Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar boyum 180 ic bacak boyum 85 cm civarında sportive 221 im 46 kadro galiba benim için çok küçük satıp 52 kadro bisiklet almayı düşünüyorum neler tavsiye edersiniz

Scudo
İki gündür yeni Carraro Sportive 330 ile yaklaşık 60 km yol yaptım. İlk gün orjinal gidon boğazı takılıydı. Bileklerim ve kollarımda uyuşma oldu. Bugün Uno marka açılı gidon boğazı taktim. Sonuç olumlu yönde oldukça değişti.

Bisikletin göbekleri gerçekten çok iyi. Bu akşam turdaydım. Hafif yokuş aşağı yerde yanımdakiler pedal çevirirken ben öndekine çarpmayayım diye boşta giden bisiklette frene bastım. Hemde üst üste. Hala bisiklet ben gideceğim diyordu.

Bir ilki daha başardım ve rampa da sollama yaptım. Hemde çok rahat bir şekilde.

CS 330 tavsiye edilir arkadaşlar...

(Belki CS 230 modeline de bakmalısınız. Süspansiyonlu ön maşa ve ayarlanabilir gidon boğazı ile geliyor)

@kokanche taktığınız boğazın açısı nedir acaba ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AndreaGeiL
Amortisörlü bir maşaya ihtiyacınız olmadığını, boşa ağırlık taşıdığınızı düşünebilirsiniz bir süre sonra. Ben nisan sonundan beri 227 kullanıyorum, oldukça iyi bir bisiklet. Akıcı, göbekler no name degil, giriş seviyesi olsa da Shimano. Altus ve Deore kombinasyonu, zinciri çaprazlamadığınız sürece uyumlu. Hidrolik fren büyük bir rahatlık. Benim bisikletim kara kızıl olanlardan. Herkes güzel göründüğünü söylüyor, kadro estetik demek ki. Alüminyumu ne kadar dayanıklı zaman gösterecek.
Bence olumsuz olan iki yanı, selenin sertliği (pek çok sele gibi, benim selemi rahat bulanlar bile vardı ama ben değiştirdim) ve Cst lastiklerin de biraz sert oluşu. Lastik aslında kötü değil ama sanırım kauçuk miktarı az bu yüzden sert ve dayanıklı. Her türden arazide, cam kırıklarının, sanayi süprüntülerinin olduğu kirli asfaltta 250 km kullandım hiç patlamadı (azıcık eskimedi bile, ilk aldığım gibiler) ama tutunması ve yan kanalları daha iyi olan zırhlı Schwalbe'lere geçtim. Daha ağır olmasına rağmen Schwalbe daha akıcı.

@MelihSah
Carraro'yu genel olarak beğendiysen yine sportive serisinden amortisörsüz modelleri inceleyebilirsin. Bianchi'nin 2014 ve 2015 kadroları da güzeldi, bu senekileri bilmiyorum, Sedona birkaç yüz lira daha pahalıdır aynı komponentlerle. Kadrosu daha iyidir de ondan mı pahalı bilmiyorum. Kron'un kadrosuyla ve alüminyumuyla ilgili olumsuz yorumlar yapılır, kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
Senin ölçülerindeki bisikletçiler şehir bisikletinde daha çok 51 ve 54 cm kadroları tercih ederler. Nasıl denemen gerektiğini biliyorsundur. Ben 1,83 m boyundayım, bacak uzunluğumsa 83 cm. Sportive 227'in (L) 54 cm kadrosunu kullanıyorum. Tam sana göre olan nedir ancak kendin karar verebilirsin, benim önerim 51 ve 54'ü denemen.

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@AndreaGeiL
Tartmadım ama bildiğim kadarıyla 14,5 kg.

Carraro sportive 224ümü satıyorum almak isteyen varsa pm atsın

Arkadaşlar Carraro Sportive 227 1400tl ye alacağım bu fiyata daha iyisi olamaz heralde genede yorumlarınızı bildirirseniz çok teşekkür ederim.

Bu arada bacak boyum 84 boyum 180 alacağım kadro 49 veya 51 di sanırım tam hatırlayamıyorum.
Not:Resim temsilidir.

Dosyalar

• apa3a7az.jpg
    apa3a7az.jpg
    63,6 KB · Okunma: 40
@AndreaGeiL
3 ay önce 1500 liraya aldım, şimdi hemen her satıcıda indirim var. Belki biraz daha indirim talep edebilirsiniz. 54 kadro kullanıyorum, 83 cm ic bacak uzunlugum var. 49 biraz küçük kalabilir.

@Cemil Dada

51 de olabilir aslında tam hatırlayamıyorum. Ama bisikletin boyu felan iyiydi. Seleyide yükseltince ayaklarım pedala dik şekilde uzanıyor. Daha fazla indirim talem etmek yerine aksesuarları hediye istemeyi düşünüyorum aynı sonuca ulaşmak adına

_DSC0137_1.JPGmerhaba arkadaşlar s227 me kavuştum ve 25 km lik bir yol yaptım sürekli inişli çıkışlı doğru vites ve zamanlama ile hiç yormuyor tüy gibi bisikleti hissetmiyorsunu bile. Fakat sele konusu biraz popo acıtıyor onun dışında keyifli vites geçişleri doğru zamanlama ile hissedilmiyor. Ruble oranı da bayağı iyi %7 lik bir eğimi 4. Vites ile rahatlıkla çıktım. Biraz daha kullandıksan sonra daha detaylı olarak açıklamalarda bulunacağım

@AndreaGeiL
Güzel günlerde kullanın :)

Merhaba ben bisiklet alıcam ama karar veremiyorum söylediğinize göre carraro 330 ve 230 iyiymiş
ben salcano city wings 30 hd gördüm nasıldır sizce bu
(link)

Herkese selamlar,

Yıllardır motor kullanan biri olarak, artık biraz hareket etmem gerektiğini düşündüm ve bisiklet bakmaya başladım. Araştırmalarım sonucu carraro sporetive 225'te karar kıldım. Ancak kış aylarında da kullanmayı düşünüyorum ve malumunuz ıslak zeminde arka tekerden kalkan olduğu gibi sürücünün sırtına yapışıyor. Carraro sportive 225'in stock modellerinde çamurluk gözükmüyor. Bisikleti aldıktan sonra çamurluk takabilme imkanım var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kağan Emiroğlu
Merhaba arkadaşlar cs227 im var arkasina bagaj taktirmak istiyorum fakat goruntu konusunda biraz tereddutluyum nasil gorunur felan diye.Arka bagaj monte edilmiş halde bisikleti olan bir kullanici varsa resim atabilirmi acaba ilham açisindan :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese selam
Yaklaşık 8 aydır CS 227 ile aranızdayım ve forumda içinde bulunduğumuz konunun tamamını okudum. Bir sorum olacak yaklaşık 700-800 km yol yaptım özellikle 30 km ve üzeri turlardan sonra 3-4 gün el ve ön kolda karıncalanma ve hafif uyuşma hissediyorum. Velo Barendli elcik kullanıyorum ve sürüş sırasında da oldukça rahatım. Nedeni hakkında yorum yapabilecek veya başına gelen varmı merak ettim???

Geri