barkod Numarası : 8717009316514

Bisiklet üzerinde görünümü ise;

Onden.jpg

Arkadan.jpg
Yakindan.jpg

aım bike parts bir Shimano ürünüdür. Fiyatı ise 50-60TL (Aralık 2015) civarında dır :)

Kolay gelsin...

Öncelikle çok güzel bisikletiniz maşallah.. Çamurluk hoşuma gitti , peki çamur sıçratma durumu nasıl? Komple kapalı çamurluklar sıfır çamur atıyor ama tipi hoşuma gitmedi. Ayrıca bagaj da çok güzel, yurtdışından getirttireceğim. İlginize teşekkür ederim.. @Scherwin

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@ocean2002

Teşekkür ederim. Yoğun bir yağmurda kullanım fırsatım olmadı, ama bilinçli bir şekilde su birikintilerinden geçtiğimde gram sıçratmaya şahit olmadım. Zaten fotoğrafları tekrar incelerseniz fonksiyonel olarak komple kapalı çamurluklardan pek farkı olamayacağını, bunun yanında tasarımının görece sportif ve bisiklete uyduğunu görebilirsiniz.

Bagaj konusunda: Ben de çok beğenerek aldım ve kullanıyorum. Çok memnunum. Buna benzer ürünler genellikle cirtlı ve/veya bağlaçlı sistemler oluyor ve sürekli tak çıkar benim aklıma yatmıyordu. Bir restauranta mi girecem: Bisikleti kitliyorum, çantanın mandalını bir klikle söküp çanta gibi alıp götürüyorum. Bisiklet kapalı bir garajda duruyor, eve de taşıyorum. Her ihtimale karşı da fotoğraflarda görünmeyen, önünde bir halka var. Bisiklete klikledikten sonra bir karabina ile selemin altına bağlayarak garantiye alıyorum. Böylece yolda giderken her olasılığı karşı (kapkaç, düzgün kliklememiş olma ve yerinden çıkması) önlemimi de almış oluyorum. Tek olumsuz yanı! Fermuarını kapatmadığınız zaman açık olduğu anlaşılmayacak şekilde kapalı duruyor. Açık bir şekilde seyahat ederseniz içindekileri saça saça gidersiniz :( çok dikkat ediniz ;)

@Scherwin Çok başarılı. Tekrat teşekkür ederim.. Artık netten araştırayım nereden alırız diye.. İyi günler..

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Merhaba carroro sportive kullanicilari. 3gundur arastiriyorum. Bir aksilik çikmazsa birkac hafta icerisinde 224 almayi dusunuyorum hibrit oldugundan dolayi, hem yol hem dağ bisikletini tam anlamiyla olmasa da az az karsilayacagindan dolayi..
Aklimdaki soru işareti v fren olmasi. Az bir fark verip 225 alip hidrolik fren almadim diye sonradan pisman olur muyum acaba ?
Ve bu model ustundeki ekipmanlarin karsiligi aldigi fiyat icin değer mi ? Önerebileceginiz baska modeller var midir ? Sehir icinde kullanacagim, kaldirimlara cukurlara girmem gerekecek..

Merhabalar arkadaşlar bende 225 kullanıyorum 2014 model geçen sene almıştım burda gösterme fırsatım olmamıştı sizinle paylaşmak istedim. Gidon, elcik ve sele değişti bu haliyle çok hoşuma gitti, aynı zamanda da çok rahat oldu..
IMG_20151207_172422.jpg

IMG_20151207_172432.jpg

Bende 225 kullanıyorum.

Yerni bisikletlerini arkadaşlar hepiniz güle güle kullanın. Pişman olmayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: ocean2002
@samet teke
Merhaba hocam :) Soyisimlerimiz aynı. Holgeldiniz

@Valin

Kendimden biliyorum, pişman olur muyum diye endişe ettiğim anda aslında olmaya başlamışımdır :D Disk freni seviyorum. Görünümü güzel, Teknolojisi yüksek, her türlü hava koşulunda ıstıkrarlı ve güçlü frenleme yapan bir sistem. Benim için: Disk fren ağır olurmuş, arıza çıkarırsa tamiri zor olurmuş, işi bilmezseniz bakımı için bisikletçiye gitmek gerekirmiş ... bunlar bir kulağımdan girer diğerinden çıkar. Hobi anlayışımda probleme odaklanma eşiğim yüksek. Ben karbon bir kadro ve çatlamasından tırsarım ve yaklaşmayı düşünmem mesela! Bazı arkadaşların ise minimalist bir yaklaşımı var. Hafiflik, sadelik ve problemsizlikten mutluluk duyuyorlar. Siz hangi kategoride olduğunuza ve beklentilerinize karar verin :D

@Scherwin
Hocam cok kafami karistiriyor cidden sonradan pisman olursam diye.. Spor salonuma giderken kullanmak icin alacagim. Mesafa 1 km fakat yokus cikip inecegim, kaldirima cikip inecegim.. Ankarada ikamet ediyorum. Kişin kar oluyor. Bana yol gosterirseniz cok memnun olurum. Aldigim bisikleti uzun yıllar kullanacagım. Bir hobiden ziyade amacim oncelikle ulasim. Bu yuzden uzun yillar bisiklet degistirme durumum olmayabilir..

Geri