Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Peacess Aklın yolu birdir. Bende senin durumdaydım yolda kulaklık takıyordum :)

Arkadaşlar yaz sezonu bitiyor ve burası ikinci el sayfasına dönmüş. Eğer birisi 2. el bisiklet alacaksa buraya bakmaz. Forumda ikinci el sayfası mevcut oraya yazarsanız daha iyi olur.

merhabalar araniza uzunca dusunup kararsiz kaldigim cs 227 (2016)ile katilmak istiyorum fakat kilom ve boyuma uygun olup olmayacagindan şüpheliyim sizce uygun olurmu bana?hangi boy?
kilom 126 boyum 176
birde bu bisikleti alabilecegim en uygun internet sitesi neresidir

cs 227 için 1565tl 9 taksit veya 1390tl ye nakit teklifi aldim sizce nasil

Bugün cuma günü aldığım 221 i ilk defa kullanabildim. 10 km lik kısa ve yavaş bi sürüş oldu. Çünkü bisiklet yolunda gezen yayalara çarpmamak için sık sık yavaşladın.
Öncelikle iyi ki sabit maşa almamışım diyorum. Ülkemizin muhteşem (!) bisiklet yollarında harap olurdu. Güya bisiklet yolu ama yüksek kaldırımlardan inip çıkmak gerekiyor.
Amortisörden her iniş çıkışta tıs tıs ses geliyor. Bu normal mi acaba? Bir de vites biraz sesli değişiyor yeni diye mi yoksa yağlamak falan mı lazım?

@gokhaan Eğer zincirden her zaman ses geliyosa vites ayarını yapman lazım.Geçişlerde çok ses geliyo ve yavaş geçiyosa yağlaman lazım sanırım.Bisikleti yeni aldıydan aldığın yere götür hallederler

@Nurullaah18 öndeki viteste zor geçti bi kaç kere. Bakayım yarın bi daha denerim olmazsa dediğin gibi götürürm aldığım yere.

@oguz169 merhaba oğuz ben bisikletciden.com dan aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. o sitede carraro 227 fiyatı 1470 tl 6 taksite alabiliyorsun. Benim görüşüm fiyatlar arasında uçurum yok hangisi bütçene uygunsa onu al. Benim için fiyat aynı bantta ise görerek almak tercih sebebidir.

Kilo konusuna gelecek olursak ben bisikleti her gün kullanamıyorum. Yediklerime dikkat ettim ve müsait oldukça bisiklete çıktım 1 ayı geçkin sürede 6 kilo verdim. (104 ten 98 düştüm) yolda giderken o segmentteki bisikletelere benden kilolu insanların bindiğini de gördüm. Bisikletten yana problem olacağını sanmam ama sağlığın açısından bunu diyetisyen kontrolünde yapman daha uygun olabilir. Yanlışım varsa beni düzeltin lütfen

@jenqdodo
sagolun yorumunuz icin.
bisikletten memnunmusunuz herhangi bir sıkıntısı veya begenmediginiz birseyi oldumu
birde maşa 63mm yaziyor yeterli geliyormu

@oguz169 maşadan dolayı bir sıkıntı yaşamadım. açısını servisten verdikleri gibi bir ara değiştirsem iyi olacak.uzun sürüşlerde eldivensiz kullandığımda elde karıncalanma oldu. Eldivenden kullandığım için şu anda bir sıkıntı yok. :)

• Beğen
Tepkiler: oguz169
arkadaslar yeni aldığım carraro sportive 230 umu satıp marine fairfax sc4 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir fikir yardım ederseniz sevinirim. çok kararsız kaldım.

@erselonidoma

CS 230'u neden satıyorsunuz? Memnuniyetsizliğiniz nedir? Ayrıca satış için aklınızdan geçen fiyat nedir? Tabi bir de kadro boyu nedir? Çok soru sordum farkındayım :)

Arkadaşlar çok acil yardım carraro sportiv 225 2015 model 750 TL fiyat sizce nasıl bir yorumlar mısınız bunu benim için

@visibilia
Sıfır mı?

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

@visibilia
Temizse mekanik aksamında sıkıntı yoksa kadro boyu da uygunsa alınır.

Kadro boyum 54 bu 55 aksamlarda bir sıkıntı olmadığını söylüyor

@visibilia
Konu 2. El ise, uygun olup olmadığını internet başından kimse sağlıklı bir şekilde tahmin edemez!
Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim : herhangi bir problemi olmayan, 2015 model, temiz bir CS 225 için 750TL benim için uygun bir fiyat. Tabi kadro boyu da benim için uygun ise.

Samsung Galaxy Note IV cihazımdan gönderildi.

Geri