Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@serdarceylan ben aldım gayet memnunum ihtiyaçlarımı karşılıyor 2020 dense 2019 bana da daha cazip geldi

Scudo
Merhaba arkadaşlar Carraro Sportive 330 2019 modelini almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
ben ağır olduğu için speeder 100 aldım. lapierre specialized giant bunlarada bak

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@osmancan71 Hocam komponentler bakımından 330 biraz daha iyi değil mi sizce de hafiflik konusunda haklısınız ama

@osmancan71 Hocam komponentler bakımından 330 biraz daha iyi değil mi sizce de hafiflik konusunda haklısınız ama
karbon maşa felanda var meridada. diğer yandan iyi tabi 330. hangisi güzel gözükürse hoşunuza giderse seçin. hepside güzel görünüyor :D lapierre shaper ile sirrus elite pahalı galiba. giant escape de aralarında en çirkini bana göre :) 330 ile merida speeder ideal gibi.

ben bu saydıklarımın hep 2. ellerine baktım. bulamayınca indirimde 4100 tl ye speeder 100 aldım taksikle.

• Beğen
Tepkiler: serdarceylan
karbon maşa felanda var meridada. diğer yandan iyi tabi 330. hangisi güzel gözükürse hoşunuza giderse seçin. hepside güzel görünüyor :D lapierre shaper ile sirrus elite pahalı galiba. giant escape de aralarında en çirkini bana göre :) 330 ile merida speeder ideal gibi.

ben bu saydıklarımın hep 2. ellerine baktım. bulamayınca indirimde 4100 tl ye speeder 100 aldım taksikle.

Çok kafam karıştı inanın o kadar bisiklet baktım inceledim ki en son donanım bakımından carraro sportive 330 da gözüm takılı kaldı. Bir firma 3795 TL için görüştüm.

O yüzden hem forum daki ilk mesajımı bu şekilde sizlerle paylaşmak istedim.

Merida efsaneler serim de her zaman sizlere de hayırlı olsun, güvenli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@serdarceylan anladım o zaman güzel fiyat çünkü ben geçen ay peşin 3350 ye almıştım

• Beğen
Tepkiler: serdarceylan
328 modeli bu yıl mı çıktı? Hakkında pek yorum göremedim.
Bu bisiklet ile haftalik 2-3 şehirli turlar düzenlemek düşüncesindeyim. Ön ve arka bagaj takarak. Toprak/çakıl yol görmeyecek tahminim. Bu şartlarda bu bisiklet ne derece mantıklıdır? Bir de f505 vites/fren kolu nasıldır?
Ürün özellikleri:
Sabit alu maşa
m591 arka vites 9v
M370 ön vites 3v
Ef505 3x9 vites ve fren kolu
Mt200 hidrolik fren
M371 26x36x48 aynakol
Hg201 11-36 ruble(değişim yapilacak)
2600-TL

bisiklet.png
arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım yardımcı olur musunuz? şehir içinde kullanıcam. Sportive 321 Ölçüleri :56, 52, 48, 44, 40, sportive 222 Ölçüler :46, 41 ölçü olarak hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Boyum 163.

163 boy için carraro sportive de 40-44 arası kadro seçimi yapmalısınız. 321 için 44, 222 için 41 seçilebilir. Aralarındaki fark resimden de anlaşıldığı üzere maşa ve kadro yapısı. İhtiyacınıza göre seçmelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: guardıan
Herkese merhaba... yardımcı olursanız sevinirim... carraro 227 ile carraro 328 arasında kaldım... biri düz maşa biri amortisörlü maşa...
328 2020 model yeşil renk... güzel mi bilemedim rengi
Kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: enisconku
amortisörlü bisikletler için giriş seviye olacağına hiç olmasın deniyor.
Herkese merhaba... yardımcı olursanız sevinirim... carraro 227 ile carraro 328 arasında kaldım... biri düz maşa biri amortisörlü maşa...

İkisi de hibrit bisiklet. 227 şehir-dağ 328 daha çok şehir biraz da yol. Ben olsam 328i tercih ederdim sanırım. Mosso aldıktan sonra keşfettiğim bir model. Sonraki bisikletim 328 veya 330 olabilir hatta.

Carraro sportive 328 modelinin hem rengini hemde genel olarak bisikleti görmek için dün ankarada bisikletçileri dolaştım.Hiç birisinde bu model yoktu.Modeli dahi bilemediler katalogları karıştırarak buldular getirtiriz dediler. Çok fazlada bilgi alamadım.2500 TL'ye bu hafta bu modeli almayı planlıyorum. Niyetim başta mosso 2027 idi ama bu seviyede sabit maşa tercih etmek daha mantıklı anladığım kadarı ile. Bu hafta aldığımda fotoğraf paylaşırım rengi merak edenler için :)

@boras06 ürünün kadro seçimi konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim eğer ankarada fiziken bulabilirseniz. Zira 48 kadro M beden olarak geçiyor ki bu da 175 boy için anlamına geliyor. 75cm içbacak boyum için 44 mü 48 mi, kararsız kaldım açıkçası. İnternette çoğunlukla 2700tl ve 48 beden var. Nakit olarak 2550'ye veren de var. Gariptir net üzerinden satanların hepsinin mağazası Konya'da.

arkadaşlar 186 boy 88 bacak boyum var. 51 kadro bana küçük mü gelir

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
maalesef e-sportive seviyesi için o kadro boyu yok

Geri