Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

Diğer konuda sormuştum ama burayada soruyum. Gümrüğe takılan parçaların teslimatı nasıl oluyor. Gümrüğe mi gidiliyor yoksa en yakın ptt şubesinden mi alınıyor. 7 yıl kadar önce benimde gümrüğe takılan ürünün olmuştu gümrüğe gitmiştim . Ama şimdi ptt kargo işine girdi daha organizeleşti. Diğer konuda bir arkadaş böyle bir şeyden bahsetti. Son durum konusunda bilgisi olan.

Scudo
En yakın PTT şubesinden işlem yapamazsınız, Gümrüğe takılan mallarda PTT nin Gümrük bölümü bulunan Posta İşleme Merkez'lerinden işlem yapılıyor. Bulunduğunuz bölgede gümrüklü PTT merkezi neresi ise ordan alırsınız paketi.

@Oguzhan.Pilgir

boyutlari onemli degil yani.
crc de 3 tane secenek var turkiye icin , standart , tracked ve dhl express (50€) digerleride 6ve15€ olmasi lazim .agirliktan dolayi herhalde. simdi alsak hangisi en hizli gelir haftaya cumaya kadar :) yetismezse hic almayalim turkiyeden canta bulamadim crc den alacaz mecburen.

Daha önce 10'a yakın alışveriş yapmıştım CRC'den. bu sefer şöyle bir ilginçlik oldu. Aşağıdaki bilgilere göre paketim 21 Ağustos'tan beri Atatürk Havalimanı'nda. Bu kadar uzun gümrük işlemi süren oldu mu aranızda? Bu durumda iletişime geçmek gerekir mi? -Paket tutarı 79 euro-

21-08-2013 13:39 Delivery Agent - ATATURK HAVA LIMANI Awaiting Customs clearance
21-08-2013 10:29 ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Received in destination country
20-08-2013 06:19 Heathrow Airport Forwarded for export
20-08-2013 06:19 Heathrow Airport Forwarded for export
20-08-2013 06:17 Heathrow Airport Forwarded for export
20-08-2013 00:22 International Hub Forwarded for export
19-08-2013 21:29 International Hub Received and processed
19-08-2013 20:36 International Hub Received and processed
19-08-2013 13:07 International Hub Received and processed
15-08-2013 21:58 International Hub Received and processed

@Gökhan S.

normal şartlarda iletişime geçmeleri gerekir. Fakat neyimiz normal ki :)

Topkapı'daki PTT Avrupa Yakası posta işleme merkezini arayıp barkod numaranızı söylediğinizde son durumunu öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan S.
Bende de aynı durum oldu; ama bana kapıya irtibata geçmem gerektiğini söyleyen bir haber kağıdı bırakmışlardı. Vergi + konşimento ücretlerini ödeyip kargonuzu alabilirsiniz. Dikkat edin sınır 75 euro ve 100 dolar. Bu bedelleri aşıyorsa direk takılıyor.

• Beğen
@erendiz çetiner

erendiz abi adam konuyu 2012 de açmış çoktann eline geçmiştir adamın

@Gökhan S.

Henüz bir gümrüğe takılma durumu yok.Ptt nin sitesinden alt kısımdan da kontrol edebilirisiniz.Benim kargomda yaklaşık 10 gündür türkiyede fakat henüz teslim alamadım.Ptt işte ne beklersiniz ki !!!

• Beğen
@mehmet ertuğrul duyan

İyide ben tarihi ve konuyu açan kişiyi kontrol ettim.Bu soru güncel ve bende görüşümü belirttim.

@M.FARUK

Uluslararası Dağıtım Merkezi'ni aradım, Merkezleri'ni taşıyorlarmış o yüzden bir gecikme olmuş. Sıkıntı yokmuş.

Herkese cevapları için teşekkür ederim.

Ben de 12 Ağustos'ta 75 euro altında bir sipariş verdim fakat saf gibi track edilemeyen kargoyu seçtim. Paket 15 Ağustos'ta CRC'dan çıktı. Hala alamadım. Daha önce 4-5 günde elime geçmişti. Şu an barkod numarası olmadığı için PTT'den de sorgulayamıyorum. Kargonun nerede olduğunu öğrenmemin bir yolu var mı sizce?

Üzgünüm , hiçbir yolu yok . Çat diye kapınızı çalacak PTT 'den kargo görevlisi arkadaş . Endişe etmeniz gereken bir durum yok , bir aksilik olmazsa elinize geçer ürününüz.

ben usps'den 2 tane priority mail bekliyorum 2 haftadır ona rağmen bitek çıkışı görünüyor. kafamın almadığı amerikayla türkiye arası uçakla 12 (hadi dahada batı yakasına gittin 16) saat. arkadaş 30 günde geliyor ortalama amerika paketlerim siz napıyosunuz bu 29 gün ben hala anlamış değilim.

@Gulen C.T.

Uluslararası dağıtım merkezi'nin taşınıyor olduğundan bahsetmiştim mesajımda. Gecikme bundan kaynaklı.

CRC'de kargo seçemiyorsunuz. 75 euro üzeri olunca kendileri Parcel Force ile göndermiş ben işaretlemedim. Kargonuz kaybolur diye endişelenmeyin kesinlikle size ulaşır.

@Gökhan S.

Kargom bu sabah ulaştı :))) bilgi için teşekkürler

• Beğen
Arkadaşlar site bence yurtdışı sitelere göre pahalı gibi, hangi ürünleri alıyosunuz fiyatı ucuz diyebildiginiz ürünler varmı ?

bugün paketim adresime ulaştı. 79 euroluk pakete 4 lira gümrük ücreti aldı ptt çalışanı.

yurtdışından alışveriş yapıyorum senelerdir genelde çin ve amerika ilk defa avrupadan yaptım crc den ve enteresan 29 ağustosta istanbul pim torbaya eklenmiş bekliyor. 30 euroluk bir alışveriş olmasına rağmen.

Geri