Erenovich
Üye
- Tepki
- 65
- İsim
- Eren K.
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Günlük onlarak eldivensiz kullanacaksanız bunu tavsiye edebilirim, kullanıyorum memnunum.Arkadaşlar Carraro Sportive 220 de ergonomik elcik yok.Bisikletten çok memnunum ama elcikler kötü... rahat ve ergonomik bir elcik almak istiyorum hangi marka modeli tavsiye edersiniz ayrıca ön far olarak küçük,şarjlı ve aydınlatması iyi bir ürün tavsiyeniz var mı ?
MerhabaDostlar merhaba, yaşadığım şehirde bisikletçiden Carraro Sportive 324 için 3.150₺ , Carraro Sportive 328 için 3900₺ fiyat aldım. İlk bisikletim olacak sizce hangisini almalıyım, hangisi daha uzun ömürlü olur.
Yüncü Makbul nakit 3150₺. Bugün satın aldım hocam.Merhaba
Bende şehir bisikleti almayı düşünüyorum. 324 modeli ile 321 modeli arasında kaldım. Fiyat farkı 1000 tl civarındaydı. Yakın illerdeki birkaç bayiyeye 321 modelini sordum. Zaten ellerinde olmadığını söylediler. Bende 324 modelini almaya karar verdim. Bolu'da sordum bende 3300 TL fiyat verdi bayi 324 modeli için. Siz hangi bayiye sordunuz?
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Bugün bende iş çıkışı uğrayıp almayı düşünüyorum.ncü Makbul nakit 3150₺. Bugün satın aldım hocam.
Hayırlısı olsun hocam. Makbule aksesuar satmıyor, Bolu da nereden alınır biliyormusunuzHayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Bugün bende iş çıkışı uğrayıp almayı düşünüyorum.
Merhaba;Hayırlısı olsun hocam. Makbule aksesuar satmıyor, Bolu da nereden alınır biliyormusunuz
SCHWALBE 700X38C DELTA CRUISER PLUS PUNCTUREGUARD REFLEKTÖRLÜHerkese tüm foruma selamlar, carraro sportive 227 bisikletimin lastik marka ve numarasını bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
Herkese tüm foruma selamlar, carraro sportive 227 bisikletimin lastik marka ve numarasını bilmiyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
Merhaba, ben de trx 8600(deore)ile sportive 330 arasında kaldım. Öncelikli olarak 15 20 günlük kamplı turlar için düşünüyorum.Hoş, ikisini de bulamıyorum. Birkaç sorum var,cevaplarsanız sevinirim:Merhabalar, yaklaşık bir yıldır Sportive 330 kullanıyorum. Daha önce mtb ve farklı şehir bisikletleri kullandım. Mtb bisikletim de Aydın civarında yüzlerce tur yapmışımdır. Ön amotisör kilitlenebilirdi bu turların %90 nın da kilitli vaziyetteydi. Bunu düşünerek 2020 yılında ön maşası düz bir bisiklet almaya karar verdim. O zaman fiyat/performans olarak Sportive330 u uygun bulmuştum. 1000 km den fazla deneyiyim oldu şuan. Doğru bir karar verdiğimi fark ettim. Deore grup set işini çok iyi yapıyor. Hafifliği ve rijitliği beni memnun etti diyebilirim. Lastikler Kojak ve oldukça akıcı. Frenler ise HD yeterince güven veriyor. Kısaca günlük kullanımlar şehirler ilçeler arası turlar için tavsiye edebileceğim bir bisiklet. Sorularınız olursa bilebildiğim kadarıyla cevaplarım.
262106 dosyayı görüntüle
Merhaba, ben de trx 8600(deore)ile sportive 330 arasında kaldım. Öncelikli olarak 15 20 günlük kamplı turlar için düşünüyorum.Hoş, ikisini de bulamıyorum. Birkaç sorum var,cevaplarsanız sevinirim:
-Deore var deore var,değil mi, XT arka aktarıcı daha üst bir model sanırım. Yaptığım uzun araştırmalar sonucunda deore,hatta XT aktarıcılı bir bisikletle yokuştur,düzdür, yüklüdür, yüksüzdür ; istediğim zaman vitesi sorunsuz değiştirebiliyor, diye düşünüyorum. Zincir atma falan olmaz,sanırım. Yanılıyor muyum?
-Ön ve arkada bagaj için delikler mevcut mu?
- V park ayağı, yani çatal park ayağı için uygun mu,aynakol altına böyle bir ayaklık için uygun delikler var mı?
- Çamurluk için önde ve arkada uygun delikler var mı?
Selamlar öncelikle.Merhaba, ben de trx 8600(deore)ile sportive 330 arasında kaldım. Öncelikli olarak 15 20 günlük kamplı turlar için düşünüyorum.Hoş, ikisini de bulamıyorum. Birkaç sorum var,cevaplarsanız sevinirim:
-Deore var deore var,değil mi, XT arka aktarıcı daha üst bir model sanırım. Yaptığım uzun araştırmalar sonucunda deore,hatta XT aktarıcılı bir bisikletle yokuştur,düzdür, yüklüdür, yüksüzdür ; istediğim zaman vitesi sorunsuz değiştirebiliyor, diye düşünüyorum. Zincir atma falan olmaz,sanırım. Yanılıyor muyum?
-Ön ve arkada bagaj için delikler mevcut mu?
- V park ayağı, yani çatal park ayağı için uygun mu,aynakol altına böyle bir ayaklık için uygun delikler var mı?
- Çamurluk için önde ve arkada uygun delikler var mı?
Teşekkürler, bir şey daha soracaktım, unuttum.Selamlar öncelikle.
Sorularınıza bilgim çerçevesinde cevap vermeye çalışayım.
İlk olarak evet deore XT, deore den daha üst (bir üstü oluyor) bir grup settir.
İkinci sorunuzun cevabı, genel anlamda bisikletinizin, özel olarak ta aktarıcılarınızın bakım ve kullanım durumuyla alakalı. Doğru kullanılmış ve bakımları aksatılmadan zamanında yapılmış hiçbir aktarıcı (Shimano, sram gibi iyi üreticileri kastediyorum) vites değiştirmede sorun çıkartıp durduk yere zincir atmasına sebep olmaz. Vites ayarlarınızın düzgün, aktarma organlarının bakımlı olması önemlidir.
Diğer sorunuz bagaj delikleri ile ilgili. Evet Carraro Sportive 330 un hem ön hem de arka çatalında bagaj delikleri mevcut. Ayrıca ön ve arka çamurluk takmak için uygun. Ama V park ayağı konusunda emin değilim, kullanan yanıtlarsa daha kesin bilgi olur.
Son olarak Carraro Sportive 3.. serisi tur bisikleti olarak kullanmaya oldukça uygundur diyebilirim.
Benim ibre sportive 330'a dönmek üzere. Gerçi ikisini de canlı görmedim, belki canlı gördüğümde daha net bir karar verebilirimBen de T11 TRX 8600 ve Sportive 330 arasında gidip geliyorum. Yol bisikleti ayarında ama flat bar bisiklet arıyorum aslında.
Benim ibre sportive 330'a dönmek üzere. Gerçi ikisini de canlı görmedim, belki canlı gördüğümde daha net bir karar verebilirimBen de T11 TRX 8600 ve Sportive 330 arasında gidip geliyorum. Yol bisikleti ayarında ama flat bar bisiklet arıyorum aslında.