Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Yeni modeller siteye gelmiş renkler 230un rengi gayet hoş olmuş özellikle 224 çok hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Scudo
Sportive 330'un rengi çok hoş olmuş. Kullanıp yorum yapabilecek varmı acaba ?

@WWL 224 de vites modellerini düşürüp fiyata da 100₺ eklemişler. Geçen yıl arka aktarıcı Altus idi bu sene tourney olmuş. Geçen sene liste fiyatı 1198di bu sene 1296

• Beğen
Tepkiler: sivribey
NERO;)
WEBPAGE_20170101_134447.jpg
RACE 062
WEBPAGE_20170101_134343.jpg
:asik::asik::asik::asik::asik:

@Nurullaah18

Dediğinize ek olarak birkaç özellikte de düşüş olmuş ufak tefek olsa da gördüğüm kadarıyla 224te. Arka fren teli üst borunun içinden geçiyordu şimdi dışına almışlar. İkinci matara kafesi delikleri kaldırılmış. Belki artı olarak sayabileceğimiz sele 227deki selle royalle aynı olmuş. Bir de beyaz elcikler gri olmuş. Ama açıkçası eksileri biraz daha ağır basmış gibi. Ayrıca -tamamen kişisel görüş olarak- 224 225 227 için söylemek isterim ki bence tasarımlarda da düşüş olmuş. Carraro yazısının küçülmesi ve özellikle Sportive 22x yazan yeri beğenmedim. Bir tek maşaları renkli yapmaları hoş olmuş. Bir de 225 ile 227 de arka çatalın kadro kulağına yakın yeri hafif eğimli bir hal almış. Neden olduğunu bilemiyorum ama tasarımda yine eksi aldı benden. Son olarak 227de aynakoldaki ikinci dişli 38den 36ya çekilmiş.

Ben de 224 ve 227 olduğu için bu bisikletlerdeki tüm ayrıntılar gözüme çarptı. Ama her şeye rağmen bu sene de f/p olarak iyi bisikletler olacaklardır.

carraroya yazık olmuş :c ...

Yeni seridekiler güzel olmuş eski modeller çok hantal duruyordu (eski 224 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu) yeni seride özellikle 220,321 ve 324 gayet hoş olmuş

327 modeli kalkmis halbuki kadro geometrisi ve lastikleri degistirilerek harika bir tur bisikleti elde edilebilirdi gerci suanki modeli de harika ona lafim yok...

Beyler bisikleti ikinci el almıştım uzun süredir bakımı yapılmamış aldığım adamda belirtti bende geçiktirdim gerek duymadım en son da bisikletci amca da bana 80 liraya yakın masraf cıkardı cok mu sizce not bazı tamir işleri de var maşa hava bişeyler dedi aklımda değil şu anda ve son olarak da temizleyecek ve gercekten sağlam bir bakıma muhtaç halde bunu ben bile fark ettim en sonunda baştan aşağı sorun çıktı da bilginiz varsa konu hakkında sevinirim

Arkadaşlar merhaba. 2016model 224 almak istiyorum. En hesaplı nerden alabilirim? 2017 den se 2016 almak daha mantikli gibi. Simdiden tesekkur ederim.

Gençler. Carrera 224 için kelebek gidon almak istiyorum. Bir de gidon boğazını degistirmek istiyorum. Yere paralel duran boğaz ile kelebek gidon tavsiyesi olan var mı? Rastgele bir tane alsam uyumlu olur mu?

Merhaba bir kaç gündür bisiklet araştırıyorum. Şanlıurfa da öğretmenim. Günlük 5 -10 km yol yapacam. Başka marka da olabilir. Carraro 224 ve 225 modellerine baktım. Aralarındaki fark nedir bilmiyorum. Araştırmak için fazla zamanım da yok. Nereden alabilirim. 2016 ve 2017 serisi farka değer mi. Günlük spor ve ulaşım amaçlı kullanacağım. Boyum 1.78 kilo 86 ..Ya da başka modeli tavsiye edecek arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@annapurna

Merhaba, bahsettiğiniz modeller arasındaki kaydadeğer fark frenler: 224 'te V fren varken 225'te hidrolik disk fren var. Günlük 5-10 km'lik yol için her ikisi de uygundur. İçinize sinmesi de önemli bu yüzden bisikletleri görüp hoşunuza gideni alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: annapurna
Teşekkür. V fren sanırım daha çok tercih ediliyor. Bir kaç sorum daha olacak. Malum urfa da bu modelleri bulmam zor. Tavsiye edeceginiz bir alışveriş sitesi varmi ,urun f/p ürünü müdür. Bu bantta başka bir tavsiyeniz var mı. 2016 modeli ile 2017 modelleri arasında görünür bir fark varmıdır.

@annapurna bir çok arkadaşın bu bütçede f/p olarak bu modelleri göstereceğini düşünüyorum. 16/17 arasında sanırım renk farkı var. N11 olabilir.

@annapurna

Kargo şirketini lütfen iyi seçin. Ben 1600₺ 'ya aldığım bisikletin Nuk Kargoyla getirilmesine ses çıkarmadım. Bisiklet hasar görmüş şekilde 1970 model üstü açık kamyonetle geldi.:/

HayatatribündenbakanlaR

Herkese merhabalar. Mart ayında Carraro Sportive 227 2017 model bir bisiklet almayı düşünüyorum. Şimdiden araştırmalarıma başlayayım dedim. Sizce bisikletimden daha iyi performans, daha fazla keyif almak için ne gibi uygulamalarda bulunabilirim? Kendimi bisiklette nasıl geliştirebilirim? Teşekkürler.
(14 yaşındayım)

@Görkem ÜNLÜ
Özel hiçbir uygulamaya ihtiyacın yok, uygun kadro boyunu seçmen yeterli. 2016 modeller daha kötü değil, onları da düşünebilirsin. Bir miktar indirimli de olacaktır. Bir de şu var ki, şehir bisikletinde amortisör elzem değil. Boşuna 1,5 - 2 kg taşımak gibi gelebilir bir süre sonra. 227 fiyatına göre iyi bisiklet ben de kullanıyorum ama 3.. serisinden amortisörsüz bir bisiklet almanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bugün olsa öyle yapardım.

@Cemil Dada
Çok saolun. 2017 modellerin tasarımları çok hoşuma gidiyor o yüzden tercih ediyorum. 5 yıldır sabit maşalı çelik bir market bisikleti kullanıyorum. Ve hiç amortisör deneyimi yaşamadım. Arkadaş grubumdada amortisörlü bisikleti olan yok bu yüzden bir kez olsun amortisör denemek istiyorum. Büyüme çağında olduğumdan mütevellit şu an 1.68 olan boyumun uzamasını hesap ederek (80 cm iç bacak) yaklaşık iki yıl kullanabilmem için 51-52 kadro tercih edeceğim sizce doğru mu? Tekrar teşekkürler.

Geri