Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cep telefonunu tam bir bisiklet bilgisayarına dönüştürmek. (ipbike)

çok güzel bir konu ama benim lg g3 telefonumda ne ant+ var ne de barometrik sensör var :(

Scudo
@K. Mustafa

Bende g3 kullanıyordum sırf ant+ dan dolayı değiştirmek zorunda kaldım.

Nabız sensörünü çalıştırmayı başardım ve sürüş yaparak denedim. Muazzam bir uygulama. Garmin Edge almayı planlıyordum ama sanırım vazgeçeceğim.

@ozgurgokalp Note 4 kullanıyorum, ama gidon uzerinde bayağı sırıtacak. Acaba bir tane ayrı ant+ okuyucu alıp gidon boğazına taksam sensorler aynı anda hem telefona hem de diğer okuyucuya veri gönderir mi?

@UtkuK ben de note 3 ile Tapoek drybag kullanıyorum. Pek sırıtmıyor aslında. Alışınca da garmin çok küçük geliyor.

Aslında benim baktığım kılıflar içinde en kaliteli ve güvenli olanı topeak drybagti. Aslında quadlock diye bir tutcuyu beğendim ama Türkiyeye göndermiyorlar. Sizin model drybag tt9840 mı? Tutuşu güvenli ve sağlam mı?

@UtkuK Tam olarak bu.
(link)
Gaget güzel iş görüyor. Ayrıca hiç bir şekilde su da geçirmiyor. Ancak dağ bisikletine pek önermem. Bağlantı yerinde bulunan kelepçesi bozuk yollarda oynuyor ama sorun teşkil etmiyor.

vay arkadaş millet neler kullanıyormuş ya :)

• Beğen
Tepkiler: denny
@dramorey
Kullandığınız sadece note 3 serisine özel bir kılıf değil sanırım. 5/6 dediği " arası mı demek oluyor? Bende huawei g7 var. Aşağı yukarı ebatları aynı sayılır. Verdiğiniz link sadece kılıf için mi yoksa gidona montaj aparatı da geliyor mu birlikte?

@GoMMeS 5-6 inc arasi telefonlar için kullanılabilir. Note 3 5.7 inc boyutunda ve gayet rahat sığıyor. Gidona montaj aparatı yanında geliyor.

@UtkuK Ant+ sensörler aynı anda birden fazla cihaza veri gönderebiliyorlar. Arkadaşımın telefonu ile beim telefonuma aynı anda tek nabız bandı veri gönderdi. Yani dediğiniz mümkün ama ayrıca satılan Ant+ monitörü nereden bulursunuz bilmem. Aynı anda basit bir cihazla nabzınızı görüp telefonla da kayıt yapma fikri güzel.

@dramorey Problem neymiş, nasıl çözdünüz sorunu? Benzer sıkıntı yaşayanlara rehber olur diye soruyorum.

@ozgurgokalp Aslında farklı bir şey yapmadım. Ertesi gün işleştirince sorun çözüldü. Betasını kullanıyorum bu arada.

@dramorey
Programla ilgili sizin de yorumlarınızı alsak. Bir de konuşma özelliğini kullandınız mı?

Tecrübeli arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum. Şu iki parçayı aldım. Nabız sensörü ANT+ ve Bluetoothlu, ancak hız ve kadans sensörü sadece Bluetooth 3 metre mesafeli. Cep telefonu almadım. Bu takım hangi telefon modelleri ile hatasız çalışır. 4 inch küçük ekran olanlar tercihim. Yardımı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Kadans sencsör.JPG Nabız sensörü.JPG

Merhaba ;

ipbike değil de sports tracker kullanıyorum 4-5 yıldır. ilk önce nabız kemerini almıştım. O üründe bt 4,0 yoktu o yüzden pili 4 5 saat dayanıyordu. Ancak şarjlı lityum pil olduğundan sıkıntı değil. Sonraki modellerde bt 4.0 ve ble ekleyip pilleri cr2032 yaptılar.

Daha sonra hız ve kadans sensörünü aldım. O dönem ant+ özelliği koymamışlardı. şimdi hepsinde var sanırım. Hatta kendi sitelerinde suunto nun ant+ özellikli kadans saatlerini satmaya başladılar.

Nabız kemeri ile ilgili sıkıntı yok ama kadans bazen bağlanmıyor.

Programa gelirsek Sports Tracker den memnunum. Endomondo runtastik pro vs kullandım. En hoşuma gideni bu oldu. Ancak sonradan saçmaladırlar. bazı özellikler premium adı altında yıllık 120 lira gibi paraya satılmaya başlandı.

Yol tarifi maalesef yok sanırım. Ancak gideceğiniz rotayı ayarlayıp onu takip edebiliyorsunuz sanırım. Çünkü içerisinde güzel bir haritalama da mevcut. Çevrimdışı da kullanılabiliyor.

Açıklamada bulunan ve programlar hakkında tecrübelerini aktaran arkadaşlara öncelikle teşekkür ederim. Benim sorunum; hem kadans-hız, hem nabız aynı ekranda görünsün. Sports Tracker'i denedim. Kalp sensörünü görmüyor, İpbike favorimdir. O da bazen hiç bir sensörü bulamıyor. Endomondo programı kalp sensörünü görüyor, fakat hız ve kadans sönsörünü bir türlü görmüyor. Kısacası üç önemli veriyi tek programda göstermeyi başaramadım. İpbike'de bunu başaranlar nasıl yaptıklarını detaylı anlatabilirlerse herkes yararlanmış olur.

Sportstracker tracker da hepsini goruyorum

Ben runstatic kullanıyorum. Bana yeterli

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri