Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

sportive 328 e açı ayarlı gidon boğazı alacaktım konforu artırmak, dik bir sürüş elde etmek için ama önce gidonu yükselterek denemeye karar verdim. Daha önce takan oldu mu yükseltme aparatını bizim bisikletlere, zozonun bir aparatı var onu alacağım.

Scudo
İlanlarda başlık açamadığım için buraya yazıyorum. Tam bir sene önce satın almış olduğum Carraro sportive 220 bisikletimi, yol bisikletine geçmek üzere satıyorum. 51 Kadro (175 cm-185 cm arası uyumlu olacaktır). Kozmetik olarak 8/10; mekanik olarak 9/10'dur. Yaklaşık 1000 km yapılmıştır. Lastikler 2 ay önce Vittoria Urbano ile değiştirilmiştir. Bisiklet Ankara'dadır. Fiyat 3500 TL. Pedal olarak 3. fotoğraftaki orijinal pedallar verilecektir. Özelden iletişime geçebilirsiniz.20220820_170458.jpg20220507_172158.jpg20220213_140450.jpg

Merhabalar, sportive 230 almış bulunmaktayım. Bisiklete çamurluk bagaj kelebek gidon atıp tur bisikleti yapacağım, kısaca yorumlarınızı alabilir miyim sportive 230 hakkında

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
Merhabalar, sportive 230 almış bulunmaktayım. Bisiklete çamurluk bagaj kelebek gidon atıp tur bisikleti yapacağım, kısaca yorumlarınızı alabilir miyim sportive 230 hakkında
[/QUOTE

Hayırlısı olsun öncelikle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Benimde merak ettiğim bir seri, yeni Carraro 2XX serisi. Daha önce sportive 328 sahibiydim. Kadro sağlam alın borusu uzun ancak amortisör olmaması beni başka modele sevk etmişti.

Şimdide spotive 227 dikkatimi çekiyor. Hafif bir şehir amortisörüne sahip ancak kadro konusunda biraz daha narin gibi, amortisör olmamasına rağmen ve diğer bileşenler tamamen aynı olmasına rağmen 2XX ve 3XX ağırlıkları aynı??

Yeni model 2XX kullanıcıları kadro konusunda yorum yaparlar ise memnuniyet duyarım.

Benimde merak ettiğim bir seri, yeni Carraro 2XX serisi. Daha önce sportive 328 sahibiydim. Kadro sağlam alın borusu uzun ancak amortisör olmaması beni başka modele sevk etmişti.

Şimdide spotive 227 dikkatimi çekiyor. Hafif bir şehir amortisörüne sahip ancak kadro konusunda biraz daha narin gibi, amortisör olmamasına rağmen ve diğer bileşenler tamamen aynı olmasına rağmen 2XX ve 3XX ağırlıkları aynı??

Yeni model 2XX kullanıcıları kadro konusunda yorum yaparlar ise memnuniyet duyarım.

Öncelikle hayırlı olsun,ben 330 siparişi verdim ancak 6 aydır üretilmedi denildi 230 nasıl üretilmiş anlamadım.
Carraro fiyatları da kaldırmış,siz ne kadara aldınız acaba?

Bende Carraro 225 aldım ilk sürüş keyif vericiydi. Aslında 220 bakıyordum fakat uygun fiyata denk geldiğini düşündüğüm için bunu almış bulundum. Dediğiniz gibi Carraro fiyatları kaldırmış acaba zam mı yapacak daha dün fiyatlar yazıyordu

Bisikletimin kadrosunu nasıl olcebilirim arkadaşlar? Bir arkadaş aynakol göbeği ve sele ayarlama vidası arası demişti ben bu aralığı ölçtüm 46 cm yazıyordu kadrosu 46 mı oluyor? Ama aldığım kişi kadrosu 52 dedi bana anlayamadım

Bisikletimin kadrosunu nasıl olcebilirim arkadaşlar? Bir arkadaş aynakol göbeği ve sele ayarlama vidası arası demişti ben bu aralığı ölçtüm 46 cm yazıyordu kadrosu 46 mı oluyor? Ama aldığım kişi kadrosu 52 dedi bana anlayamadım

Arkadaşınızın dediği ve ölçtüğünüz doğru, aldığınız kişinin dediği yanlış.
Kadronun üstünde de yazılmış olabilir, her tarafına bakın:
image.png
image.png

Arkadaşınızın dediği ve ölçtüğünüz doğru, aldığınız kişinin dediği yanlış.
Kadronun üstünde de yazılmış olabilir, her tarafına bakın:
image.png
image.png
Çok teşekkür ederim ilginiz için çünkü benim boyum 1.72 bende alırken korktum 52 kadro çok büyük olur bana dedim ama binip de aldım çok şükür iyi oldu yani biraz inceledim selenin arkasına falan baktım da göremedim daha detaylı bakayım. Bildiğim kadarıyla Carrarolarda etiket oluyor yuvsrlak basit birşey düşmüş olabilir

Hayırlısı olsun Carraro fiyatları güncellenmiş

Merhaba bu forumu yeni keşfettim biraz dolandım ama istediğim şeyi bulamadım. Elimde carraro 225 modeli var bu bisiklete uygun çamurluk, ön ve arka bagajları nereden bulabilirim ya da tavsiye ettikleriniz varsa söyleyebilir misiniz?

227 gayet sağlam v birazda ağır bir kadroda.. sağlamlık açısından sizi üzeceğini sanmam. Evladiyelik denecek sağlamlıkta. . Aynakol v ruble oranlarida gayet tatminkar, tur amaçlı bile uzun vadede kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mythshaman
Sadece garanti belgesi yeterli mi garantiye girecek ürün için yoksa fatura şartı da aranıyor mu arkadaşlar carraro tarafında ?

Merhaba bu forumu yeni keşfettim biraz dolandım ama istediğim şeyi bulamadım. Elimde carraro 225 modeli var bu bisiklete uygun çamurluk, ön ve arka bagajları nereden bulabilirim ya da tavsiye ettikleriniz varsa söyleyebilir misiniz?
Bende 227 var yetkili servis den aldım cok ii oldu

03923B26-BC78-46ED-B1CA-1EB0620DFDBA.jpegSonunda 330 ile kavuştuk,bisikleti almamda bana teknik destek sağlayan,sorularıma sabırla yanıt veren değerli forumdaşımız @Spartiat Barış abi’ye ve kardeşim @M.Hamza.Afacan’a yeniden çok ama çok teşekkür ederim.

299125 dosyayı görüntüleSonunda 330 ile kavuştuk,bisikleti almamda bana teknik destek sağlayan,sorularıma sabırla yanıt veren değerli forumdaşımız @Spartiat Barış abi’ye ve kardeşim @M.Hamza.Afacan’a yeniden çok ama çok teşekkür ederim.
elhamdülillah. valla ben bisikletime kavuşmuş gibi sevindim. güle güle güzel günlerde kullan kardeşim . gözün aydın

• Beğen
Tepkiler: Myali
Herkese merhaba. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum.
Yurtdışına taşınacağımm,carraro 225 bisikletimi de götürmek istiyorum. Ev eşyası taşınırken beraberinde vereceğim ancak m3 usulü ödeme yapacağım için en uygun şekilde taşımak istiyorum.
Aklımdaki yöntem ön tekeri söküp arkayla birleştirmek, telleri biraz gevşetmek gidonu 90 derece çevirip öyle patpat poşet ile sarmak. Kaçırdığım veya değiştirmemi düşündüğünüz bir öneri vs olur mu acaba?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum.
Yurtdışına taşınacağımm,carraro 225 bisikletimi de götürmek istiyorum. Ev eşyası taşınırken beraberinde vereceğim ancak m3 usulü ödeme yapacağım için en uygun şekilde taşımak istiyorum.
Aklımdaki yöntem ön tekeri söküp arkayla birleştirmek, telleri biraz gevşetmek kadroyu 90 derece çevirip öyle patpat poşet ile sarmak. Kaçırdığım veya değiştirmemi düşündüğünüz bir öneri vs olur mu acaba?
Pedal gidon bunlarda sökülür. Aktarıcı kısmında plastik korumalar oluyor. Yakınızda bir bisikletçi varsa beraber hazırlayın

Geri