Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

dağ yollarında gitmediğiniz sürece gereksiz yükten başka bir şey değil de ondan diyorum
aradaki farkları ben de biliyorum tabiki de ama 330 ün hem karizması da bir başka ya
Anladım, teşekkür ederim yorumunuz için ?

Scudo
Sportive 227 kullanıcısıyım istanbul anadolu yakasında bisikletin tüm bakımlarını yapabilecek güvendiğiniz bisikletçiler var mı acaba? Bisikletin her ayrıntısını elden geçirmek istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım, aranıza da yarın katılacağım umarım. CS 330 aradım fakat bulmakta sorun yaşadım. Fabrikada yok diyen de var 2-3 güne gelir diyen de. Maşa haricinde bir fark olmayınca CS 230 a döndüm tercih olarak. 2019 model, 3750 civarına alabileceğim bir yer buldum. Nasıl sizce? Israrcı olup 330 bekle diyen var mıdır aranızda? Hergün işe gidip gelmek için kullanacağım. Tek yön yaklaşık 15km. Bilenler varsa İzmit Yahyakaptan-Yeniköy Teknopark arası. Rotanın yaklaşık yarısını deniz kenarı ve bisiklet yolundan yapabiliyorum. Bazı kısımlarda trafiğe girmem gerekiyor. Hafiften arnavut taşlı yerler, birkaç kaldırım in çık ve bozuk yollar olunca ön amortisör işime de yarayabilir diye düşünmeye başladım. Fikriniz nedir bu konuda?

Aklımdaki olmazsa olmaz ilave aksesuarlar ön-arka lambalar ve çamurluk. Çamurluk için yukarılarda bir arkadaşın fotoğraflı paylaşımını gördüm, teşekkürler. Özellikle ön çamurluk çok yüksek, bi biçimsiz cross tarzı geldi bana. Çıplak gözle görmek lazım tabi. Daha 40yaş görünümünde bi tavsiyesi olan olur mu? ☺ Ön-arka lamba için de benzer şekilde.

Öncelikle alınca, sonra da değişiklik yaptıkça paylaşmaya çalışacağım. Tanışmak üzere, pedalınıza taş değmesin ?

CS 327 kullanıcısıyım. 2 bin km ye yaklaştı. Kocaeli bölgesi ve sizin sürüş sitilinize göre bence amortisöre gerek yok. CS 330 alın yıllarca sorunsuz kullanın, şehirlerarası - içi tur yapın her şeyi yapın.

Sportive 227 kullanıcısıyım istanbul anadolu yakasında bisikletin tüm bakımlarını yapabilecek güvendiğiniz bisikletçiler var mı acaba? Bisikletin her ayrıntısını elden geçirmek istiyorum
atek bisiklet bostancı ( shımano teknık servıs mevcut magaza ıcınde ) ben yıldan yıla yaptırıyorum

Kocaeli şişman bisikletin içinde de shimano teknik servis var ve 2 hafta önce gittiğimde detaylı bakım 200 tl demişlerdi (fren vites orta göbek zincir jant akordları ve yıkama vardı galiba). Bana göre biraz pahalı.

Carraro 227 ve 230 gibi modellerinde bu (SUNTOUR NEX RL 63mm) amortisötlü maşayı kullanıyor. Bu maşanın performansı nasıl? Soğuk asflat vb tırtıklı yerlerde titreşimi azaltıyor mu ?

Carraro 227 ve 230 gibi modellerinde bu (SUNTOUR NEX RL 63mm) amortisötlü maşayı kullanıyor. Bu maşanın performansı nasıl? Soğuk asflat vb tırtıklı yerlerde titreşimi azaltıyor mu ?
Ben memnun kaldım cukur ve duz olmayan yonlarda konforlu yolculuk yapılıyor zaten gıdonda kılıt oldugu ıcın duz yolda ve yokustu pasıf yanı amortısor kullanılmadıgı ıcın cok rahat

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kızagan
@Devilsbutcher Gereksiz pahalı. Maalesef insanımız yatkın bu tür işlere. Bazıları biraz araştırıp yapabileceğimiz işler oysa...

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@mehmetozgurcansu Ne kadar uzun yolculuklara çıktınız günde en fazla ne kadar kullandınız

en fazla gunluk kullanım surem 1 le 3 saat arası kullandım cok kullanmıyorum hafta sonları vaktım oluyor

Arkadaşlar merhaba . Carraro sportive 221 mi sattım. 2017 model bir 227 arıyorum . 2. El fiyatları nasıl acaba.
Teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar çok yararlı bi forum olmuş bilgi almak için 225 sportive 2019 modeli düşünüyorum tavsiye edermisiniz yada bi katlanır bisiklet model olarak tern b7 şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
arkadaşlar gidon boğazı çapını 25.4 ölçtüm
bizim bisikletlerdeki kullanılan gidonlar kaç cm genelde?

Merhaba Adana gizerlerden sportive 227 aldım. Bir sorum olacak pedaldan gıcırtı geliyor ve tıkırtı yapıyor. Garantiden alayım diyorum ama rulmanlı mı bilmiyorum. Eğer değilse wellgo lu-c27gb rulmanlı pedal almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Merhaba Adana gizerlerden sportive 227 aldım. Bir sorum olacak pedaldan gıcırtı geliyor ve tıkırtı yapıyor. Garantiden alayım diyorum ama rulmanlı mı bilmiyorum. Eğer değilse wellgo lu-c27gb rulmanlı pedal almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?
Normalde garanti pedalı kapsamaz. Aslında üst düzey bisikletler pedalsız satılır. Kullanıcı bisikleti alır sonra kendi isteğine göre pedalı da ayrıca alır. Ama orta-giriş seviyesi bisikletler pedalla geliyor bu pedallarda kalitesiz oluyor. Bende de 327 var ve bu ses gıcırtı sorunu bende de var. 1 buçuk senedir idare ediyorum. Bir kesiliyor bir geliyor falan kafasına göre ?

tavsiyeye gelecek olursak wellgo yu herkes öneriyor. Bende alırsam wellgo ya da geçmişken shimano spd ye geçeceğim.

Normalde garanti pedalı kapsamaz. Aslında üst düzey bisikletler pedalsız satılır. Kullanıcı bisikleti alır sonra kendi isteğine göre pedalı da ayrıca alır. Ama orta-giriş seviyesi bisikletler pedalla geliyor bu pedallarda kalitesiz oluyor. Bende de 327 var ve bu ses gıcırtı sorunu bende de var. 1 buçuk senedir idare ediyorum. Bir kesiliyor bir geliyor falan kafasına göre ?

tavsiyeye gelecek olursak wellgo yu herkes öneriyor. Bende alırsam wellgo ya da geçmişken shimano spd ye geçeceğim.
bilmediğim için soruyorum. üst seviye bisikletler pedalsız yazmışsınız pedalın önemi ne ki? niye değiştirme gereği duyulur yada başka bi pedal alma. bende şuan 224 var pedal ayağımdan kaymadı sorun yaşamadım.

bilmediğim için soruyorum. üst seviye bisikletler pedalsız yazmışsınız pedalın önemi ne ki? niye değiştirme gereği duyulur yada başka bi pedal alma. bende şuan 224 var pedal ayağımdan kaymadı sorun yaşamadım.
Kimisi klasik pedal kullanır, kimisi spd, işte spd nin çeşitleri var. Platform gibi olanları var hem spd ile hem normal ayakkabı ile kullanılıyor. Rulmanlısı var klasik bilyalısı var. Pedal deyip geçmeyelim 400-500 tl lere pedallar var. Kullanım yeri ve amacına göre alıyor kullanıcılar pedalı.

arkadaşlar gidon boğazı çapını 25.4 ölçtüm
bizim bisikletlerdeki kullanılan gidonlar kaç cm genelde?
25.4 ve 31.8 ölçüleri var. Benim bisiklet 327 ve 31.8. Ölçümünüz doğru ise ki rakamı tutturmuşsunuz 25.4 sizinki demekki.

Son düzenleme:

Teşekkür ediyorum ben en iyisi wellgo yu alayım buradaki servislerde oynak. Yok bisikleti benden almadın ben bakmam. Bu tarz hareketler hoş değil. Carraro müşteri hizmetleri umarım gereğini yapar. Bir aylık bile değil henüz bisiklet hoş olmayan bir durum.

Teşekkür ediyorum ben en iyisi wellgo yu alayım buradaki servislerde oynak. Yok bisikleti benden almadın ben bakmam. Bu tarz hareketler hoş değil. Carraro müşteri hizmetleri umarım gereğini yapar. Bir aylık bile değil henüz bisiklet hoş olmayan bir durum.
Hocam aynı durum başıma geldi çok uğraştım. İnş sorununuz hallolur.

Hocam aynı durum başıma geldi çok uğraştım. İnş sorununuz hallolur.
Pedalı eski bisikletimdeki wellgo ile değiştirdim sorun geçti. Garanti hikaye Balıkesir deki servislerden bir kurarım ama servisini yapmam. Diğeri bana kurdurmadın ben bakmam diyor. Bakalım accel bisiklet bu işe ne diyecek. Pedalı kendim alacağım zaten fakat böyle basit bir sorunda bile Servis hizmeti sağlanamıyorsa başka sorunlarda neler olacaktı acaba. Yarın müşteri hizmetleri ile görüşüp sizlere bilgi veririm.

Geri