Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@onur d.

Nerede yaşıyorsunuz hocam? Ne gibi sıkıntılar var, bahseder misiniz? Merak ettim de.

@kumuşi

Selamlar hocam.

Bana da kullanıcı hatası derler gibi geliyor. Ama fotoğraf atarsanız daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum. Tam olarak anlayamadım durumu.
 
Scudo
teşekkür ederim @Ahmet Teke birkaç gün uzağım bisikletimden.ilk fırsatta fotoğraf paylaşacağım.
 
Fotoğraflarda görünen şekilde büyük taşlı, yumuşak zeminli toprak yollarda, fotoğrafı olmayan, arabanın bile geçemeyeceği yerlerden bisikletimle geçtim, defalarca. MTB'den farksız kullandım yani. Sıkıntı yok, tabi amortisör olmadığı için konfor bir hayli düşüktü. Temiz bir toprak yolda sıkıntı yok ama az biraz macera arıyorsanız amortisör lazım derim
 
Hocam gaziantep, yasadıgım yerde bisiklet yolu yok, iki kere babam yaşında adamı elime alacaktım bu yaştan sonra, resmen öldürmeye sürüyorlar, ki mahalle arası dediğim hani öyle caddeye falan hiç çıkmam. Sonra park var yakınımda ama devasa bi park, belki 100 tane bisikletli var ama tarzlar farklı, onlar da kendi halinde, amaan hocam laf atan mı dersin, bön bön bakan mı dersin, her şey var. Eskiden izmirde yaşıyordum, o dönemlerde keşke alsaydım da hevesim içimde kalmasaydı!
 
@onur d.

Hocam bu ülkede hepimizin bildiği gibi bisiklete saygı tam anlamıyla yok, çünkü bu ülkede bisikleti geçelim, insana saygı yok. Sadece bisiklet değil. Özellikle trafikte insanlarımızın beyni bencil çalışıyor iyice, sarı ışığı görünce yavaşlamak yerine hızlanıyor çünkü bu
ülkenin insanları, çünkü sadece kendisini düşünüyor... Ama önemli olan onlara inat vazgeçmemek bence. Her turda ben de karşılaşıyorum, herkes karşılaşıyor, ne demek olduğunu anlayabiliyorum. Ayrıca laf atanı da çok dediğiniz gibi. Ama umursamamak lazım. Ben hiç kimseyi umursamadan, çıkıp dolaşıyorum olağanca dikkatimle. Tehlike hep var iki tekerlekte. Siz bilirsiniz tabi ki :) Benim görüşlerim bunlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Corazon685
@onur d. bende de aynı sıkıntı var, evden çıkabileceğim en yakın parkur protokol yolu, otoban adeta, hayvan gibi şaaapıyorlar, korkudan giremiyorum.
 
@onur d. Başkalarına inat özgürlüğünüze daha sıkı sarılmalısınız bence, evet belki daha yorucu olacak, canı sıkıcı olacak ancak -canınıza bir şey gelmemesi için- konsantrasyonunuzu arttırarak bisikletinizi kullanmaya devam etmelisiniz diye düşünüyorum. Siz taviz vermeyin onlar size alışsın, ancak bu süreçte size zarar gelmemesi için de daha yüksek konsantrasyon ve tahammülle sürüşler yapmanız gerekiyor bence, saygılar.
 
@onur d.

Hocam bırakma bence...Dayanmalısın... Kesinlikle pes etme...Herkesin yaşadığı sıkıntılar bunlar emin ol...


HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR
 
Merhaba;
Yalnızca iki kere kısa mesafe kullanılmış carraro sportive 221 model bisikletimi zamansızlıktan dolayı satıyorum. Bisiklet sıfır ayarındadır. Fiyatı 650 TL'dir 28 jant, kadro boyu 18 inch'dir.

20150716_222135.jpg
 
İyi günler arkadaşlar bende bugün itibariyle carraro sevenler kulübüne katıldım cr 224 ile bi hayırlı olsun alırım artık...
Daha rahat kullanım için tavsiyeleriniz neler olabilir.
Birde vites sistemi pek tatmin etmedi beni :(
 
@ankarabebesi hayırlı olsun kazasız günler, iyi gezmeler, vites sisteminden genel olarak memnunum, ancak vites geçişlerinde biraz ses çıkıyor, ben genelde asfalt ve taş üzerinde kullanıyorum, amortisör kullanma ihtiyacı gerekmiyor, onun haricinde sürüş keyfi ve kadro kalitesi olarak iyi ki 224 almışım diyebilirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: ankarabebesi
@kumuşi
@kumuşi





@Ahmet Teke merhaba dostum fotoğrafları ekliyorum bi fikrin olursa cevabını beklerim..
teşekkür ederim225-1.jpg 225-2.jpg
 
Evet ben de okuyucu olarak takip ettigim basligi artik bir carraro sportive 230 alarak katildim.
Simdi sira ekipman telasinde
Bir kac sorum olacak kadro cantasi cep telefonlu, aydinlatma, barend, vs gibi tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız cok sevinirim.
 

Dosyalar

  • image.jpeg
    image.jpeg
    213 KB · Okunma: 44
@Peacess
hayirli olsun hocam.yanliz 227 degilmi bu ? benim bildigim 330 da amortisor yoktu.yanlisim varsa kusura bakmayin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@yahya09
230 =/= 330 [emoji1]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Peacess
Geri