Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Manisa dayım ben yola geçmeyi düşünüyorum hem mtb (big 927) hem şehir-tur (sportive 225) var ...

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Scudo
@mrth o konuda bir şey diyemem çünkü ben de bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: mrth
belki biraz konu dışı olacak ama güncel bir bilgi bulamadığım için buraya yazıyorum bir senedir bisikletle beraber gelen cst dış lastiği kullanıyorum ve hiç memnun değilim yola tutulması sıfıra yakın hele ıslak zeminde evlere şenlik bir hal alıyor tavsiye edeceğiniz bir dış lastik markası var mıdır
bisikleti şehir içi ulaşımda kullanıyorum ve asfalt dışında bir yolda hemen hiç kullanmadım diyebilirim

Arkadaslar merhaba. 10 gundur 2.el bisiklet bakiyorum. Bisiklet konusunda ne yazik ki cahilim. Carrarolar cok hosuma gitti ama cok cesit var. Kocaeli/Gebzedeyim. Malum yollarin cogu yamali bohca gibi. Ev ve is arasi 25-30 km. Hangi tarz hangi cesit bisiklet bakmamda lutfen yardimci olun...

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Yol bisikleti ariyorum. 2000 tl ye kadar butce var. Biraz ustunde olanlari dusunebilirim

Sportive 227 için tam çamurluk almayı düşünüyorum acaba çamurluk alırken nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca önerisi olan var mı?

@erc00

Arka çamurlukların orta kısmındaki giriş yeri çoğu bisiklette farklı standart degil yani.Hem o girişe hem de disk frene uyumlu bir model bulmanız lazım yani.Ozellikle tam kapatanlardan ariyorsaniz simdiden soyleyeyim çoğu uygun olmuyor. :) Ya da ben bulamadim.

• Beğen
Tepkiler: erc00
Carraro sportive 227 2018 modeli pedal, ve ayaklıkla birlikte toplam ağırlığı 15.7 kilo arkadaşlar

@ventiol

hocam bu linkteki çamurluğu denediniz mi?

(link)

Merhaba ,2017 model carraro sportive 224 bisikletim var ,2017 modellerin gidon çapı 31.8 imiş sanırım.kelebek gidon bakıyorum xlc fiyat olarak uygun fakat bir videoda da Satorinin açısı doğru diyor sizce hangisini almalıyım.Carraroda kullanan tecrübe edenler var mı ,Satori 110 tl civarı ,xlc 50 civarı. /// GELEN TAVSİYELER ÜZERİNE 31.8 XLC SİPARİŞİ GEÇTİM ,TEŞEKKÜRLER

@osmanalaca

Bu tam olarak uyuyorsa ben de almayı düşünüyorum, fiyatı da uygunmuş.

Polısport georgıa çamurluk hakkında bilgisi olan var mı? sportive 227 uyar mı?

Abiler, kardeşler bana bir akıl verin ya bir aydır bisiklet araştırıyorum. Şehir bisikleti bütçem 1000-1600 lira arası sizden ricam değerli fikirleriniz. Ikıncı el de olur en az 2017 model olmak şartıyla hergun 4 saat bisiklet bakıyorum. Boyum 185 kilo 80 tavsiye alabilir miyim

Geri