bu selenin bu kadar pahalı olmasının nedeni; özellikle kalın sığır derisinden yapılıyor olması ve zamanla yağlayarak ve de -sahip olduğu sistem sayesinde- gerdirerek ağırlığınızın altında ezilerek kalçanızın şeklini alması diyebiliriz. Böylece hem sağlık hem de konfor açısından sorun yaşamadan ağrısız sızısız sürüş keyfi yaşıyorsunuz (Tabii bu genel kanı, sorun yaşayanlar da çıkabiliyor arada ama çoğunluk inanılmaz memnun.). Özellikle turcuların tercih ettiği seledir kendileri, selamlar.
Arkadaşlar selam. Sportive 224 almayı düşünüyorum ama sizce ürün nasıldır? Aksesuar olarak ne almalıyım nereden almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkürler zamanla sizin de olur eminim, her şey bir anda olmuyor maalesef sırayla ve zamanla, başlangıç için bisiklet gayet tatminkar bir izin bence zamanı geldiğinde ve koşullar uygun olduğunda da ailenizin sizi mutlu etmek adına her şeyi yapabileceğine eminim, selamlar
Merhaba arkadaşlar.carraro 227 almak istiyorum fakat renk konusunda kararsızım. 2016 Modelin mat siyah-yeşil ve mat siyah-kırmızı renkleri mevcut.sizce hangi rengi almalayim?forumda yeşil rengine hiç rastlamadım. Aranizda yeşil rengini kullanan var mı?
forumda yeşil rengi kullanan arkadaşlar mevcut, özellikle bu konu başlığı altında geçmiş sayfalarda gezinirseniz göreceksiniz. Hangi renk içinize siniyorsa onu alınız, başkalarının yönlendirmesiyle renk seçimi doğru değil sanki, sonrasında sizi mutsuz edebilir, selamlar.
@ÖmerMurat
Haklısınız ama bisikletçide iki renk de mevcut değil. Sipariş verecek ay sonuna gelir dedi.kırmızı rengi eski sayfalarda gördüm. 250. Sayfadayım şu an.ama yeşilini göremedim.belki de geçmiş sayfalarda rastlarim.
Merhaba bisikletseverler.. Kör olasıca hırsızlar tarafından çalınan Carraro 1203 MTB'min ardından yeni Carraro'm ile yollara merhaba dedim. Carraro Sportive 323... İnşallah hayırlı olur. Bisiklet kariyerimde 9 yıldan beri ilk defa amortisörsüz ve V fren bir şehir bisikleti kullanacağım, alışmak için bol bol bineceğim elbette. Daha yeni ve güzel fotoğraflar paylaşabilmek dileğiyle. Selamlar
@Musa_06-18 Teşekkür ederim Musa abi. İnşaallah yaşamam.
@Corazon685 Ben de CS 323 ü aldıktan sonra faturanın fotosunu çekip yolladım başvurunuz kabul edildi diye de eposta geldi. Bundan sonra ne yapmalıyım? Bekleyecek miyim yoksa telefon açıp hani nerde benim hediyem mi demeliyim
Merhaba forum üyeleri. Bu Forumdan ve bisikletciden.com firmasının yetkilelerinden edindiğim bilgiler ışığında bende bir sportive 225 sahibiyim artık.Bilgi ve birikimlerini paylaşan herkese çok teşekkür eder; İnşallah kazasız belasız bisiklet sürüşler dilerim hepinize