Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@ihancioglu hocam merhaba, ben 1 buçuk ay önce dechatlondan aldım 520. Dağ bisikleti, rockrider serisi, eğer o bisikletten bahsediyorsanız 15 gün kullanıp iade ettim. söz konusu bisiklet buysa bilgi verebilirim. Fakat sanırım bu seri değil sizinkisi

Scudo
Carraro sportive 220 için önerisi, fikri, herhangi bir diyeceği olan var mı? Disk fren almamakta kararlıyım btwinde yaşadığım sorundan dolayı. O yüzden 220 düşünüyorum, var mı yorumu olan :)

@ihancioglu hocam yanlış anladım sanırım pardon. Hidrolik disk fren önce ön sonra arka olmak üzere problem yapmaya başladı. Ayna kolda sorunlar oldu, vites çok ayarsızdı ve her bir sıkıntıda arabaya yükleyip götürmek zulüm gibi geliyordu. 15. gün götürdüm, eğer alıp beğenmezseniz 15 gün içinde koşulsuz şartsız sorgusuz sualsiz iade alıyorlar. Tabii bir düşme olayı gerçekleşmediyse

@jenqdodo 2 farklı versiyonu yok Michelin lastikli olan 2015 modeli cst olan 2016. Fiyat farkları olduğu gibi küçük donanım farklılıkları da var. Bunlardan biri lastik, arkaya giden fren ve vites kablolarının kadro içinden geçmesi gibi, kadronun üst tarafının oval yapıdan düz yapıya geçmesi gibi ve sanırım sele borusunun değişmesi gibi.

2016 cst lastikli daha gelistirilmis goruntu olarak ama lastik olarak 2015inki daha iyi

Hocam o taraf kendiliğinden gevşemiyor öbür taraftan vurursanız gevşiyor asıl mesele altta da bir vida var onu da açmazsanız gidon açılmaz bilginize......

Siz 224 alsaniz hangisini tercih edersiniz?

Yakinda sorularımla herkesi biktirmaktan kurtulacağım :)) herkesten özür dilerim.

Arkadaslar merhaba, iki sorum olacak ikiside camurluk baglantisiyla alakali. Polisport colorado camurluk aldim internet uzerinden tercih sebebim hafif olmasiydi. Ancak aldiktan sonra iki problemle karsilastim. On camurluk icin baglanti demirlerini monte etmek icin masa uzerinde delik yok bu sorunun bir cozumu mevcut mudur? Iknci sorum ise arka camurlukta kadroya baglanti yapilan yerde yank arka masanin ayrilma noktasina yan olmasi gereken delik 230 da düz dolayisiyla camurlugu monte etmek icin verilen vidayi takamiyorum. Bu konuda da yardimci olabilecek arkadaslarin fikirlerine acigim:) bisikletim carraro sportive 230.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    133 KB · Okunma: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    100,4 KB · Okunma: 54
@Anonim
2016 model Carraro Sp. 227 kullanıyorum. Kadro 54 cm.
Uygun kadro boyunun ne olduğuyla ilgili sorulara 'kesinlikle şunu almalısın'...'sana en fazla şu boy olur' gibi kesin yargı bildiren ifadeleri iddialı buluyorum. Deneyerek alırsanız uygun boyun hangisi olduğunu anlarsınız. Boyum 183, ic bacak boyum 83 cm, 54cm kadro kullanıyorum ne trafikte ne insan kalabalığında ne yokuşta ne iner binerken sorun yaşamıyorum. 8 haftadır bisikletin üzerinden inmiyorum diyebilirim, bileğimde, dizlerimde, sırtımda ya da boynumda ağrı hissetmiyorum. Demir adam değilim, 38 yaşındayım, sigarayı da bırakamıyorum yani bir atlet sayılmam.

@jenqdodo 2016 modelini gördüğüm için 2016 yı tercih ederim. Lastik olayına takılmayın, sonrasında başka kalitede marka model bir lastik değiştirilir.

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
@Peacess ön bağlantı sorununu ben resimdeki gibi cozdum 230 da

Çatalın ucunu pense ile yamultup yandaki olmayan delikler yerine arkaya bakan deliklere yaktım hirdavatcidanda 2 cıvata iş tamam

Dosyalar

• 1465794025924299864812.jpg
    1465794025924299864812.jpg
    119,3 KB · Okunma: 62
@jenqdodo
Bisikletçiye git bak kardeşim. Hangisi hoşuna giderse onu alırsın. Tek sorun lastikse sorun etme o kadar. Nasıl olsa ömrü bisikletin ömründen çok kısa olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Cenkdogan84
@ Peacess Arka bağlantı için parçayı bujebilirsin eğer kısa geleceksede ek yapabilirsin

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Peacess
Ön çamurluk konusunda çözüm mesajınızı gördüm. Düşünce olarak güzel olmuş. Alt tarafa siyah cırt kelepçeler ile de bağlayabilirdiniz aslında. Birde maşadaki o deliği ben hiç fark etmedim bu güne kadar. Ne amaçla konmuş olabilir anlamadım :) Arka çamurluk konusunda zor olsa da alta sonun koyup sıktım ben çamurluk montajında.

@Diabelica tesekkur ederim yaratici bir cozum olmus. Bunu deneyecegim.

@Musa_06-18 tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Cirt kelepceyi nasil bagliyacam tam olarak bilmiyorum. Ordaki deliklet bagaj demiri icin.

Geri