Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@Musa_06-18

Masa kilitli masa masanin uzerinde ayarlar var saga sola cevir vida ayari gibi. Bunlarin amaxi masanin boyunu ya da teker sertliginimi ayarlamak. Kullanmadim denemedim hic...

Scudo
@kerem37 hayırlı olsun , sanırım bunda amörtisör olmayışından 230dan daha hafif bir bisiklet :) bu seçimi nasıl yaptınız alırken ?

@humanimaximus

Teşekkür ederim. Evet amörtisör olmamasından dolayı biraZ daha hafif 330. Sehiriçi kullanımda kullanıcağım için pek gerek görmedim amörtisöre o yüzden tercihimi 330dan yana kullandım

@hakanyuc
Senin yükün ağır kardeşim. Biter tabi balata :) Gerçi bende 102 kg ile sabit ağırlık var. 1000 km civarı oldu servisi balatalar iyi durumda dedi.

O g
@Mert-41
O maşayı kilitliyor. Yokul çıkarken kilitli tutarsanız daha rahat tırmanırsınız. Diğer türlü gücünüzün bir kısmını amortisör emer. Yani teker sertliği ile bir alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: kerem37
@Musa_06-18 abi carraro sportive 330 hakkındaki bütün soru işaretlerimi giderip almama vesile olduğun için teşekkür ederim :)

@kerem37

Rica Ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hayırlı Olsun, kazasız belasız güzel günlerde sür İnşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kerem37
Merhaba Carraro sportive 224 aldım . Başlangıç için ve fiyat performans için uygun geldi .Gerekli ekipmanları da takarak tur bisikletine dönüştürücem inşallah.

Köpek saldırısı anında ne yapıyorsunuz?
Gece karanlığında aniden köpek sürüsünün saldırısına uğradım. Ani bir panik freni ardından takla attım. Bacagımda ufak bir kanama ile kurtardım Allah'a şükür...
50 liralık fener kırıldı + 3 günlük bisiketin ön rotorundan ses geliyor. Gözle görülür bir eğiklik yok ayarı mi bozulmuştur?

@flanker

Takla atmayı nasıl başarıyorsunuz anlamış değilim bazen kendi kendime deniyorum sıkıyorum ön freni atar mıyım diye bir türlü olmuyor:D geçmiş olsun bu arada

@pisikletcihoca
Büyük konuşma bence. ''O an'' diye bir şey vardır. Sen isteyerek 'o an' da yaşadığın durumu yaşayamazsın. Bilerek yaptığında ister istemez yükünü arkaya veriyosundur. Yani vücut temkinlidir. Demek isteklerim anlatılmaz yaşanır ama inşallah yaşamazsın.

@flanker
Freninizde sorun olduğunu düşünmüyorum. Ayarı ile oynamayın bence. Kimse kaza anında ne yaptığını bilmez. Sadece anlık tepkiler verir. Geçmiş Olsun.

@Musa_06-18
Teşekkür ederim
Bugün gündüz gözüyle bisikleti inceledim. Kırmızı renkle boyadığım yerdeki vidalar düşmüş yada kırılmış. Maviyle boyalı yerleri çift taraflı olarak saat yönünde sıkmama rağmen gidon habire hafifçe yukarı aşağı oynayıp gıcırtı yapıyor. Servis bunları kaça hallederki?20170419_104230.jpg 20170419_104303.jpg

@flanker
Kaça diye birşey olmamalı bence. Garantili olması lazım o parça. Durduk yere oynamamalı öyle. Herhangi bir darbe yoksa önce servise git, duruma göre accell bisiklete detaylı fotoğraflarla mail gönder.

@flanker öncelikle çok geçmiş olsun

kırmızı ile işaretlediğiniz yerlerde vidaların karşısı zaten yok orda herhanbi bir terslik yok zaten mavi ile işaretlediğiniz yer gevşeme yapmış olabilir ayrıca bu vidaların tam önünde bisiklete ön cepheden bakınca görebilirsiniz gidonun ön tarafında bir vida daha olacak onuda sıkmanız gerek bu şekilde sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum

keyifli pedallamalar

@Musa_06-18
Vidalar kazadan sonra düşmüş

@ismeyu
Teşekkür ederim dediğiniz vidayı sıktım ses ve sallanma kesildi

@flanker

rica ederim tekrar iyi günler diliyorum

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
Geri