Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım, aranıza da yarın katılacağım umarım. CS 330 aradım fakat bulmakta sorun yaşadım. Fabrikada yok diyen de var 2-3 güne gelir diyen de. Maşa haricinde bir fark olmayınca CS 230 a döndüm tercih olarak. 2019 model, 3750 civarına alabileceğim bir yer buldum. Nasıl sizce? Israrcı olup 330 bekle diyen var mıdır aranızda? Hergün işe gidip gelmek için kullanacağım. Tek yön yaklaşık 15km. Bilenler varsa İzmit Yahyakaptan-Yeniköy Teknopark arası. Rotanın yaklaşık yarısını deniz kenarı ve bisiklet yolundan yapabiliyorum. Bazı kısımlarda trafiğe girmem gerekiyor. Hafiften arnavut taşlı yerler, birkaç kaldırım in çık ve bozuk yollar olunca ön amortisör işime de yarayabilir diye düşünmeye başladım. Fikriniz nedir bu konuda?
Aklımdaki olmazsa olmaz ilave aksesuarlar ön-arka lambalar ve çamurluk. Çamurluk için yukarılarda bir arkadaşın fotoğraflı paylaşımını gördüm, teşekkürler. Özellikle ön çamurluk çok yüksek, bi biçimsiz cross tarzı geldi bana. Çıplak gözle görmek lazım tabi. Daha 40yaş görünümünde bi tavsiyesi olan olur mu? ☺ Ön-arka lamba için de benzer şekilde.
Öncelikle alınca, sonra da değişiklik yaptıkça paylaşmaya çalışacağım. Tanışmak üzere, pedalınıza taş değmesin ?