Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

şu an ikisi 55€ civarına geliyor. indirimli sanırım. Schwalbe Land Cruiser 26" MTB Tyre nasıldır acaba fiyat olarak daha uygun.

Scudo
Bu mondial modelini bir kaç kez görmüştüm arazi-asfalt için ideal gibi.Yalnız Türkiye'den böyle lastik alırsak (kendi adıma asla alamam) bu siteden adeti 70 tl Kargoda 15-20 tutar her halde geriye 20.000 km dayanabilirse işimi görür ancak,o kadar gitmezse 30-40 liraya aldığım lastik zaten patlamadan binlerce km atıyor beni.

@can akıncılar

buradan önerdiğiniz varsa alabilir miyim?

bence Bora Bey in verdiği linkde ki lastik derim. İster 1.75 ister 2.1 oda size kalmış

Schwalbe Marathon-Mondıal fiyattan dolayı alırdım,ama gönlüm Contınental Race Kıng 2.0'dan yana fiyatı 13 Euro mu ne yazıyor Türkiye'de 55 60 lira.Contı bana 9700 km boyunca dayandı tabi son kmleri arazide yapınca en az 2 bin km ömrünü yedim.Çİftini 40 liraya sattım şuan genç bir çocuk kullanıyor yaklaşık 4 5 aydır.https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=122271&highlight= bu linkte bakabilirsiniz haline.Birde Yeni lastiklerim Mıchelın Traıl arazi için almıştım onlarda toplam 2700 km'ye dayandı Eylül ayında takmıştım.Tabi bende tur için lastik arıyorum ama 2.0'dan alt olmayacak şekilde Rubena,Cst filan var ama yalpa sorunları beni hasta ediyor.

@Ozan Dönmez

Anliyorum ancak conti ve schwalbe'nin hemen tum serilerini denemis biri olarak, iki markanin da 'plus' serisinden bir model almanizi onermem.
Lastik basina 1kg'lik yuksek agirlik ve yarim santimlik koruma katmani, surus keyfini cok olumsuz etkiliyor. En azindan yuksuz, gunluk kullanimlar icin durum boyle.
Tavsiyem, schwalbe'nin marathon serisinden almotion, dureme veya supreme, conti'den de topcontact2 modelleridir.
Ebat olarak da, sayet surus yapacaginiz asflat cok duzgun degilse fazla ince lastikleri tercih etmeyin derim.
(link)

Bir de bu başlıkta birkaç tavsiye almak için yazıyorum. CRC'den aldığım kargo dahil 70€ sağ tek sti kol 22 kasım'da Royal Mail'e verildi. İstanbul Anadolu yakasındaki bir işyeri adresine kayıtsız olarak gönderiliyor. Forumdakiler ürünlerin genelde 5-10 günde teslim edildiği söylüyorlar. Kargom hala ulaşmadı. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz. Anadolu posta işleme merkezine gitmem bir işe yarar mı? CRC'ye durumu bildirmenin zamanı geldi mi? Ödemeyi Paypal üzerinden yapmıştım. böyle bir durumda dispute açmak etik midir? 30 takvim gününe yaklaştık. Yakın zamanda sipariş veren ve uzun süredir teslimat bekleyenler var mı? Ne yapılır böyle bir durumda? Lütfen yardım....

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

takip no su olmayan bir sipariş verdim bu siteden millet beş günde bir haftada geliyor diyor ama ayın 2 sinde verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı..para iadesi için başvurmalımıyım yoksa biraz daha beklemelimiyim fikri olan :confused:

@dogan_69

Biraz daha beklemeli ve iletişim adresleri üzerinden hotmail hesabınızla bol bol iletişim kurmalısınız.evans cycles sitesinden vermiş olduğum sipariş için 1 buçuk ay uğraşmıştım.En sonunda geldi ve bildirdim.Yoksa para iadesi yapacaklardı.

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
Benim birçok siparişim oldu bu siteden, sorun yaşamadım. 5 günde gelen olmadı hiç. PTT sağolsun yurda giriş yaptıktan sonra epey sürünebiliyor kargo. 10 ila 20 gün arasında ulaşır duruma göre. Zaten gelmedi diye başvursanız da bekleyin derler şu aşamada. Net hatırlamıyorum ama 25 günde ulaşmayan kargo için başvuru yapılabiliyor, size bir form gönderiyorlar, doldurup yolluyorsunuz.

• Beğen
Bende bir kaç kez alışveriş yaptım bu siteden ve alışveriş yapan çok tanıdığım oldu. En güvendiğim sitedir. Benimde hiçbir ürünüm 5 günde elime geçmedi. Ancak süre konusunda genelde sorun Türkiye gümrüğünden ve ptt den kaynaklanıyor. Aldığım bütün ürünler 2 3 günde Türkiye ye geldi ancak gümrük sınırının altında olan vergi ödenmeyecek ürünlerim bile gümrükten en az 5 günde çıktı. Bence adamlar hakkıyla çalışıyorlar ve en ufak bir mailinize bile hemen cevap atıyorlar.

• Beğen
teşekkürler cevaplar için...yani bu durumda bir hafta daha beklemek mantıklı ozaman..gelişmeleri bu başlık altında paylaşıcam yine..:in:

@dogan_69

Takip no su neden yok acaba gönderinizin. Ben hiç takip no su olmayan gönderim yaptıklarını duymadım. Aldığım ürünlerin hepsinde de ptt takip nosu veriyorlardı.

sadece crcile başlayan bir sipariş no var başka birşey gözüme çarpmadı..ufak bir araştırma yaptığımda bazı ürünlere takip nosu verilmediğini duydum :confused:

@dogan_69

Enteresan bir durum. Büyük bir ihtimalle gönderim şeklinden dolayı herhalde. Standart Delivery ile gönderildiğinde Türkiye de ptt dağıtıyor ve takip numarası veriyor site. Ama diğerlerini hiç kullanmadım bilmiyorum. Bence iletişime geçmeyi bir deneyin derim.

Site ücretsiz kargo için belirlenmiş sınırın altındaki alışverişleri aksi belirtilmediği takdirde takipsiz olarak gönderiyor. Benimkiler hep öyleydi.

Daha önce iki kez sipariş vermiştim en son 3. olarak dün lastik siparişi verdim şu anda işleniyor.. 10$ yol ücreti verdim eski siparişlerimde hatırlıyorum takip numarası veriyordu standart shipping'e ama şimdi bilmiyorum bakalım göreceğiz.. Bir kez 5 iş günde gelmişti hafta sonu sipariş vermiştim pazartesi yollanmış cuma akşama doğru gelmişti ben de çok şaşırmıştım ama diğeri iki haftada geldi şimdikine bakacağız. Yani sıkıntı olmaz güvenilir site madur etmezler.. Evanscycles den de siparişlerim oldu bu iki sitede sıkıntı yaşamadım hi.. Bir kez starbike'dan sipariş verdim 1 ay sürmüştü almanyadan gelenlere sıkı gümrük var diye yazmışlardı arkadaşlar bir daha da sipariş vermedim starbike'dan.. İnş en kısa sürede ürünlerin gelecektir..

Güncel olarak Chainreactioncycles' dan kargonuz ortalama kaç günde elinize ulaştı?

@ali katlamaz

1 Haziran'da ödemesini yaptığım ürün 9 Haziran'da bana ulaştı.

Geri