Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@gogo94
227'yi 1500 liraya alabilirsiniz bence. Şubat ayında Sirkeci'deki Carraro bayii o fiyattan satıyordu çünkü. Şimdi nisan ayı geldi diye el yükseltiyor olabilirler. Ticaret böyle bir şey.

Arkadaşlar bu kaskı alacağım kafa ölçüm 56. M bedeni 52-56 L bedeni 55-63. M bedeni alsam sizce sıkıntı olur mu? Yoksa garanti olsun diye L beden almak mı daha doğru bir tercih olur?

upload_2017-4-1_15-35-34.png

Carraro 321 kullanicisi var mi?

@canerrsonerr
Kask, garantili olsun diye büyük alınacak bir şey değil pek. Kafanıza tam oturması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cako92
Merhabalar, yıllar sonra içimde bir bisiklet aşkı peyda oldu yeniden. Araştırmaya başladım. Araştırdıkca kararsızlaştım. 800-1400 arası bisikletler arasında gidip geliyorum hala. Bisikletforumla tanışmam da bu sürece tekabül ediyor. Carraro 225 ya da 224 mü, hidrolik mi v fren mi derken kron tx150 mi olsa dedim sonra mosso 1721 ya da biraz zorlayıp 1724 mü olsun. Ama gönlümde hep bir carraro sportive 223 var nedense. Forumda bu bisikletle ilgili bir konu ya da yorum var mı bilmiyorum ama herkes 224, 225, 227 falan diyor. Hiç rastlamadım bu model hakkında yoruma.

• Beğen
Tepkiler: Ersz45
@canerrsonerr

Peki nasil bir bisiklet?
Tavsiye edermisiniz?

arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum :) Ancak bir kaç sorum olucak uzun yol yapmayı seviyorum yormuyacak bir model arıyorum. Kafamdaki sorular disk fren ve v fren arasında bariz fark var mı? Disk fren değer mi? Kilitlenebilir maşa modelleri var ancak bazı arkadaşlar bunun gereksiz olduğunu ve süspansiyonsuz ön maşanın yeterli olabileceğini söylüyorlar. Bana verebileceğiniz tavsiye nedir. Kaliteli bir şey arıyorum uzunca sürmek istiyorum. Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşşekürler.

Merhabalar. Aylar öncesinde yazdığım gibi üç gün sonra bayiden Sportive 227 2017 almaya gideceğim. Kurulum esnasında dikkat etmem, bayideki görevliyi uyarmam gereken bir husus var mı?

@Görkem ÜNLÜ
Yaş 14 Carraro 227 bence fazla büyük senin için. Daha uygun modellere yönelebilirsin.

@Carcass06
Ben 224 aldım. V fren. Ama şimdi keşke disk frenli olan üst modeli alsaydım diyorum. En azından disk fren ötmek cıyaklama falan yapmaz. Yağmurda falan zınk diye durdurur bisikleti. V fren yağmurlu havalarda öyle aman aman güven vermiyor.

@Carcass06

Bence süspansiyonlu maşa alın. Yollar öyle kötü ki. Zaten istediğiniz zaman maşayı kilitleyebiliyorsunuz. Fazladan ağırlık konusunu da dert etmeyin öyle, profesyonel binici değilseniz tabi.

Bisiklet almayı düşünen arkadaşlar. Bence fazla düşünmek yerine alın bir bisiklet basın pedala. Sizde güç ve istek olduktan sonra 8 kilo olsa ne olur 15 kilo olsa ne olur.

(link)

@Musa_06-18
Almışken uzun süre kullanayım, bakımı dışında masraf çıkarmasın düşüncesiyle karar verdim. Ayrıca arka aktarıcının deore olması bir süre sonra içimde bir upgrade isteği doğmasını engeller diye düşündüm.

Merhabalar bende carraro sahibi olmak istiyorum 227 ye kafam aşırı yattı acaba 2017 ve 2016 model arasında ne gibi farklar var şimdiden tesekkur ederim cevaplar için

(link)
Bu iç lastik carraro 224 için uygunmudur

@Görkem ÜNLÜ
Bence hata yaparsın. Kadro büyüklüğünden dolayı düşersin. Deore değil XTR olsa bile kırarsın. Daha rahat kullanabileceğin bir bisiklete yönelmelisin. Bisiklet için kadro boyu en önemli şeydir.

(link)

Böyle bir şey al tadını çıkart. Emin ol seni daha mutlu eder. Ama yine de karar senin.

Ben de yeni aldim bu arkadasi 225 olarak araniza katildim :) boynuz ayna ve sele almak istiyorum bu bisiklete sele takilir sanirim tavsiyesi olan var midir
9988d5387f30267b2c622b509a97654f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Kazım kuru55

Carraro 224 700/35 olduğuna göre uygun.

@Mert-41 benim isteklerime uygun bir bisiklet. Şahsen memnunum. Düz maşa bisiklet arıyordum, bütçeme uygun bunda karar kıldım. Tavsiye ederim.

Geri