Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Merhabalar, 178 boy için carraro 225 51 kadro mu daha uygun yoksa 46 kadro mu?

@sercankzly
51 kadro büyük gelebilir. İç bacak boyunuz kaç cm?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sercankzly benim boy 1.80 (bazı makinalarda 1.79 çıkıyor :) 46 kadro kullanıyorum. İlk bindiğimde büyük gibi hissetmiştim, ama sonra alıştım. Benim için uygun kadro boyu 46cm. Senin için de büyük ihtimalle 46 cm uygun olacaktır. Tabi bi dükkanda deneme şansın varsa eğer denemende fayda var. Çünkü sadece boya göre karar verilmiyor.

• Beğen
Tepkiler: yasinu
Ben 221 modelini aldım ama kadro boyunu bilmiyorum almadan önce sordum ama satıcı yaşlı dede de bilmiyordu maalesef Nasıl öğrenebilirim ??

Internet e yaz kadro boyu nasıl ölçülür bisiklet te nereyi ölçeceğini gösterir ölçersin öğrenirsin bazı bisikletlerin kadrosunda sticker ile yazı da olabilir. @manyaksx

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar kilitli pedal ve ayakkabı tavsiye edebilir misiniz cs 227

Arkadaşlar bugün kısmetse Carraro Sportive 227 alacağım fakat kadro boyunda karar veremedik. Boyum 181, iç bacak boyu 80. Ya 51 yada 54 kadro alayım diyorum fakat deneme şansım olmadığı için karar veremedim ne dersiniz?

@Emre Akçay

51cm kadro bile büyük gelebilir. 54cm 'ü hiç düşünmeyin derim!

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@Scherwin

54 kadro için bende öyle düşünüyorum. 51 ideal sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
Merhabalar,aile yapısından gelen birşeymidir nedir,çabuk yoruluyorum bisiklet sürerken.Eski bisiklette hadi diyordum bu hantalla yorulmam normal,cs227 e geçince elbette rahatladım ama en ufak yokuştan çıkarken çabucak yoruluyorum,bacaklarımı oynatacak halim kalmıyor.Ne yapmalıyım ?

@collateral
48-50 cm cuk oturu gibi

@manyaksx
Aldığınız yere götürün vites ayarı yapılır sıkıntısız. Jant telinin de değişmesini talep ederseniz faydalı olacaktır. Aldığınızda öyle olduğunu kanıtlayabilirseniz ücretsiz hallederler diye düşünüyorum.

@kadirkartal
Arkaya bi port bagaj alsan tam tur bisikleti olur hacım.

@Emre Akçay
54 büyük gelir 51 tam oturur.

• Beğen
Tepkiler: kadirkartal
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde konusu burada geçmiş idi: Carraro Sportive'in bazı modellerinde Suluk kafesi delikleri birbirine yakın konumda olunca, bazı modellerde (CS 221, 224, 225 ve 227 gibi) standart 2 tane 70Cl'lik matara yerleştirmek imkansız oluyordu!
Sorunu kendi yöntemlerimle çözdüm. Daha iyi fikirlere de her zaman açığım...

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/soldan-jpg.68298/

Kendin Yap Bölümünde Bir Konu Açtım=> Carraro Sportive / Birbirine yakın ön arka suluk kafesi delikleri problemi ve çözümü

(@ÖmerMurat @ilberto )

Kolay gelsin...

@Scherwin Çözüm bulmanıza sevindim. iyi düşünmüşsünüz vallaha :) Ama milimetrik çalışmak gerekiyor herhalde.

• Beğen
@Musa_06-18
Teşekkür ederim. Kadro üzerindeki suluk kafesi delikleri mesafesi 64mm dir. Benimki tam milimetrik bir işlem oldu, tam oturdu. Ama delikleri, ayarlamaya/kaydırmaya izin verecek şekilde eliptik yapmak da mümkün. O zaman kurulum biraz sapmaya izin verecektir.
Bu arada fotoğraftan da anlaşılacağı üzere, soldaki suluğu 6,4cm kaydırmışım, neredeyse ancak kurtarmışım görüntüsü var! Fabrika gerçekten saçmalamış [emoji17]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kursatihtilali

Bununla ilgili güzel bilgilerin yer aldığı konular var. Bunlardan faydalanabilirsiniz.
Ben 227 'im ile Shimano R171 Ayakkabı ve Shimano SPD-SL PD-540 beyaz pedal kullanıyorum ve oldukça memnunum.

Ben aldıktan sonrası için bir nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Lütfen kilitli pedal ve ayakkabıyı kullanmadan önce youtube'dan kullanımla ilgili olan videoları izleyin. Yazıları okuyun ve söylendiği şekilde en az 10 dk araç ve insan trafiği bulunmayan bir yerde çalışın. Çünkü ilk defa kullanıyorsanız düşme riskiniz oldukça yüksek olacak. Zarar görmeyin. İlk sürüşlerde de trafiği az olan rotaları tercih edin lütfen...

• Beğen
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160507/4cb997fb323aa507826f4d025e36077c.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160507/88004322bd73358fe91ecab1c82181fd.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160507/3469822abe5d0ea455bcca4a115870fb.jpg

atkadasla 40 km bi yol yaptik.cok rahat

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri