Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Chain Reaction Cycles

Scudo
Ne kadar alışverişe ne kadar çok veriyorlar mesela?

bike-components dan kuponu olup kullanmayacak varsa bende kabul edebilirim. :)

@eserynd
Özelden alabilirim kodu :)

Bike components ten sipariş vermek üzereyim kupon varsa çoooook makbule gecer :)

Özellikle hibike ve bike-discount acayip makbule geçer :D

Varsa gerçekten bende rica ediyorum :) teşekkürler

Bike-discount :harika: Varsa

Bike-discount'tan indirim kodu olan var ise çok makbule geçer, teşekkürler

Bike-discount alışverişimi yaptım. Hibike ve chainreaction indirim kodu vs kabul edebilirim :D

Ben bu tarihte 02.04.2015 70 euroluk alışveriş yaptım . 04.04.2015 Bugünde alış veriş yaptım birini kredi kartından birinide paypaldan hangisi daha çabuk ulaşır

@muratcolakoglu
ptt ile gelen kargolarda öyle malesef
timexin bike computurunu sipariş ettim 70 dolara +16 dolarda kargo ücreti
ama
pttnin memuru dış kapının önüne atıvermış
şans eseri başka biri almadan aldım
şikayet etmek lazım bu iş boyle gitmez
75 dolar altı siparişlerde vergi olmadığından adamlar kapının önüne cop misali atıp gidiyorlar
ettiğim küfürleri burda yazmak istemem

@muratcolakoglu iki alışverişimi 2gün arayla yapmıştım diğerinde submitted ve diğerinde processing yazıyor bunlar nedemek tam anlayamadım şlem ve işlemde gibi mi demk

hibike'dan son siparişimi vereceğim. tek eksiğim dış lastik ve jant telleri. indirim kodu vs varsa kullanmayacak arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum :D

arkadaşlar crc den alet çantası siparişi verdim, nasıl iptal edebilirim. diğer sitelerde ki gibi kart numarasını girdikten sonra telefona mesaj yollayıpta onaylama yapmadılar. crc den mail gedi az önce, ama ben iptal etmek istiyorum

bilgisi olan yok mu?

@Angel

Sipariş numarasını yazarak email gönder, iptal etmek istediğini yaz.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Yurtdışı alışverişler hakkında konusunda soruyu sorup güncellememe rağmen kimse yardımcı olmadığı için konu açıyorum.

CRC'den 101 € luk alışverişim oldu. 2 saat sonra iptal etmek isteyip mail attım, ertesi gün sevk edildi diye mail geldi. bende sinirlenip şikayet edeceğim tarzı mail attım tekrar, gelen cevapta sevk edildiği için iptal edemedik dilerseniz kargo kapıya gelince istemeyip geri gönderebilirsiniz dediler, şimdi gümrük vergisi ve kargo parası kimden çıkacak, ürün 2 güne gelecek kapıdan geri gönderirsem kargocu benden gümrük vergisini ister mi? buarada kargo ücretsizdi 100 € yu geçtiği için

Geri